Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wow, Jens er en interessant mand, hvis erfaring og udstråling fanger ens interesse, allerede fra han starter og til han desværre må afslutte. Jeg har haft den fornøjelse, at være til et virkso... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak Jens for alt hvad du laver. Du taler et sprog man kan forstå, og din varme og gode stemme er meget behagelig at lytte til. Jeg har læst dine bøger og givet den første væk, så den skal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej Jens. Tak for en spændende og underholdende aften. Vi havde samlet en lille flok erhvervsledere og små-investorer, som du fik tryllebundet i en god times tid. Gode råd med en alternativ tilg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Editor de libros
  2. Clases

Escrito por la empresa

Hos Hulemandens kan du købe bøger om nudging, adfærdsøkonomi, adfærdsdesign, investering og investorpsykologi. Jens Balle har udgivet Hulemænd i habitter , der giver en indføring i adfærdsøkonomi. I 2021 udkom Når hulemænd investerer , der kan hjælpe dig til bedre afkast på dine investeringer. Bogen er allerede solgt i 1.500 eksemplarer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt nede på jorden investeringsråd.

Helt nede på jorden investeringsråd.
Invester og lad tiden arbejde.

29 de junio de 2022

Respuesta de Hulemandens

Tak skal du have, Bruno. Det er netop et af de budskaber jeg gerne vil have ud - så dejligt at det også opleves jordnært :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak Jens for alt hvad du laver.

Mange tak Jens for alt hvad du laver.
Jeg har læst dine bøger og givet den første væk, så den skal jeg have købt igen.
Er super glad for at høre dine podcast, og vil følge dig på hjemmesiden.
Tusind tak gode råd og for dine videoer.
Kim Christensen
Vejle

4 de junio de 2022

Respuesta de Hulemandens

Godt du kan bruge det, Kim! Jeg har flere bøger, så du kan bare bestille på averagejoe.dk 😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde i tirsdags fornøjelse af Jens…

Havde i tirsdags fornøjelse af Jens Balle til et oplæg omkring det gode møde. Det var en utrolig givende dag ift. at lære omkring strukturen omkring møder m.m.

Tak Jens

31 de marzo de 2022

Tak for anmeldelsen, Lars
Håber I kan bruge mine og jeres egne input i hverdagen!

Spændende foredrag

Jens afholdte et spændende foredrag og formåede at skabe en produktiv dialog.

Tak skal du have, Lasse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wow, jeg har lyst til at høre meget mere

Jeg har haft den fornøjelse, at være til et virksomheds foredrag/workshop med Jens fra Average Joe, her var fokuspunktet mødekultur og det gode møde.

Jeg må indrømme at jeg har lyst til at høre meget mere fra Jens og tage imod hans forståelige og meget brugbare erfaringer.

Kan absolut anbefale Jens til andre virksomheder som har brug for et indspark :-)

Respuesta de Hulemandens

Tak for den flotte anmeldelse, Michael!
Godt I kunne bruge det til noget - jeg kommer gerne igen en anden gang :-)

5 stjernet oplevelse ⭐

Vi havde Jens forbi til foredrag omkring adfærd til kundemøder i både fysisk og online form. Super givende og lærerigt foredrag, og så var han god til at inddrage os alle. Kan klart anbefales 😁

Tusind tak, Lasse 🙏
I var også nemme at have med at gøre!

Professionelt foredrag

Tak til Jens for et fantastisk foredrag, hvor der også var stor fokus på at inddrage deltagerne.
Han gik på med en rigtig god energi og holdte niveauet hele vejen igennem.

Jens kan varmt anbefales til andre.

Tak skal du have, Christoffer
I gjorde jo en stor del af arbejdet, ved at deltage og dele erfaringer.
Tak for en god formiddag!

Super godt foredrag.

Jens har en unik evne til at videregive sin viden og sine værktøjer på en usædvanlig underholdende og jordnær måde. Et helt igennem lærerigt og fantastisk levende foredrag. De varmeste anbefalinger herfra.

Tak, Jesper!
I gulvhøjde med tilhørerne, som de siger på R8dio - det er det jeg gerne vil, samtidig med at vi måske hæver gulvhøjden lidt undervejs. Eller noget.
Tak for i dag - fedt I gad at lege med!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos River Online fik vi Jens ud til et…

Hos River Online fik vi Jens ud til et foredrag om mødeadfærd. Det er super givende og klart noget jeg kan bruge i min dagligdag fremover.

