Husholdt Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Husholdt hjælper danske husejere med at få overblik over vedligeholdelsen af deres bolig. Vi udarbejder professionelle vedligeholdelsesplaner for huse og sommerhuse, så boligejere ved, hvad der skal vedligeholdes – og hvornår det bør gøres. Vores mål er at gøre det nemmere at planlægge vedligeholdelse, undgå dyre overraskelser og sikre, at boligen holder sin værdi. Ved et besøg gennemgår vi boligen og udarbejder en overskuelig vedligeholdelsesplan med anbefalinger for de kommende år. Hos Husholdt tror vi på, at et godt overblik over boligen skaber tryghed for boligejeren. Husholdt en del af Nemscreening ApS

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Alexander var der til tiden og lavede en grundig gennemgang af hele huset fra kælder til kvist. Stor anbefaling.

15 de mayo de 2026

Professionel og brugervenlig løsning

Jeg fik lavet en vedligeholdelsesrapport af Husholdt, og det har gjort det langt nemmere at håndtere vedligeholdelsen af mit hus.

Planen er meget overskuelig og visuelt opbygget, så man hurtigt kan danne sig et overblik over både nuværende og kommende opgaver. Samtidig er der gode beskrivelser og anbefalinger til hver enkelt opgave, hvilket gør det let enten selv at gå i gang eller tage fat i en håndværker.

Meget professionel oplevelse – jeg kan varmt anbefale Husholdt.

8 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Væsentlig mere dybdegående end forventet…

Har fået lavet en rapport på vores gamle hus, og det er virkelig virkelig gennemarbejdet, havde regnet med et par punkter og lidt sitkord, men der er virkelig gået i detaljer, bare på den ene side af huset er der 9 punkter, ikke noget voldsomt, men ting som jeg ikke anede man skulle være opmærksom på, samt står der hvornår man bør fikse det og hvor tit.

Virkelig positivt overrasket, kan helt klart anbefales!

11 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet en vedligeholdelsesrapport

Jeg fik lavet en vedligeholdelsesrapport af Husholdt, og aldrig har vedligeholdelsen af mit hus været så overskuelig! Vedligeholdesplanen er en professionel og meget brugervenlig løsning.

Vedligeholdelsesplanen giver en stor tryghed til at kunne arbejde proaktivt med vedligeholdelse i stedet for først at reagere, når problemerne opstår. Planen gør det enkelt at komme i forkøbet med nødvendige reparationer og løbende forbedringer, hvilket både sparer tid, bekymringer og potentielt store udgifter på længere sigt.

Det, der især skiller sig ud, er det klare overblik, man får over boligens nuværende og fremtidige behov. Planen er visualiseret på en måde, så man nemt kan se, hvor på huset, der er områder med opgaver. Samtidig giver planen overblik over, hvilke opgaver der skal prioriteres først. Til hver opgave følger en grundig beskrivelse og en anbefalede løsning, hvilket gør det let at gå til - enten selv eller bestille en håndværker til at løse det.

Ved at vedligeholde huset løbende og planlægge investeringer i god tid, forlænger man levetiden på eksisterende materialer og undgår unødigt ressourcespild. Det giver god mening både økonomisk og miljømæssigt.

Jeg kan varmt anbefale Husholdt, som både er professionelle og grundige i deres arbejde!

13 de mayo de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.