La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Goede broekjes en top service! Helaas waren een aantal broekjes kapot binnen gekomen. Na een snel app contact worden er direct nieuwe opgestuurd! Zelfs met flexibiliteit vanuit Lucky ivm niemand th... Ver más
LuckyShorts is een uniek merk dat vindingrijkheid combineert met creativiteit om speciale boxershorts voor vrouwen te produceren. LuckyShorts is opgericht als oplossing voor de eindeloze zoektocht naar boxershorts met langere pijpen voor vrouwen.
Willem van der Zaenstraat 1, 1521PH, Wormerveer, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ze zitten perfect maar scheuren snel

Respuesta de Lucky Shorts
Zit goed en rolt niet op . Perfecte fit!
Goede kwaliteit.
Boxers kruipen inderdaad niet op. Wel hele dikke naden bij de inzet van het bandstoten kruis waardoor je de boxers niet aan kunt onder een strakke broek.
Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd. Enige wat verbeterd zou kunnen worden is meer grote maten. Ik mis de xxxxl op een hoop kleuren. Het is de beste short dit ik tot nu heb gekocht. Zit echt super comfortabel en zweet niet. Heel erg blij mee. Ook leuk dat af en toe je met een korting i3ts kan bestellen.
Goeie service, ik had de verkeerde maten besteld en het kon zo retour. En nu zit ik met smart te wachten om mijn nieuwe andere maat boxers
Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur als het gaat om pasvorm, en ongetwijfeld zullen deze boxers voor veel mensen uitstekend zitten, maar helaas zijn ze voor mij minder geschikt. Het is niet heel storend bij deze boxer, maar het pijpje heeft bij mij wel de neiging om op te rollen. Ik verbaas me er daarom een beetje over dat iedereen er zo enthousiast over is, al blijft dat natuurlijk persoonlijk.

Respuesta de Lucky Shorts
Duurde even voor beschikbaarheid. Maar het wachten was het waard.
Fijne shorts .zitten perfect. Wel maatje groter bestellen dan eigen maat
Goede ervaring met dit bedrijf! De klantenservice reageert snel op mail en er wordt naar een passende oplossing gezocht. Ze zijn erg behulpzaam. De maatgarantie bij je eerste bestelling is fijn! Ik twijfelde en had toch te klein besteld. Shorts zitten fijn. Maatje groter bestellen. De High Waist shorts vallen heel hoog.
hele snelle bezorg service, en super fijne vrouwelijke boxershorts ze zitten heerlijk en kruipen niet op dat is wel fijn en schuren niet langs de benen.
Zag deze voorbijkomen op Facebook en Instagram. Eerst 2 besteld, en uitgeprobeerd. Zitten perfect, wel maatje groter genomen. Blijven in de was ook goed. Zeker aan te bevelen. Eindelijk iets waarbij de pijpjes niet omhoogkruipen.
Past perfect en voelt heerlijk soepel. Niet goedkoop, maar ze blijven lang als nieuw.
Ich bin eine Zeitlang regelrecht von Luckyshorts Werbung ueberrannt worden. Normalerweise ist das ein Grund fuer mich, das Produkt nicht zu kaufen. Da ich zu dem Zeitpunkt recht unzufrieden war mit der generellen Unterbuchsen Auswahl, habe ich mich doch entschlossen den Luckyshorts eine Chance zu geben. Auf Grund des doch recht hohen Preises habe ich mich entschieden erstmal nur 2 zu bestellen und zwar eine Vivid und eine Lucky. Die Lieferung war extrem schnell und die Qualitaet hat mich positiv ueberrascht. Das Material ist super weich, elastisch und sehr angenehm zu tragen. Ich war etwas skeptisch, dass sie tatsaechlich in Form bleiben und sich nach mehrmaligem Tragen/Waschen nicht hochrollen etc. Inzwischen habe ich sie schon x-Mal gewaschen, zum Laufen getragen und sie bei grosser Hitze angehabt und was soll ich sagen. Sie sind sind ausgeleiert und sie rollen sich auch nicht wirklich hoch. In bestimmten Situationen wie z.B. beim Schlafen schieben sich die Beine hoch. Das einzige was ich etwas bemaegeln muss sind die Groessenunterschiede. Je nach Farbe fallen die Luckyshorts leicht unterschiedlich aus. Schwarz z.B. passt perfekt, Grau ist leicht zu gross und Aprikot ist etwas enger (trotzdem passend)
Ordered some shorts previously great fit. Super comfortable.
So I was ready to expand my collection.
I placed quite the large order. 10 pieces or so.
Usually went for three VIVID but this time did a few LUCKY models as well.
When the order arrived one of the models were incorrect and one of the boxer shorts were missing.
I contacted customer support. They responded pretty quickly and they send me the missing items straight away and allowed me to keep the one that was incorrect. The missing items arrived next day.
Not everything can be perfect, mistakes can happen. I was extremely happy with how they resolved it 💜
Zelfs na de tip om toch een grotere maat te nemen, scheurt de broek met kleine gaatjes aan de naad thv de poep.
Ze zitten nochtans heel goed.

Respuesta de Lucky Shorts
Más información sobre otros tipos de reseñas.