Respuesta de Hulemandens

Tak skal du have, Andreas!
I lavede jo heldigvis en del af arbejdet selv!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt hulemænd investerer og nu også…

Købt hulemænd investerer og nu også oplevet Jens Balle Live.
Sætter tanker i gang og helt klart tiden værd.
Nu skal jeg have fundet hans podcast ;-)

Respuesta de Hulemandens

Tak skal du have, Flemming!
Podcasten skulle være til at finde på de fleste kanaler - både Apple, Spotify, Podimo og Google!
Dejligt publikum i dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, og super bog.
Er igang med at læse den med den.
mvh Carsten

17 de marzo de 2022

Respuesta de Hulemandens

Håber du fortsætter med at være tilfreds! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bogen gør investering simpelt og let…

Bogen gør investering simpelt og let forståeligt - også selvom man ikke har meget erfaring med at købe aktier.

9 de diciembre de 2021

Respuesta de Hulemandens

Og det var netop det jeg gerne ville! Investering er ikke svært, Bo! Tak for feedbacken.

Anmeldelse af "Når Hulemænd investerer" af Jens Balle

Har du tænkt over, hvor rasende sindssygt det er, at dine penge står i banken og trækker negative renter? De bliver simpelthen mindre og mindre værd som tiden går. Ellers bør du gøre det.

Heldigvis har Jens Balle skrevet en bog, en lille perle, til dig og mig. Den de-maskerer investering som noget svært og kompliceret. Du skal ikke sætte dig ind i, hvad “futures” og det at “shorte” betyder. Jens har din ryg og skridt for skridt for skridt lærer han dig, hvordan du kan få dine penge til at vokse i stedet for at blive mindre værd. Han gennemgår vores naturlige instinkter, som kan være gode i mange sammenhænge i livet, men ikke nødvendigvis er det på aktiemarkedet. Udover at hjælpe dig til at blive en bedre investor, så giver det en større bevidsthed om nogle af vores psykologiske træk og gør dig klogere på dig selv. Bogen giver gode og meget konkrete værktøjer til, hvordan du bør investere ifølge forfatteren (spoiler: Du skal investere dine penge, glemme alt om dem og vente mange år), men peger ikke fordømmende fingre ad dem, der ønsker at give den som daytrader, men påpeger en lang række farer (spoiler igen: Du ved ikke nok om det) og hiver også lidt historisk fakta ind for at underbygge sine pointer. Bogen er - titlen til trods - for ALLE, der ønsker at deres penge skal vokse i stedet for at skrumpe og er skrevet i et humoristisk og letforståeligt sprog. Kæmpe anbefaling!

5 de diciembre de 2021

Respuesta de Hulemandens

Fantastisk anmeldelse at få, Kristoffer. Investering er ikke svært - det er os selv, der gør det kompliceret (ofte godt hjulpet af rådgivere, der tjener på vores forvirring).
Dejligt du kunne få noget ud af min bog!

Fagligt og underholdende!

Fagligt og underholdende at høre om teorien bag, hvorfor det virker og få eksempler på nudging og adfærdsdesign, herunder etikken bag.

16 de noviembre de 2021

Respuesta de Hulemandens

Ja vi nåede en del på den time, Thor. Håber I kan bruge det bagefter!

Bedste bog til dato

Jens Balle har virkelig ramt spot on med hans bog ‘Når hulemænd investerer’. Bogen er stadig den bedste af alle de bøger jeg endnu har læst omkring investering. Den er skrevet, så selv folk med mindre læselyst kan komme igennem den. Praktisk og meget direkte! Bogen har givet mig mere overskud i hverdagen ved at følge principperne, og gøre som Jens Balle så ofte skriver - “slap af og bliv rig.”

10 de noviembre de 2021

Respuesta de Hulemandens

Tak for de rosende ord, Lasse. Og fedt at du kan bruge bogens principper!

Super bog og foredrag

Jeg har læst og hørt Jens’ foredrag. De giver en positiv følelse af, at det ikke skal være så svært og kompliceret. Jo enklere jo bedre.

2 de noviembre de 2021

Respuesta de Hulemandens

Dejligt du kunne bruge det til noget, Martin!

Fed aften med Jens Balle

Super spændende, tankevækkende og underholdende foredrag om adfærdspsykologi, der gav ny god indsigt i hvorfor vi opfører os, som vi gør. Jeg kan varmt anbefale Jens.

27 de octubre de 2021

Respuesta de Hulemandens

Tak skal du have, Michael!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.