Henrik har nogle enormt gode og spændende vine – især de spanske har virkelig fanget min opmærksomhed. Derudover er han altid utrolig venlig og svarer hurtigt på både mail og Instagram. Jeg vend... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
HvadDrikkerManTil er en fornøjelse at handle hos. Ejeren Henrik er både superflink, vinkyndig og hurtig til at svare, vinene er lækre og rimeligt prissat, og transporten er hurtig og sikker. Der er in... Ver más
La empresa ha respondido
Simpelthen en service der vil noget fra min seneste ordre. 😃 Fordi jeg gik lidt amok og fik bestilt nogle ting i forskellige ordre, så skrev de til mig om ikke det var nemmere at sende det i en... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fantastiske kvalitetsvine fra små vinbønder. Fokus på økologiske og naturlige vine, som vi sætter sammen med lækre opskrifter. Altid fast lav pris per flaske, også når du køber en eller to flasker vin. Så kan du prøve vores vine uden at købe en kasse (eller to). Det syntes vi er fair. Hurtig levering. Optjen bonus. Maser af vine fra udkantsområder på hjemmehørende druer, som du ellers kun møder på små gode restauranter i bl.a. Spanien.
Información de contacto
Nybrovej 188, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
- +51242666
- hgj@gastroland.dk
- hvaddrikkermantil.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Jeg er ikke vin-ekspert, men kæmpe anbefaling
Jeg er ikke vin-ekspert, men fik HvadDrikkerManTil anbefalet af en bekendt, som er ret godt inde i vine. Jeg skrev lidt med dem og endte med at aftale, at de sammensatte en kasse med 6 gode flasker bobler. Noget man kan drikker når der ikke bare skal stå "Champagne" på flasken. Jeg bestilte lørdag og mandag eftermiddag leverede de min kasse godt indpakket. Jeg er ikke blevet skuffet, de første to flasker har været fantastiske!
Imponerende viden om de producenter, som HvadDrikkerManTil forhandler, og en fantastisk kundeservice. Nemt, lige til og god rådgivning.

Den gode oplevelse
Hos HvadDrikkerManTil kan du forvente en god oplevelse og god kundeservice.

Super online vinhandel
Super vinhandel.
Gode vine og gode priser.
Stor anbefaling.

Top service!!!
Simpelthen en service der vil noget fra min seneste ordre. 😃
Fordi jeg gik lidt amok og fik bestilt nogle ting i forskellige ordre, så skrev de til mig om ikke det var nemmere at sende det i en samlet levering. For så det ikke kunne værer bedere, så gav de lige en ekstra vin med i købet og så forpokker også en champagnestopper med😁 ikke sidste gang jeg handler hos jer😌🍾
1000 tak igen for en formidabel service!👌👌
Bedste hilserner Daniel

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Gode producenter til gode priser
Har handlet hér flere gange og det er ikke den sidste. Mange små gode producenter til gode priser

God vin og god service
Sød, sjov og ved rigtig meget om vin generelt og om dem han har på lager specielt.
Hurtig levering.

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Super service og spændende udvalg på…
Super service og spændende udvalg på den spanske (semi-natur) del.

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Virkelig spændende vin til fornuftig…
Virkelig spændende vin til fornuftig pris. Levering hurtig. Meget serviceminded ejer

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Hurtig og prof ekspedering af ordre
Hurtig og prof ekspedering af ordre. Og masser af dejlige bobler

Super oplevelse
Efter flere køb hos HvadDrikkerManTil er oplevelsen gentagende professionel, ganske personlig og med hurtig service! Spændende, velbeskrevet vine fra interessante områder og små producenter.

La experiencia Trustpilot