HvadDrikkerManTil Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Henrik har nogle enormt gode og spændende vine – især de spanske har virkelig fanget min opmærksomhed. Derudover er han altid utrolig venlig og svarer hurtigt på både mail og Instagram. Jeg vend... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

HvadDrikkerManTil er en fornøjelse at handle hos. Ejeren Henrik er både superflink, vinkyndig og hurtig til at svare, vinene er lækre og rimeligt prissat, og transporten er hurtig og sikker. Der er in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen en service der vil noget fra min seneste ordre. 😃 Fordi jeg gik lidt amok og fik bestilt nogle ting i forskellige ordre, så skrev de til mig om ikke det var nemmere at sende det i en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er ikke vin-ekspert, men fik HvadDrikkerManTil anbefalet af en bekendt, som er ret godt inde i vine. Jeg skrev lidt med dem og endte med at aftale, at de sammensatte en kasse med 6 gode flasker b... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Fantastiske kvalitetsvine fra små vinbønder. Fokus på økologiske og naturlige vine, som vi sætter sammen med lækre opskrifter. Altid fast lav pris per flaske, også når du køber en eller to flasker vin. Så kan du prøve vores vine uden at købe en kasse (eller to). Det syntes vi er fair. Hurtig levering. Optjen bonus. Maser af vine fra udkantsområder på hjemmehørende druer, som du ellers kun møder på små gode restauranter i bl.a. Spanien.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

En god vinhandel

Inspirerende hjemmeside med vine vine fra små entusiastiske vinbønder. Købsoplevelsen og levering af de bestilt vine er top.
Jeg glæder mig til at smage og opleve vinene i godt selskab.

8 de agosto de 2023

Hej Allan
Dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse :-) og ikke mindst tak for at dele din oplevelse med os her.
VH

Endda meget hurtig levering

Endda meget hurtig levering. Har foreløbig kun drukket to ud af flere forskellige køb af hvidvin og cava. Kvaliteten lever indtil videre op til forventningerne. Kommer til at købe igen.

24 de junio de 2023

Hej Harry
Tak for at du tager dig tid til at give feedback - og dejligt du er glad for din oplevelse :-)

Personligt engagement

Jeg er taknemmelig for det meget høje serviceniveau som tydeligt er båret af personligt engagement. Tingene fungerer fint online og er problemfri. Det bedste for mig var den omsorg og dybe interesse der udvises for de vine der sælges.

12 de junio de 2023

Hej Thomas
Tak for de flotte ord!

Spændende vine. Anbefales.

Hurtig levering, spændende vine.

2 de abril de 2023

Hej
Tak for de pæne ord - og dejligt du har været glad for både levering og ikke mindst vinen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service hurtig levering og vigtigst…

God service hurtig levering og vigtigst af alt: god vin :-)

20 de febrero de 2023

Hej Rolf
Tak for at tage dig tid til at give feedback - og dejligt du er glad for det vigtigste, som du skriver: vinen :-)
VH

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig levering,nem bestilling i…

Lynhurtig levering,nem bestilling i app.
Gode beskrivelser af vin,mad samt vinområde.

21 de febrero de 2023

Hej Preben
Hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse i vores lille vinunivers :-)

Tak fordi du har taget dig tid til at dele.

Super vinsmagning

Dejlige vine, god service og vejledning samt vellykket vinsmagning med teamet. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

7 de diciembre de 2022

Respuesta de HvadDrikkerManTil

Hej Jeanette - tak for den fine anmeldelse.

Sublimt udvalg

Sublimt udvalg - hurtig levering. Alt som det skal være.

16 de octubre de 2022

Hej Thomas
Mange tak for den meget flotte anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg af forskellige former for…

Godt udvalg af forskellige former for vine. Samtidig med dette må en leveringstid på under 24 timer, siges at være ganske fremragende!

Kæmpe anbefaling herfra

7 de octubre de 2022

Respuesta de HvadDrikkerManTil

Hej Casper. Mange tak for den dejlige anmeldelse. Leveringstid på under 24 timer er nok også lidt hurtigere end gennemsnittet ;-)

Et fantastisk koncept

Et fantastisk koncept. Mad og vin går hånd i hånd - og mere end så mange andre steder på hvaddrikkermantil.dk.

Og så er Camino 2019 simpelthen den bedste, mest cool rødvin, jeg længe har haft fornøjelsen at smage. Køb, køb, køb!!!

23 de mayo de 2022

Respuesta de HvadDrikkerManTil

Hej Søren - Mange tak for at dele dine oplevelser! Og fantastisk du er faldet for Camino'en :-)

Super service, kompetent rådgivning og flaskerne 2 dage senere 👍🏻

28 de abril de 2022

Hej Anders, Tak for de pæne ord! VH Henrik

Super personlig service

Bestilte 7 flasker kvalitetshvidvin, som ankom allerede 2 dage senere. I min samtale med fyren fra hvaddrikkermantil blev jeg anbefalet en anden hvidvin, end den jeg oprindeligt var ude efter, som viste sig at leve op til anbefalingen. Mine varmeste anbefalinger herfra.

28 de abril de 2022

Respuesta de HvadDrikkerManTil

Kære Lina - 1000 tak for at du deler din oplevelse her!! og dejligt du kunne lide Agas do Tempo-vinen. Håber at "se" dig i butikken igen på et senere tidspunkt. VH Henrik

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.