Hyundaielectronics Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch wat een service geeft Alleenonline. Ze hebben meteen contact opgenomen met mij. En mijn klacht serieus genomen. Ik krijg een nieuwe opgestuurd. Complimenten voor de afhandeling. Via vakan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruim drie jaar geleden een ledtuinlamp van Hyundai Electronics gekocht die kort geleden stuk ging. Het bedrijf aangeschreven. Direct na het toesturen van de factuur en foto’s van de kapotte lamp kreeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oude deurbel ging defect, viel nog binnen het jaar na bestelling. Goede service van Willem, waarbij snelle antwoorden en snel doorpakken. Kreeg een nieuwe deurbel (upgrade vanaf mijn oude deurbel). Bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hoewel mijn smart home bel nooit geregistreerd is geweest heb ik zonder problemen een nieuw gelijkaardig toestel toegestuurd gekregen. Natuurlijk heeft men geprobeerd het "oude" toestel terug aan de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Hyundai doet tegenwoordig meer dan alleen auto’s produceren. Tegenwoordig zijn wij ook bezig met het designen en ontwikkelen van alledaagse producten voor het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan keukenmachines, stofzuigers en tuinlampen, maar ook aan hele smart home systemen voor een extra veilig thuis.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super tevreden

Contact opgenomen met de klantenservice omdat de stofzuiger een raar geluid maakte. Goed geholpen dmv foto's filmpjes en uitleg. Er bleek een filter te missen waardoor de stofzuiger niet goed meer functioneerde.
Aanbod gekregen om kostenloos of een nieuwe filter te ontvangen of de gehele stofzuiger te vervangen.
Gekozen voor dat laatste en binnen 2 dagen al de stofzuiger ontvangen.
Zeer tevreden met de oplossing en ook met de manier waarop ik geholpen ben door de medewerker Willem.

24 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Complete product vervanging na defect van een onderdeel

Het heeft lang geduurt voordat we contact konden krijgen, maar toen eindelijk het contact daar was werd er snel en adequaat gereageerd. Waar ging het om? De waterreservoir van de wet and Dry vloerreiniger was gescheurd. Ik vroeg kan die vervangen worden. Na wat informatie en foto's gestuurd te hebben kregen wij voor omze verrassing een compleet nieuw product die we binnen één dag thuis kregen gestuurd. Top service!!

27 de marzo de 2025

Top klantenservice

Top klantenservice! Ik had een artikel een tijdje geleden gekocht maar niet geopend i.v.m. verhuizing. Paar maanden later kwam ik erachter dat een onderdeel miste. Na een mailtje leverden ze binnen enkele dagen missend onderdeel aan zonder problemen. Klantenservice was ook erg vriendelijk.

14 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een defect aan de stofzuiger

Ik had een defect aan de stofzuigervoet. Probleem werd via de winkel waar de stofzuiger gekocht was niet opgelost.
Via Hyundai electronics werd het probleem meteen opgelost! Dank Willem voor je snelle handelen en goede service!

21 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste Klantenservice waar de klant terecht kan.

Met een defect aan m’n stofzuiger en geen garantie kreeg ik via Willem een leuke aanbod met fikse korting. Dat is wat ik noem een echte klantenservice. Kon helaas via de eigen winkel nergens meer terecht voor service en had besloten dit rechtstreeks te doen de dealer. Erg top !

5 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte en snelle maatwerk service

Perfecte en snelle maatwerk service. Ze regelden een software aanpassing om een door mij als hinderlijk ervaren functie van de soundbar uit te schakelen.
Snelle en betrokken communicatie waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen!

24 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kapot polsbandje

Het polsbandje van mijn smartwatch was stuk gegaan. Na een mailtje, kreeg ik meteen antwoord en werd me een nieuwe opgestuurd. Top!
Bedankt voor de snelle service.

20 de enero de 2025

Super bedankt !

Supergoede service, duidelijke communicatie en twee fantastische en vriendelijke medewerkers !
Remco en Florian, van harte bedankt !!!!

15 de enero de 2025

Prima service

Prima service. Er was een probleem met mijn bestelde product. Na 1 email is het allemaal netjes opgelost.
Zeer vriendelijke klantenservice

18 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.