Vandaag netjes en snel 3 trappen bekleed met tapijt. Het betrof alleen de treden dus het was wat arbeidsintensiever maar alsnog binnen een halve dag klaar. Hier en daar zelf wat lijmresten moeten opru... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de pisos
- Contratista de materiales para suelos
- Tienda de artículos para el hogar
- Proveedor de suelos de madera y laminados
- Servicio de restauración de suelos de madera
Escrito por la empresa
Hum Tapijt, al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam! Door al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij op alle gebieden van vloeren en wooninrichting thuis!
Molenlaan 355, 3055XJ, Rotterdam, Holanda
- 085-0609999
- info@hum-tapijt.nl
- hum-tapijt.nl
Super service
Super service! Binnen 1 dag gelegd en keurig afgewerkt. Echt een aanrader en zeer betaalbaar!
Geweldig servicegerichte en…
Geweldig servicegerichte en vriendelijke medewerkers. Zeer goed geholpen bij het maken van de keuze. En op geen moment het idee gehad dat we onder druk werden gezet: wij hielden de regie in het proces, het bedrijf faciliteerde. Heel erg heldere communicatie en alle afspraken volledig nagekomen en op tijd. Prachtig resultaat en zeer vakkundig gelegd (laminaat slaapverdieping en tapijt op de trap). Goede nazorg. Echte aanrader!
Super goed en snel geholpen
Super goed en snel geholpen. Denken goed mee!
Enorm leuk geholpen door Tim van Hum…
Enorm leuk geholpen door Tim van Hum tapijt op de molenlaan bij de Irenebrug.
Hij nam alle tijd en gaf goed advies. Zeker ten opzichte van prijs en kwaliteit verhouding. Hij denkt mee , luistert goed en denkt ook aan jou portomonnee.
Kort om top.
Goede kwaliteit en service
Goede kwaliteit en service. Pvc vloer gelegd en tot in de kleinste details verzorgd. Een aanrader.
2 trappen en overloop
Goed geholpen bij onze keuze voor de trapbekleding.
Komen afspraken na en de trappen en overloop zijn keurig in orde gemaakt.
Helaas in 2 etappes maar dat was buiten hun schuld om. Trappen op 11- 3- 26 en overloop op 16-3-26
De producten en service waren van top…
De producten en service waren van top kwaliteit! Erg flexibel in de planning ook, wat heel fijn was.
Topzaak
Topzaak! Wordt netjes geholpen en denken graag mee in oplossing met goede aftersales!
2x voortreffelijk!
De trap in ons woonhuis en de trap in een huurwoning door hum tapijt laten bekleden. Beide keren voortreffelijk werk geleverd. De planning was flexibel, alles op tijd geleverd en netjes afgewerkt. En de complimenten aan de verkoper die heel goed meedacht!
Eind goed al goed
Wij hebben visgraat pvc laten leggen. Het is erg mooi geworden. Ware het niet dat er een gat in een pvc zat midden in de kamer veroorzaakt door een van de mensen die het legde. Degene die het gelegd had kon het niet oplossen (?). Misschien waren ze moe, het was al laat geworden en wilden naar huis :). Aan HUM doorgegeven van het probleem die andere mensen stuurde. Zij losten het probleem vakkundig op en het is netjes geworden. Dus eind goed al goed.
Snel en vriendelijk geholpen
Heel vriendelijk geholpen bij mijn verzoek om tijdelijk een stuk tapijt te regelen voor ons nieuwbouwhuis. Belden direct terug en hadden de volgende dag een stuk tapijt klaar liggen! Bedankt!!
PVC vloeren
Wij hebben bij Hum Tapijt onze PVC vloeren gekocht. Zij hebben 2 verdiepingen met PVC gelegd. Zeer goede service en afwerking. Goede communicatie, planning en afstemming. Wij zouden ze zeker weer inschakelen
Dikke plinten
September 2023 hebben wij bij Hum tapijt een PVCvloer gekocht. Deze is zeer vakkundig gelegt door hun eigen
gezellige en zeer vriendelijke medewerkers. Ook hebben zij netjes de plinten gemonteerd met die mededeling dat we deze zelf moesten verven en afkitten. Voor ons geen probleem en netjes de plinten geverfd maar van afkitten is het nooit gekomen met de conclusie dat sommige stukken op zijn gaan zetten (eigen schuld dikke bult!) Dus hup naar de bouwmarkt voor nieuwe plinten.....NOT!!!! Niet de maat die wij moesten hebben..... Toen een mailtje gestuurd naar Humtapijten mag nu na 2 jaar nieuwe plinten gratis komen halen.
Waar vind je die service nog?
Helemaal blij!!!! Toch gelijk maar even kit gaan halen om ze deze keer maar gelijk af te kitten.
Een hele prettige ervaring en alles keurig afgewerkt
Onze trap over twee verdiepingen laten bekleden. De manier waarop de stoffeerder te werk ging verdient alleen maar lof. Gestructureerd ging hij te werk met het best wel dikke tapijt. Mijn vrouw heeft hem af en toe geholpen. Keurig alles afgewerkt en al het afval afgevoerd. Hele prettige ervaring.
Goed contact en service.
Wij hebben in 2023 in onze nieuwbouwwoning getrokken en hebben de vloer via Uniekwonen/HUM aangeschaft! Advies en begeleiding ging keurig en netjes. Vervolgens vlot en informeel contact gehad voor de uitvoerende werkzaamheden. Medewerkers hebben alles netjes gelegd, super service gehad.
In de afgelopen twee jaar meerdere keren contact gehad om wat (door eigen schuld ontstane) schades te verhelpen en iedere keer zonder probleem wordt alles weer netjes opgelost, kortom: uitstekende service! Blij met het snelle en korte schakelen ook!
Visgraat pvc vloer
Hum tapijt heeft bij ons in Berkel en Rodenrijs een schitterende visgraat pvc vloer gelegd en de kwaliteit is bizar goed maken afspraken en komen dat ook zeker na personeel is ook goed meedenkend en vriendelijk wij zijn hier erg blij mee dank je wel hum tapijt
10 jaar tevreden klant
10 jaar geleden heb ik laminaat gekocht en laten leggen door dit Hum tapijt en nog steeds naar volle tevredenheid. Onlangs moest ik wat nieuwe plinten hebben omdat ik nieuwe bekabeling moest aanleggen. Deze kreeg ik gratis mee. Wat een service!
Heel blij met het resultaat!
10 jaar geleden mijn huis laten bekleden door HUM tapijt (laminaat, vloerbedekking & trap) nu in een nieuwe woning weer laten doen en wederom tevreden met de service en heel blij met het resultaat!
Snel, vriendelijk en vakkundig
Vorige week hebben we last minute een beroep gedaan op Hum om een vloer aan te helen bij onze schoonvader. Het was een klein klusje maar dit is van A tot Z heel goed opgepakt door het bedrijf en de stoffeerders. Ze waren bereid om het op een zaterdag te komen doen en niets dan lof voor iedereen. Dank jullie voor de snelle en vriendelijke service
Professionele partij!
Vooraf fijn contact gehad met Tim van de Sales, dacht goed mee met onze wensen. Ik kon kort daarna een staal meekrijgen om te kijken welke kleur tapijt het beste zou passen. De stoffeerders waren erg kundig, en snel met het leggen van het tapijt in onze drie ruimtes. Erg professioneel.
Bedankt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.