Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en dörrmatta med hundbild/ hundras och namn. När jag nån dag senare fick orderbekräftelse såg jag att det var fel hundbild på mattan. Jag har nu mailat tre gånger inom loppet av en vecka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trots att Hundworld fått en del dåliga recensioner så skrämde inte det mig från att beställa vilket jag är glad över. Mattan kom inom påstådd tid (inom 14 dagar). Jättefin matta, var exakt som vi desi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har beställt tre dörrmattor, en i taget. De första två var riktiga dörrmattor med gummerad baksida men den tredje var en tunn sladdrig matta med bara några små gummiprickar på baksidan. Den går in... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Selen som är den andra vi beställer är jättefin, stadig och rejäl. Dock gick spännet sönder på sele nr 1 efter 4-5 månader, och det gick inte att beställa reservspänne så vi fick köpa en ny. Hade vari... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

För lång leveranstid

För lång leveranstid. Pengar drogs från mitt konto direkt vid beställning.
Har hållit kollot koll på leveransen på nätet.
Då jag själv arbetar med liknande leveranser från Asien har jag stor erfarenhet av dessa typer av leveranstider.

Antal dagar från Luxemburg till
Sthlm och sedan med PostNord till min brevlåda är för många. Där borde ni kunna förhandla bättre med speditören.
Bara ett tips!

16 de noviembre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej Anita, tack för feedback. Vi försöker bättra på leveranstiden men Covid-19 krisen som alla fraktbolag skyller på gör det rätt svårt :(

Vi ber om ursäkt för att du fick vänta så länge och tackar för tålamodet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Halsbandet är jätte bra Hunden går…

Halsbandet är jätte bra Hunden går lugnt och fint Drar inte Helt underbart Men däremot tycker jag kopplet lite för tjockt Är inte skönt att hålla i ,kanske en vane sak Med vänlig hälsning, Karin

10 de noviembre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej Karin, tack för feedback. Vad kul att du tycker om halsbandet men tråkigt att vi fick 1 stjärna för så bra feedback :(
Kopplets mått står på hemsidan, så det är något vi räknade med att du visste om. Men det är nog en vanesak, handtaget ska vara bekvämt om man vänjer sig vid det lite.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bra produkt men väldigt lång…

Bra produkt men väldigt lång leveranstid.

7 de noviembre de 2020

Respuesta de Hund World

Hejsan! Vi ber om ursäkt för leveranstiden.
Vanligtvis går det snabbare men just nu är leveransen 1-2 veckor längre än normalt på grund av alla åtgärder som tas med COVID-19.

Ha en fin dag!
HundWorld kundtjänsten

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag har ju inte ens fått selen

Selen var rätt så bra.

3 de noviembre de 2020

Hej Sara, PostNord visar följande status:
2020-11-03 12:31
Försändelsen har levererats till mottagarens postlåda

Kontakta vänligen vår kundtjänst på hello@hundworld.se för att få ytterligare hjälp med din order.

Tack och ha en fin dag!
Hälsningar,

-----

Uppdaterat svar efter ändrat omdöme:
Hej igen Sara, vad bra att du fick produkten och tycker att den är bra.

/Denise

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Magbandet är ca 5 cm för kort medan…

Magbandet är ca 5 cm för kort medan bandet runt halsen är OK

1 de noviembre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej och tack för feedback! Valde du rätt storlek? :) För om det är rätt storlek och utifrån storleksguiden ska det inte vara för kort. Mejla gärna oss på hello@hundworld.se så kan vi se på det tillsammans. Ha det fint!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ubrugelig hundesele som ikke kan holdes…

Ubrugelig hundesele som ikke kan holdes lukket da spændet går op og selen ikke kan strammes ind. Så står man med selen i hånden og ingen hund. Hund World påstår at der ikke kan returneres.

19 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej! Ta venligst kontakt med kundeservice på contact@hundworld.dk. Så får du hjælp! Der kan være noget galt med sele, du har modtaget.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Den som väntar på något gott ...

Det var en lång leveranstid som förklarades av förseningar pga Covid-19. Men, den som väntar på något gott ... Jag är nöjd, selen känns bekväm och bra. Litet kul också att ha hundens namn på den!

17 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej! Tack så mycket för ditt förtroende! Ursäkta den långa leveransen, vi gör vårt bästa att skicka snabbt men sedan kan det gå lite segt. Ha det bra! :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fortfarande inte fått varan efter 18…

Fortfarande inte fått varan efter 18 dagar. Skriver o frågar, varför, ska få svar inom 48 timmar. Tycker detta är dålig service. Mvh Louise.

Idag kom hundselen lite lång leveranstid.

15 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej Louise, du skrev till oss igår kväll, vi svarade nu på morgonen. Tycker det är rätt snabbt. Dessutom har ditt paket levererats igår: https://tracking.postnord.com/se/?id=LL663701111LU, så kika gärna i din brevlåda. Tråkigt när man har för bråttom att lämna ett negativt omdöme, när vi bakom sitter och gör vårt bästa för att erbjuda den bästa servicen :(

Hoppas du fått ditt paket och är nöjd med köper iallafall. Annars får du mejla supporten.

Ha en trevlig helg!

Uppdaterat svar:
Tack för att du rättade omdömet. På hemsidan står det att det tyvärr tar upp till 16 arbetsdagar, men just nu 1-2 veckor längre än normalt på grund av alla åtgärder som tas med COVID-19.

Vi är glada att du fått ditt paket och ber om ursäkt för eventuella besvär.

Hundselen har dålig passform

Hundselen har dålig passform. Allt är mycket slarvigt sydd.

14 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej Dana, jag ser att vi varit i kontakt och vår kundtjänst inte fått svar på det senaste mejlet. Vänligen svara oss så att vi kan hjälpa dig. Det är därför vi ber om bilder, för att göra rätt :) Ha det gott!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

kan inte bedöma produkten än för jag…

kan inte bedöma produkten än för jag har inte fått dom .långa lev tider--
dålig tracking---

14 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej, ojdå, kanske kommit bort eller så... Kontakta vår kundtjänst på hello@hundworld.se så ska vi hjälpa dig.

Tack för en smidig

Tack för en smidig, snygg sele! Och namnet på är ju extra piffigt!!

13 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej! Tack så mycket för ditt förtroende! Ha det bra! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har fått selarna idag och ser fram emot…

Har fått selarna idag och ser fram emot morgonens skogspromenad med pudlarna i ny utstyrsel ! De ser fina ut och hittills är jag helt nöjd. Tack !

6 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Hej och tack för feedback! Hoppas promenaden blir fin och att hundarna är nöjda med sina nya outfits :)

En bra produkt

En bra produkt, jag är helnöjd!

4 de octubre de 2020

Respuesta de Hund World

Tack så mycket för feedback och förtroende! Ha det gott :)

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.