Hyggi Opiniones 1012

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nydelig matte som er helt super og sitte og leke på! Skulle ønskt den ikke var så dyr og at de fikk en annen fraktløsning så en slipper å betale 200,- i frakt per matte 😅 hadde jeg sluppet det hadde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk først feil matte, men de hyggelige folkene på Hyggi sendte meg riktig matte på kort tid uten at jeg trengte å sende den andre i retur først. De var utrolig hyggelige og serviceinnstilte, og j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har valgt xl, som har 2 designs, med den vendbar funktion giver det desværre kun 1 reelt design, da begge tryk er der (1 på hver side). Men for os et must med et kæmpe legetæppe, som vi også... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Matten er så deilig og myk for både liten og stor. Kan ligge og leke sammen, uten at det er ubehagelig på gulvet for til og med gamle besteforeldre. Luner godt. Bonus med to sider, så en etter hvert k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Smukt designede, bløde og støttende legemåtter. Flere unikke og moderne designs, der passer ind i ethvert hjem og skaber et stilfuldt look midt i dit leg og opholdsrum. En legemåtte i ét stykke, der giver et sikkert og behagelig underlag for dig og din lille en til at lege mere sammen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God investerin i familien

Vi er alle så glade for måtten vi fik. Nem vejledning, hvor måtten var perfekt rullet ud dagen efter den ankom. Den er blød og holder god temperatur. Både god for børn, baby, men også forældre når en sætter sig ned og leger med sine små.

27 de octubre de 2025

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Lekematten ser pen ut og den er utrolig god for babyen og for de voksne å være på. Jeg er veldig fornøyd og synes det var verdt å legge såpass mye penger i en ordentlig lekematte.

27 de octubre de 2025

Elsker vores legemåtte fra Hyggi

Elsker vores legemåtte fra Hyggi. Både til vores 2 årlige og til lillebror på 5 måneder. De elsker og ligge der og lege og navets for den lille er blevet meget nemmere fordi der også er plads til mor og far ved siden af.

22 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Legemåtten havde en meget meget tung…

Legemåtten havde en meget meget tung lunge de første par uger. Lugten var så stærk at mit barn ikke kunne lege på måtten. Jeg måtte lufte ud i rummet flere gange. Selvom der bliver angivet at det er giftfrit, havde vi modsatte følelse desværre. Derudover synes jeg bestemt ikke den lever op til den høje pris, de billige klik-klik måtter gør det mindst lige så godt.

21 de octubre de 2025

Respuesta de Hyggi

Hej. Mange tak for din anmeldelse.

Vi er enormt kede af at læse, at din legemåtte ikke lever op til forventningerne! Vi kan forvisse dig om, at det absolut ikke er meningen at din måtte skal have en overvældende lugt.

Vi vil rigtig gerne have mulighed for at hjælpe dig og finde en løsning på problemet. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@hyggi.dk - Vi ser frem til at høre fra dig.

Myk matte

Myk matte, ligger helt stabilt på gulvet også under lek. Holdbar, lett å vaske av, stilig utseende.

22 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så god lekematte at vi har kjøpt 2!

Dette er vår 2. lekematte. Det ble noe helt annet med denne matten vs andre puslespillmatter eller tepper man får kjøpt hos andre forretninger. Denne er enkel å holde ren, da den er i en del og ikke minst god å sitte på for oss som leker med barnet. Disse vil være på rommet til barna til «gulvleken» er over. Forså bevares godt til ev. barnebarn. Disse holder seg godt!

9 de octubre de 2025

Godt køb

Meget glad for købet. Vi købte den største og den kunne faktisk godt være større.

6 de octubre de 2025

Hej Laura.

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse at læse. Vi vil helt sikkert tage notits af dette. Vi ønsker jer mange timers leg på jeres nye legemåtte!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flot måtte med fint design

Flot måtte med fint design. Blød og rar at ligge og gå på - både for baby og forældre.
Eneste minus er at den stadig lugter kemisk efter 1,5 måneds brug.

6 de octubre de 2025

Hej Mie.

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at i er glade for jeres nye legemåtte. Vi er dog kede af at høre, at du oplever problemer med en kemisk lugt, som endnu ikke er forsvundet. Det er absolut ikke meningen. Vi kan se du ikke har taget kontakt til os vedrørende dette tidligere, men vi vil rigtig gerne høre fra dig så vi kan hjælpe dig med at løse problemet. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@hyggi.dk - Vi ser frem til at høre fra dig!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.