Hypoteket Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ni beviljade mig tilläggslån utan problem och det var bra. Det enda som inte var perfekt, var att ni skulle inom ett dygn, skicka pengarna, men det tog 2 dygn. Vilket gav vissa mig problem som löstes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkla att ha att göra med, flyttade alla mina huslån och kunde öka lånet för att få pengar att köpa bil för, per telefon. Hypoteket skötte hela proceduren, och fick lägre ränta än min andra bank som j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Mycket hjälpsam, professionell och ärlig service. Jag har fått ett trevligt bemötande och tydlig information genom hela processen. Personalen tar sig tid att lyssna, svara på frågor och hitta b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Valde Hypoteket från början för att slippa hålla på och förhandla om räntan – skönt med en bank där alla är lika värda. Har nu ansökt om ett tilläggslån på mitt befintliga bolån och det gick otroligt... Ver más

1. Prestamista hipotecario
  2. también en la categoría
  3. Agencia de préstamos
  4. Servicio financiero no bancario
  5. Servicios financieros alternativos

Escrito por la empresa

Hypoteket erbjuder rättvisa bolån. Alla kunder får samma låga ränta, utan att förhandla! Du ansöker på www.hypoteket.com och skriver under lånet med BankID. Enkelt, smidigt och utan dolda avgifter.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

125 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra men inte 100%.

Jag tycker att det mesta är bra. Det är bara en sak. Varje gång man ringer så får man prata med en ny representant och man får olika information.
Vid min senaste ansökan sa den första handläggaren en sak, som vi nästa samtal ändrats.
Det är trist.

1 de septiembre de 2025

Hej Lars,
Vi tycker att det är viktigt att våra kunder ska få svar fort, slippa boka möte och sitta i telefonkö för att prata med oss. All vår personal är utbildad och licensierad. En ansökan innehåller mycket information och om en detalj avviker så kan svaret bli ett annat. Men vi är också människor som kan missförstå eller säga fel.

Hur som helst är vi mycket tacksamma för din feedback och ska undersöka vad vi hade kunnat göra annorlunda.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min egen bank ställde inte upp TROTS…

Min egen bank ställde inte upp TROTS SKÖTT MIG FELFRI ALLA ÅR.
Noll värde sen blev pensionär.
Sökte på Hypoteket..första jag sa jag är pensionär . Det är okay sa dom. Här är alla lika..
Nu vi har ett litet fint hus
Vi är SÅ LYCKLIGA .
TACK ALLA PÅ HYPOTEKET..

11 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det mesta fungerade mycket bra

Det mesta fungerade mycket bra. Lite osmidigt att få information om hur återbetalning av brygglånet skulle ske.

20 de agosto de 2025

Respuesta de Hypoteket

Hej, vi strävar hela tiden efter att bli bättre och vi är tacksamma för din feedback. Vi ska undersöka hur informationen kan bli bättre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lagfartsbekymmer vid övertagande av lån.…

Jag och min sambo hade gemensamt ägande av två fastigheter. Det tyckte vi var olyckligt med tanke på att vi var 73 och 76 år och vi hade särkullbarn. Lösningen var att vi tog över halva lånen av den andre så att vi helt blev ägare till varsin fastighet trodde vi. Så enkelt var det inte. Vi råddes att anlita jurist för skrivning av gåvobrev och skrivning av avsteg ifrån sambolagen. Därefter hade min sambo inga problem att ta över lånet på den fastighet där lånet var hos Nordea. Nordea ombesörjde omgående även lagfart via Lantmäteriet.
Hypoteket där jag skulle ta över halva lånet hade som krav att min sambo skulle ha tagit över hela lånet på den andra fastigheten innan jag skulle få ta över hela lånet på fasigheten där hypoteket var långivare. När kravet var uppfyllt kontaktade jag Hypoteket för att få ta över lånet helt. Det visade sig då att jag var tvungen att söka lagfart själv.
Jag skickade in kopia på gåvobrevet till Lantmäteriet som underlag. Efter tre veckors handläggning fick jag besked om att ärendet var vilande. Orsaken var att jag inte hade tagit över lånet. I gåvobrevet var det villkorat att jag skulle ha tagit över hela lånet innan jag kunde bli ägare.
Jag insåg att jag stod inför ett moment 22.
I detta läge insåg jag dessutom att gåvobrevets giltighetstid från undertecknandet på 2 månader hade löpt ut. Nu var det bråttom på grund av att min sambo låg på ett palliativt boende, med kanske bara dagar kvar att leva. Jag är tacksam mot min jurist som i det läget omgående ordnade ett nytt gåvobrev. Denna jurist kunde på ett mirakulöst sätt även påverka Hypoteket så att jag fick överta hela lånet. Nu väntar jag bara på besked från Lantmäteriet att jag har fått lagfart.
Så här i efterhand har jag insett att om jag bytt bank vid månadsskiftet Juni/Juli skulle alla problem inte ha uppstått

11 de agosto de 2025

Respuesta de Hypoteket

Hej och tack för din feedback, det låter onekligen som ett komplicerat fall men på din beskrivning som att det tillslut löste sig vilket glädjer oss. Vi ska undersöka vad som hade kunnat hanteras annorlunda och du är alltid välkommen att kontakta oss direkt om du har fler frågor.

Lagfarter och bolån kan vara en komplicerad process och just därför är det bra att välja en aktör som är experter på bolån som Hypoteket.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa jätte bra personal svarar snabbt

Bästa jätte bra personal svarar snabbt, enkelt, professionellt, jag sökte hjälp från SEB , Swedbank, Danske bank med mera men vau, Hypoteket fixade allt online snabb är 🙏👍👍👍👍

21 de agosto de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.