Geweldig servicegerichte en vriendelijke medewerkers. Zeer goed geholpen bij het maken van de keuze. En op geen moment het idee gehad dat we onder druk werden gezet: wij hielden de regie in het proces... Ver más
Onze trap over twee verdiepingen laten bekleden. De manier waarop de stoffeerder te werk ging verdient alleen maar lof. Gestructureerd ging hij te werk met het best wel dikke tapijt. Mijn vrouw heeft... Ver más
Vandaag netjes en snel 3 trappen bekleed met tapijt. Het betrof alleen de treden dus het was wat arbeidsintensiever maar alsnog binnen een halve dag klaar. Hier en daar zelf wat lijmresten moeten opru... Ver más
De trap in ons woonhuis en de trap in een huurwoning door hum tapijt laten bekleden. Beide keren voortreffelijk werk geleverd. De planning was flexibel, alles op tijd geleverd en netjes afgewerkt. En... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de pisos
- Contratista de materiales para suelos
- Tienda de artículos para el hogar
- Proveedor de suelos de madera y laminados
- Servicio de restauración de suelos de madera
Escrito por la empresa
Hum Tapijt, al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam! Door al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij op alle gebieden van vloeren en wooninrichting thuis!
Molenlaan 355, 3055XJ, Rotterdam, Holanda
- 085-0609999
- info@hum-tapijt.nl
- hum-tapijt.nl
Fantastische service
Een aantal jaren geleden heeft Hum tapijt een prachtige laminaatvloer gelegd bij mijn moeder.
Nu moet het huis na overlijden van mijn moeder opgeleverd worden en komen we een aantal stukken laminaat tekort.
Een bezoek aan de winkel leverde een nieuw pak laminaat op en zonder kosten.
Wat een geweldige service.
Top bedrijf!
Heel fijn geholpen door Tim.
Goed advies en mooi tapijt.
Stoffeerder echt een vakman 👌
We gaan binnenkort terug voor een houten vloer 👍
Ontzettend tevreden over de service…
Ontzettend tevreden over de service maar ook de prachtige vloer en de vloerbedekking op onze trappen. Klantvriendelijk personeel, werken snel en efficiënt en een goede prijs en kwaliteit.
Ze zijn vriendelijke vertrouwen bedrijf…
Ze zijn vriendelijke vertrouwen bedrijf en denken mee, geven goede advies.Ze hebben veel keuze en voor iedereen budget.Ze hebben bij mij in hele woning laminaat neergezet en ik was persoonlijk niet aanwezig . Ik zal hun zeker aanraden omdat je hun kan vertrouwen.
Wij hebben de opentrap laten…bekleden
Wij hebben de opentrap laten bekleden,en zijn zeer te vreden
Het is een aanrader om het bij Hum tapijt te laten doen.
Alles super gegaan
Alles super gegaan. Communicatie was suppel. Qua werk was alles netjes gedaan.
GE-WEL-DIG
jammer dat ik geen foto of video kan plaatsen maar JEETJE wat is mijn trap prachtig geworden! En wat een snelle service! Binnen 2uurtjes was hij klaar. Wij hebben nummer 177 gekozen omdat we veel met bruin en beige werken in huis. Mijn netwerk is gelijk op de hoogte. Bravo!
fijne service
Hallo, 4 jaar geleden trap laten doen en oké. 3 jaar geleden de overloop met zeil finiel laten doen ook top. nu hing ik terug voor een stukje zeil (iets wat er op lijk of bij past) en echt geen probleem kreeg zo mee. bedankt heren van Hum tapijt. echt een aan rader.
Superservice
Hum tapijt is ons door vrienden aanbevolen. Kleine winkel met super veel keuze in vloeren. Wij hebben voor een PVC vloer gekozen. Afspraak om te bezorgen en te leggen werd snel gemaakt. Snel en vakkundig werd de vloer gelegd. Een weekje later werd er nog een berichtje gestuurd of we tevreden waren met het resultaat. Na wat foto’s gestuurd te hebben met het eindresultaat kunnen we alleen maar volmondig zeggen dat we supertevreden zijn!!
Uitstekende service
Uitstekende service, flexibel in de planning en de vloeren zijn goed gelegd! En dat voor een prima prijs.
prima kwaliteit
prima kwaliteit, goede service en snel geregeld!
Topbedrijf met vriendelijk, hulpvaardig personeel
Zeer behulpzaam en vriendelijk bij het kiezen van de juiste trapbekleding. De mogelijkheid om door hen een timmerman te regelen om 1 vd trappen die open was, dicht te mk tussen de treden. Keurig op de hoogte gesteld worden 1 dag vantevoren, hoe laat men de volgende dag komt. Beide montages keurig en precies gemonteerd en zelfs stofvrij achtergelaten en hun afval meegenomen CHAPEAU!!!
Twee verdiepingen pvc laten leggen
Twee verdiepingen pvc laten leggen. Super mooi en snel gelegd.
Ook super top geholpen met het verschuiven van meubels! Zeer tevreden.
Geen gedoe, goede communicatie en helderheid
Ze werken met een all-in prijs en daardoor geen gedoe en extra’s.
Verder heldere communicatie en service.
Top bedrijf!
9 jaar geleden de trappen van een jaren 30 woning in Rotterdam laten doen en 6 jaar geleden een hele woning van een nieuwe vloer laten voorzien. Door verbouwwerkzaamheden nu een nieuw stukje plint nodig wat probleemloos werd gegeven, top bedrijf! Goede service, duidelijke prijs en komen afspraken na.
De trapbekleding is zeer netjes gelegd
De trapbekleding is zeer netjes gelegd. De stoffeerder heeft ook nagedacht over hoe hij de bekleding zou plaatsen. En dat was netjes met de draai van de trap mee. Ook de stoffeerder was netjes, beleefd en ook alles netjes schoon achter gelaten. Een zeer te vrede klant!!
Blij mee!
Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding. Aardige mensen die vloer hebben gelegd.
Bij het uitzoeken van een laminaatvloer werd ik heel goed geholpen. Bij het maken van een afspraak maken voor het brengen en leggen waren er veel mogelijkheden qua dag en tijd. Het leggen werd gedaan door twee mensen die alles keurig hebben gelegd en alles werd netjes opgeruimd. Ik ven zeer tevreden met de service van hum tapijt.
Top service!
Top service!
We zijn in de winkel snel geholpen met het uitkiezen van het juiste tapijt, waarbij rekening is gehouden met ons budget en een goede kwaliteit. De stoffeerder was heel snel beschikbaar en heeft prachtig resultaat geleverd. Na al het klussen voelt ons huis nu echt als een thuis!
Más información sobre otros tipos de reseñas.