Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Bra information om de olika dofterna. Min hund (jaktlabrador) som är mycket säker på vårt vanliga hydrolat klarade vid första försöket 3 av 4 i förpackningen. Det som var svårt (vid f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så himla nöjd med min beställning från Hundigt! 🐾 Jag beställde hydrolat och Hundigts egna dofthållare och blev imponerad över kvaliteten. Snabb leverans, fina produkter och dessutom den där pe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevlig Lina som rättade till min beställning och fixade så att vår rallylydnadskortlek kom fram och med den en trevlig hälsning. Jag gillar när inte allt är digitaliserat utan en hederlig penn... Ver más

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Älskar du också hundar? HUNDIGT är en medveten webshop som startades 2011 av en hund och en matte som letade efter produkter med omtanke. Hos oss hittar stort utbud av • tuggben • hundgodis • nose work • hundleksaker • rallylydnad • hundböcker • koppel & halsband • selar och mycket mer. Hundgodis och tuggben är alltid granskat, ren och naturlig råvara utan konstiga tillsatser. Du kan känna dig trygg när du handlar från Hundigt. Vi tar bara in produkter vi själva vill använda helt enkelt, Hundigt är en hundshop med omtanke om djur & natur för vårt och våra hundars bästa.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,9

Todas las opiniones

93 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trevligt bemötande

Personalen var uppmärksamma på att jag inte hade koll på vilket Örby som företaget låg i och kontaktade mig. Det rättade till sig smidigt och beställningen kom fort och rätt hem till mig. Fick även en personlig hälsning i paketet. Trevligt!

29 de enero de 2026

Respuesta de Hundigt

Ja så bra att det kom fram :) och att du fick den snabbt trots att det inte gick att åka och hämta :) vänta är ju lite tråkigt trots allt ;)

5 av 5

Mycket kunskap, bra utbud, fantastisk service. Mer behöver man inte säga!

29 de enero de 2026

Tack ❤️ så fint omdöme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Personligt kort -stort plus. Sakerna jag hade beställt nådde verkligen upp till förväntan!

19 de enero de 2026

Respuesta de Hundigt

Åh så roligt att du blev nöjd med det du fick hem 😊 tack för ditt fina omdöme.

Snabbt och smidigt

Beställde tasskydd. Snabb respons och snabb leverans. Snyggt att man kunde skicka ett litet paket som detta med vanlig post istället för att som en del andra köra standardlösningen att allt hämtas på utlämningsställen.

14 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Hundigt

Tack för feedback, att kunna få en liten försändelse ända hem i brevlåda är ju som du säger otroligt lätt och skönt. Tack för att du delar med dig! Hoppas nu tassarna får det skydd de behöver 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid snabb och trevlig service

Alltid snabb och trevlig service! Bra produkter utan en massa onödiga tillsatser. Mycket nöjd - rekommenderas!

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Hundigt

Tack för ditt fina omdöme 😍 ! Vi är så glada att ha dig som kund och önskar dig en fin dag 🐶!

Supernöjd!

Det var problem med hemsidan när jag skulle beställa så ringde in till deras kundservice och fick prata med en supertrevlig Lena. Hon var en stjärna som fixade min order och skickade paketet så jag hade det redan två dagar senare! Supernöjd med tuggleksaken också som blev en bra julklapp. Kommer absolut beställa från Hundigt igen.

11 de diciembre de 2025

Respuesta de Hundigt

Härligt att läsa 🥰 så bra att du hörde av dig så vi kunde lösa problemet så snabbt. Man vill ju ha en glad vovve på jul (och alla andra dagar förstås) 😉
Gott nytt år till dig och din fyrbente vän!

Bästa

Bästa! Alltid bra kvalitet och superfint bemötande ❤️

15 de diciembre de 2025

Tack bästa du ❤️ det är alltid lika roligt när du tittar in! God Jul 🎄

Toppbetyg!

Tydligt fokus på närproducerat och hållbart, snabba leveranser och trevlig kundservice som får kunden att känna sig sedd och uppskattad.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Hundigt

Tack så mycket för ditt fina omdöme 🐾

8 consejos para escribir buenas reseñas.