Geweldig servicegerichte en vriendelijke medewerkers. Zeer goed geholpen bij het maken van de keuze. En op geen moment het idee gehad dat we onder druk werden gezet: wij hielden de regie in het proces... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Onze trap over twee verdiepingen laten bekleden. De manier waarop de stoffeerder te werk ging verdient alleen maar lof. Gestructureerd ging hij te werk met het best wel dikke tapijt. Mijn vrouw heeft... Ver más
Vandaag netjes en snel 3 trappen bekleed met tapijt. Het betrof alleen de treden dus het was wat arbeidsintensiever maar alsnog binnen een halve dag klaar. Hier en daar zelf wat lijmresten moeten opru... Ver más
De trap in ons woonhuis en de trap in een huurwoning door hum tapijt laten bekleden. Beide keren voortreffelijk werk geleverd. De planning was flexibel, alles op tijd geleverd en netjes afgewerkt. En... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de pisos
- Contratista de materiales para suelos
- Tienda de artículos para el hogar
- Proveedor de suelos de madera y laminados
- Servicio de restauración de suelos de madera
Escrito por la empresa
Hum Tapijt, al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam! Door al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij op alle gebieden van vloeren en wooninrichting thuis!
Información de contacto
Molenlaan 355, 3055XJ, Rotterdam, Holanda
- 085-0609999
- info@hum-tapijt.nl
- hum-tapijt.nl
Bij aankoop vakkundig geholpen
Bij aankoop vakkundig geholpen.
Bij het leggen van tapijt door medewerkers vlot en vakkundig gedaan.
Zijn al ruim 15 jaar klant.
Zeer tevreden en raad deze winkel zeker aan.
Fijn bedrijf!
Fijn contact in de winkel en grote samples voor thuis.
De trap is onwijs mooi bekleed voor een goede prijs.
Alle afspraken zijn nagekomen.
Zou hier in de toekomst zonder twijfel direct terugkomen.
Vinyl gelegd in tuinhuis
Vinyl gelegd in tuinhuis. Uiterst deskundig, vriendelijk en behulpzaam bij het weer inrichten.
Een echte aanrader.
Zeer goede servic
Zeer goede service en prijs kwaliteit verhouding is goed. Vakkundig en snel gestoffeerd. Al met al een hele goede ervaring (wederom)
Goede service en extra hulp
Goede service en extra hulp. Mooi tapijt
Wij zijn buitengewoon tevreden!
Wij zijn buitengewoon tevreden over de traprenovatie die HUM tapijt onlangs heeft uitgevoerd in ons huis. Van begin tot eind was de ervaring buitengewoon positief en professioneel.
Het proces begon met een duidelijke uitleg van de verschillende opties die beschikbaar waren voor renovatie. Tim is deskundig en stond klaar om al onze vragen te beantwoorden, waardoor wij volledig geïnformeerd waren voordat wij onze beslissing namen.
De renovatie zelf verliep vlot en efficiënt. Het team arriveerde op tijd en werkte met grote zorgvuldigheid.
Onze trap ziet er nu prachtig uit!
Al met al kunnen wij HUM Tapijt van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner voor traprenovatie.
Echt een Top Bedrijf
Echt een Top Bedrijf ! Super goed geholpen door Sean en de rest ! Echt de allermooiste vloeren om uit te kiezen , ik ben heel erg blij met mijn mooie vloer en plinten . Ze werken snel en heel erg netjes . Ook communiceren ze goed en kan ik ze iedereen aanraden!
Trap bekleden
In de winkel uitstekend geholpen door Tim , hij denkt mee , mooi prijs ook , snelle service , de man die trap kwam bekleden werkt netjes , is erg vriendelijk , erg tevreden met resultaat
Goede service en kundig vakwerk geleverd
Al bij binnenkomst showroom prima en…
Al bij binnenkomst showroom prima en eerlijk geholpen en geadviseerd
Het leggen van de vloer verliep ook prima
Hele fijne mensen die weten wat ze…
Hele fijne mensen die weten wat ze doen! Je betaald voor kwaliteit
mooie prijs ruime keuze uit…
mooie prijs ruime keuze uit assortiment. keurig op afgesproken tijd aanwezig. en het resultaat keurig echt vakkundig gelegd.
Top service
In de winkel van Hum Tapijt werd ik vriendelijk voorzien van advies en werd er uitvoerend meegedacht in mogelijkheden. Er was geen druk om de deal direct rond te krijgen maar de focus lag op de juiste beslissing maken. Op de dag dat de trappen gestoffeerd werden waren de stoffeerders netjes op tijd en bovenal erg vriendelijk. Tevens stuurde de verkoper op de dag zelf nog even een berichtje om te vragen of alles goed gedaan was.
Vanwege de service, maar ook vanwege de prijs/kwaliteitverhouding zou ik Hum Tapijt zeker aanraden!
Gratis traptree
Jaren geleden,trap laten bekleden.Super ,snelheid netheid kwaliteit,top. Nu na jaren 1 traptrede nodig (materiaal). Kon ik gratis afhalen. Zegt iets over het bedrijf.Niet de gratis trede. Maar de service die ze leveren. Grandioos. Volgende keer weer naar H U M.
Fantastische service
Duidelijke en heldere communicatie. In de winkel goed geadviseerd over de mogelijkheden. Dit is al de derde keer dat jullie onze vloer hebben gelegd. We zijn er heel er blij mee. Fantastische service. Niks is teveel en denken met je mee in oplossingen.
Goede service en vertrouwen
Goede ervaring gehad, de service was uitmuntend en had er geen omkijken naar. Hum bedankt en tot de volgende aankoop.
Tevreden!
Mijn 2e ervaring met Hum tapijt. En ook weer zeer tevreden! De stoffeerder was netjes op tijd. Zeer vriendelijk in de omgang en professioneel. Voor ik het wist was de trap al bekleed. Top!
Een mooie vloer bij hun gekocht super…
Een mooie vloer bij hun gekocht super geholpen alles netjes geregeld kan niks anders zeggen van mij krijgen ze een dikke Tien super bedankt !!!!
Aanrader
Erg goede ervaringen met deze zaak. We hebben onze vloer laten leggen en twee trappen laten bekleden. Communicatie is laagdrempelig, uitvoering is goed. Bij het leggen van de vloer is een foutje gemaakt, dit werd goed hersteld.
Deze zaak is zeker aan te raden!
Top bedrijf met Topservice
In de afgelopen 15 jaar voor de vierde keer bestelling geplaatst.
2 x laminaat, 1 x trap laten bekleden, 2 x kantoorvinyl laten leggen.
Alle keren is er vakmanschap ten toon gespreid. Vanaf advisering op locatie, opmeten thuis tot aan oplevering.
Tegen een goede kwaliteit prijs verhouding. De personen die het komen plaatsen zijn vriendelijk, behulpzaam en denken in oplossingen i.p.v. het kan niet.
Daarom kan ik Hum tapijt iedereen aanbevelen die op zoek is naar een vakkundig bedrijf.
van mij 5 sterren!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.