Håpløst. Bestilt vare på nett og ikke fått bekreftelse på mail. Selvfølgelig ble summen trekt fra kontoen min. Bestillingen ligger heller ikke på profilen min. Sendt flere mail og ingen svar. Prøvde c... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nettbutikken og bestilling var enkelt å bruke og gjennomføre. Litt utsolgte varer, men rikelig å velge mellom. Valg av varer, samt bruk av størrelsesveileder gikk fint. Vi fikk god informasjon om ordr... Ver más
Julegaven kom ikke Bestillte julegave 07.12.2024 - Fikk sendingsbekreftelse 10.12.2024, men pakken står bare som registrert av avsender, og ingen pakke er levert Postnord. Selv om de har tru... Ver más
Da bestilt til kona 2 nattkjole med henting i butikk,de bekrefte men, ikke send til meg .Jeg sendt epost spurte om den bestiling etter 2 uker ,men ingen svarer ,da jeg ringte til dem da ingen svarer... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lang leveringstid
Skryter av 2-4 dagers leveringstid på siden sin. Har nå gått over 1 uke siden jeg bestilte. Fikk også mail samme dag som jeg bestilte at varene er sendt. Dette viser seg å ikke stemme da varene fortsatt ikke er sendt ut. Null hjelp fra kundeservice. Kun unnskyldning om mye å gjøre. Kanskje greit å trappe ned litt på massiv markedsføring med stort salg dersom de ikke har kapasitet til å pakke/sende varer. Håpløst

Respuesta de Hunkemoller
Anbefaler selskapet å endre rutiner.
Bestilte to undertøyssett. Da jeg fikk bestillingen var ikke trusen til det ene settet i pakken. Prøvde å få tak i kundeservice på telefon, chat og messanger, skulle være bemannet 09:00 - 17:00, men eneste svaret jeg fikk var fra en robot som informerte meg om at det ikke var noen tilgjengelige og jeg måtte prøve igjen senere, hver gang.
Sendte til slutt mail til selskapet. Fikk til svar at jeg fikk refundert beløpet for trusen. Da ansatte hadde pakket bestillingen min var trusen utsolgt. Spurte om ikke de reserverte ting når kunden bestilte. Dette gjorde de ikke. Spurte om de kunne finne en lignende truse, da den jeg bestilte var borte fra sortiment, og sende meg. Dette kunne de ikke.
Selskapet nekter å ettersende varer som ikke kommer med bestillingen. De refunderer kun beløp. Slik er det en risiko å bestille sett.
Anbefaler de å endre rutiner, slik at ikke andre kommer i samme beleilige situasjon.

Dårlig service
Jeg bestilte varen med rabatt. Varen var for små. Jeg kunne ikke bytte. Jeg kunne bestille en annen størrelse til dobbel pris.

Respuesta de Hunkemoller
Hele nettsiden er en scam!
Prøvde å bestille et produkt for litt over en uke siden, og fikk verken sporingsnummer eller noen måte å tracke pakken min på. Jeg hadde allerede betalt for varen, og venta på at jeg bare kunne hente den i butikk. Jeg sendte de mail på mail for å kunne få sporingsnummeret mitt, og som svar over en uke etterpå så fikk jeg at betalingen min ikke var gyldig og at jeg skulle legge inn en ny betaling for å i det hele tatt få produktet. Måtte ringe tilslutt og det tok evigheter. Damen jeg snakket med på telefon var lite profesjonell, og sa at alt jeg trengte var å legge til en ny bestilling. Hun ga seg tilslutt og sa at hun skulle sende meg sporingsnummeret, men fortsatt etter flere dager er pakken enda ikke sendt? Det verste er at jeg har hørt om flere tilfeller hvor de har tatt penger fra folk, så det er ikke bare en "uheldig feil" som har skjedd.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, svarer ikke, prøver å lure seg unna betaling av vare sendt i retur. Iflg dems egen betingelser så skal de refundere hele beløpet inkludert frakt og alle varene. Fikk bekreftelse for 3 uker siden at de har mottat varen og beløpet blir refundert. Men jeg kjøpte 2 varer og frakt, de skulle refundere for 1 vare og ikke frakten, så dette er bare helt elendig. Dama var også i deres butikk og skulle bare bytte varen der og da, men nei de nektet og sa at det var bare å sende som retur så skulle det ordne seg. Det har ikke ordnet seg og de svarer ikke på henvendelser. Og jeg har ikke maset, gidder ikke å sende epost hver dag, men når de ikke svarer på noen av de 3 epostene de har fått de siste 3 ukene så er det dårlige greier. Prøvde også messenger men ikke noe svar der heller, ringte dit for lenge siden. Ikke noe svar der heller gitt.

La experiencia Trustpilot