Consulta las opiniones de los clientes
Heel snel verzonden en in huis. Artikelen altijd goed. Doorgaans de Brand collectie. Jammer dat er daar niet veel variatie modellen bij komen. Ooit hadden jullie een reclame met fotoshop een meer roze... Ver más
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar vandaag na enige tijd mijn bestelling mogen ontvangen! Ergens is het in het verzending-proces fout gegaan, maar hun klantenservice heeft dit snel en adequa... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ken ook echt geen enkele andere website die zo smooth de bestelling afhandelt laat staan mij een foto stuurt van het proces. Het zit heerlijk, het bestellen gaat vloeiend en het is altijd snel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
IAMTORO® is a Dutch lifestyle brand with a focus on men’s underwear. With it’s unparalelled design, empowering brand story and 100% online customer centric approach IAMTORO offers a unique collection of boxers, caps, hoodies and t-shirts.
Información de contacto
Zeelandhaven 6, 3433 PL , Nieuwegein, Holanda
- business@iamtoro.shop
- iamtoro.shop
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede👌 Service verkeerde maat retour terug gestuurd en snel de juiste maat teruggestuurd gekregen top de boxershort zitten heerlijk.
Top Boxer shorts goede kwaliteit en goede service
Handige maattabel en vlotte levering
Topkwaliteit!!!!!
De bestelling was snel en gemakkelijk…
De bestelling was snel en gemakkelijk geplaatst en binnen de afgesproken termijn geleverd.
Snel geleverd alleen jammer dat de…
Snel geleverd alleen jammer dat de voorraad xxl van een aantal mooie boxershorts zolang duurt voor ze er zijn
Zeer tevreden met mijn bestelling
Zeer tevreden met mijn bestelling! De bestelling werd al de volgende dag geleverd en was netjes en verzorgd verpakt. De kwaliteit van de producten is erg goed en alles ziet er precies uit zoals verwacht. Zeker een aanrader, ik bestel hier graag nog eens.
Ik ben al een aantal weken op de site…
Ik ben al een aantal weken op de site aan het kijken, maar er staan alleen maar kleine maten en als je vraagt wanneer komen de xxl maten binnen,dan krijg je steeds hetzelfde antwoord ja zijn onderweg. Volgens mij vanaf de maan nee geen interesse meer in dit soort onzin ,ik kreeg een reactie van iamtoro dat er xxl maten in de truck collectie zijn en ja dat klopt, maar als ik naar een fiets ga kijken dan hoeven ze mij niet naar de scooter afdeling te sturen ook zoiets.

Respuesta de IAMTORO
Snelle bezorging binnen afgesproken…
Snelle bezorging binnen afgesproken tijd en die tijden waarbinnen ze zouden komen was kort.
De shorts zitten lekker.
Mooie shorts
Mooie shorts, heel goede pasvorm. Ik gooi ze in de droger waardoor ze iets krimpen, daarom bestel ik een maatje groter. Blijven lang mooi.
Uitstekend materiaal
Prima stoffen, heerlijk draagcomfort, correcte levering. Al enkele bestellingen geplaatst en steeds zeer tevreden over de producten.
Mooie aanbieding en snelle levering
Mooie aanbieding. Snelle levering en prachtige kwaliteit
Top onderbroeken
Ik was echt even klaar met onderbroeken van matige kwaliteit die na een paar weken al scheuren en gaten hadden, dus ik dacht 'Laat ik eens wat anders proberen'.
De onderbroeken van IAMTORO overleven het dragen en de wasbeurten goed en sluiten goed aan om de benen, zodat de pijpen niet steeds naar boven kruipen.
Super boxershorts
Mijn echtgenoot wilt geen andere boxershorts meer dragen dan deze, dit omdat de pijpjes niet te lang zijn en de boxershorts onder iedere broek zeer goed passen
Super shorts blijven lekker aanvoelen
Super shorts blijven lekker aanvoelen
Más información sobre otros tipos de reseñas.