Henrik har nogle enormt gode og spændende vine – især de spanske har virkelig fanget min opmærksomhed. Derudover er han altid utrolig venlig og svarer hurtigt på både mail og Instagram. Jeg vend... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
HvadDrikkerManTil er en fornøjelse at handle hos. Ejeren Henrik er både superflink, vinkyndig og hurtig til at svare, vinene er lækre og rimeligt prissat, og transporten er hurtig og sikker. Der er in... Ver más
La empresa ha respondido
Simpelthen en service der vil noget fra min seneste ordre. 😃 Fordi jeg gik lidt amok og fik bestilt nogle ting i forskellige ordre, så skrev de til mig om ikke det var nemmere at sende det i en... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er ikke vin-ekspert, men fik HvadDrikkerManTil anbefalet af en bekendt, som er ret godt inde i vine. Jeg skrev lidt med dem og endte med at aftale, at de sammensatte en kasse med 6 gode flasker b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fantastiske kvalitetsvine fra små vinbønder. Fokus på økologiske og naturlige vine, som vi sætter sammen med lækre opskrifter. Altid fast lav pris per flaske, også når du køber en eller to flasker vin. Så kan du prøve vores vine uden at købe en kasse (eller to). Det syntes vi er fair. Hurtig levering. Optjen bonus. Maser af vine fra udkantsområder på hjemmehørende druer, som du ellers kun møder på små gode restauranter i bl.a. Spanien.
Información de contacto
Nybrovej 188, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
- +51242666
- hgj@gastroland.dk
- hvaddrikkermantil.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En god vinhandel
Inspirerende hjemmeside med vine vine fra små entusiastiske vinbønder. Købsoplevelsen og levering af de bestilt vine er top.
Jeg glæder mig til at smage og opleve vinene i godt selskab.

Endda meget hurtig levering
Endda meget hurtig levering. Har foreløbig kun drukket to ud af flere forskellige køb af hvidvin og cava. Kvaliteten lever indtil videre op til forventningerne. Kommer til at købe igen.

Personligt engagement
Jeg er taknemmelig for det meget høje serviceniveau som tydeligt er båret af personligt engagement. Tingene fungerer fint online og er problemfri. Det bedste for mig var den omsorg og dybe interesse der udvises for de vine der sælges.

Respuesta de HvadDrikkerManTil
God service hurtig levering og vigtigst…
God service hurtig levering og vigtigst af alt: god vin :-)

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Lynhurtig levering,nem bestilling i…
Lynhurtig levering,nem bestilling i app.
Gode beskrivelser af vin,mad samt vinområde.

Super vinsmagning
Dejlige vine, god service og vejledning samt vellykket vinsmagning med teamet. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Godt udvalg af forskellige former for…
Godt udvalg af forskellige former for vine. Samtidig med dette må en leveringstid på under 24 timer, siges at være ganske fremragende!
Kæmpe anbefaling herfra

Respuesta de HvadDrikkerManTil
vidunderlige vin og godt og hurtigt…
vidunderlige vin og godt og hurtigt service

Respuesta de HvadDrikkerManTil
Hurtig levering og rigtigt god service
Hurtig levering og rigtigt god service. Nu mangler jeg så bare at smage de leverede vine. Og dét ser jeg frem til! :-)

Et fantastisk koncept
Et fantastisk koncept. Mad og vin går hånd i hånd - og mere end så mange andre steder på hvaddrikkermantil.dk.
Og så er Camino 2019 simpelthen den bedste, mest cool rødvin, jeg længe har haft fornøjelsen at smage. Køb, køb, køb!!!

Super service, kompetent rådgivning og flaskerne 2 dage senere 👍🏻

Super personlig service
Bestilte 7 flasker kvalitetshvidvin, som ankom allerede 2 dage senere. I min samtale med fyren fra hvaddrikkermantil blev jeg anbefalet en anden hvidvin, end den jeg oprindeligt var ude efter, som viste sig at leve op til anbefalingen. Mine varmeste anbefalinger herfra.

La experiencia Trustpilot