Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Litt lang leveringstid, men hundene ble veldig glad og fornøyd med pakkene sine 🥰. Vi fikk også en personlig melding og én liten ekstra snack for ventetiden. De elsker G&W lekene. Fantastisk service!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handlet her et par gange. Hurtig forsendelse, ingen bøvl - blot ligetil. Dejlige produkter :) købte smagekasse til min hvalp- de lækreste naturgumleting! Så vi har siden købt forskellige ting lignend... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Åge glæder sig hver måned, til at modtage kassen med godbidder,super kvalitet,som bliver indtaget med glæde.. Camilla er flink til melde ud hvis der er udfordringer med evt leverandører og så er de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ledte efter en side med EU produceret natursnacks, da jeg går op i at mine hunde får noget godt og ikke en masse 'skrammel' besluttede mig for at prøve Hundeverden. Kan kun sige at vi er meget tilfred... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Kvalitetsudstyr til hund og hundeejer. På webshoppen finder du hundelegetøj til hygge, aktivering og træning. Her er især fokus på holdbart legetøj, som er produceret af kvalitetsmaterialer, der kan holde til hundeleg og hundetænder. Legetøj til aktivering af din hund i hjemmet eller udendørs, eksempelvis til flydelegetøj hundesvømning eller legetøj og belønningslegetøj til hundetræning, fx agility eller andre former for hundesport. Vi tilbyder også et bredt udvalg af sunde og naturlige godbidder og snacks til hunde. De er primært tørrede snacks samt godbidder uden kunstige tilsætningsstoffer baseret på naturlige proteinkilder. Du finder også forskellige godbidder til hundetræning, træningspølser som du selv kan skærer i tern, der passer til din hunds størrelse. Vi har desuden et godt udvalg af hundeudstyr i god kvalitet; seler, snore, halsbånd, samt diverse tilbehør til hundeturen, og du finder ligeledes forskellige naturligt producerede plejeprodukter, der kan give din hund velvære og pleje til pels, hud, poter, negle, m.m. Produkterne er personligt udvalgt i forhold til kvalitet, funktionalitet, design, holdbarhed og materialer. Vi har fokus på naturlighed, bæredygtige materialer og produktion i højsædet, så din hund får den bedste kvalitet. Vi leverer altid personlig service og rådgivning - og sælger udelukkende produkter, vi selv ville benytte. Som kunde på Hundeverden.dk kan du være sikker på en god kundeservice og produkter, vi kan stå inde for.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lækre produkter

Hurtig og nem fin hjemmeside. Lækre produkter som min hund elsker 😍

4 de julio de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Carina - er glad for at din hund er fan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, nem hjemmeside og gode priser.
Min hund elsker det 🥰

13 de junio de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner! De er meget værdsat ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spændende smagekasser til hund med hurtig levering 👍🏻

Har nu 2 gange købt smagekassen til vores forkælede hund og hun elsker det hele! Så det bliver en månedlig tilbagevendende begivenhed at købe sådan en, så vuffi lige kan forkæles lidt ekstra med lækre sager

5 de mayo de 2024

Respuesta de Hundeverden

Dejligt med forkælede hunde ;-) Tusind tak for den flotte anmeldelse, Anette - jeg har netop sendt din nye kasse afsted.

5 stjerner 🥰

Hurtig service, kontakt ved udsolgte varer - alt i alt en perfekt service

9 de mayo de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Line! Den sætter jeg stor pris på ;)

Rigtig god service

Rigtig god service, og rigtig hurtig respons og selvfølgelig rigtig lækre produkter :)

2 de mayo de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Melanie - den er meget værdsat!

18 de abril de 2024

Respuesta de Hundeverden

Hej Heidi - tusind tak for de flotte 5 stjerner! De er meget værdsat :-)

Mvh Camilla, Hundeverden

Fin handel

Fin handel, og alt kørte bare

15 de abril de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tak for din flotte anmeldelse, Jimmy. Den er meget værdsat!

mvh Camilla, Hundeverden

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der var en personlig kort i pakken

Der var en personlig kort i pakken. Så sød. Min hundene var så glade med pakken. Jeg bestiller meget gerne igen 😘

13 de abril de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tak for din flotte anmeldelse, Diana - den sætter jeg stor pris på! Er sikker på, dine hunde vil blive lige så glade næste gang, der er snacks på vej ;)

mvh Camilla, Hundeverden

Kvalitet!

Både service og produkter er helt i top.

20 de febrero de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Anja ;) Er så glad for at mine kunder værdsætter kvalitetsprodukter - og selvfølgelig også servicen ;)

5 stjerner herfra til mdr pakken

Kvalitets varer 100 % jeg køber der igen

4 de febrero de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord, Ann! Jeg glæder mig til at byde dig velkommen som kunde igen en anden gang ;)

Kh Camilla, Hundeverden

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og meget delikat…

Super hurtig levering og meget delikat indpakning

7 de febrero de 2024

Respuesta de Hundeverden

Hej Susan - tusind tak for din flotte anmeldelse!
Er glad for at du sætter pris på indpakningen, for jeg også godt kan godt selv lide, at der ser pænt ud, når jeg sender en pakke afsted.

kh Camilla, Hundeverden

Fantastisk 🥳

Altid dejligt at handle ved Hundeverden.dk. Super god service 🐶🤩

26 de enero de 2024

Respuesta de Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Linda! - Og du er i hvert fald altid velkommen tilbage som kunde ;)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.