Snelle & correcte levering
La empresa ha respondido
Bij Icelution richten we ons op het verbeteren van welzijn en prestaties met effectieve koude therapie. Onze draagbare ijsbaden zijn ideaal voor zowel atleten als gezondheidsbewuste individuen die overal willen profiteren van de voordelen van koude therapie. Onze ijsbaden zijn niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk, maar ook ontworpen met een natuurlijke en luxe uitstraling. Dankzij de unieke houtlook van onze baden passen ze perfect in elke omgeving. Of je nu je spierherstel wilt versnellen, ontstekingen wilt verminderen, of gewoon wilt ontspannen, Icelution biedt de perfecte oplossing. Ontdek de kracht van koude therapie met Icelution! Team Icelution ❄
Leeuwenborchweide, 16, 5709SC, Helmond, Holanda
Wij zijn niet enkel uiterst tevreden over ons ijsbad (een welgekomen aanvulling op de buitensauna), maar ook over de dienst na verkoop. Méér dan een jaar na de aankoop en buiten de garantieperiode, werden we snel en genereus geholpen. Wij ervoeren een klantendienst die zich niet verschuilt achter de letter van een verkoopsovereenkomst maar handelt naar de geest ervan. Bij Icelution voel je je een persoon en geen (klanten)nummer.

Respuesta de Icelution
IJsbad besteld en de volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit en uitstekende service!

Respuesta de Icelution
Geweldig ijsbad! Past perfect bij de inrichting en is ruim genoeg om comfortabel in te zitten. De bestelling ging heel soepel, geen getreuzel. Zeer tevreden!

Respuesta de Icelution
Top verkoper! Was eerder in huis dan gedacht. Bad zet je snel op en heeft geen handleiding nodig. Staat ook mooi onder de overkapping met de houtlook. Ebook heeft ook leuke tips om uit te proberen.

Respuesta de Icelution
Mooi product om op een betaalbare manier te genieten van een ijsbadervaring in het winterseizoen. Het bad is gemaakt van kwalitatieve materialen en misstaat zeker niet in de tuin. Minstens zo belangrijk als het product zelf, is het bedrijf erachter en dat zit hier wel goed. Zelfs bij een klein, zelf veroorzaakt probleem was de klantenservice erg behulpzaam!
Ik geef graag een complete en eerlijke review: de ijsblokjes voegen niet veel toe aan de daadwerkelijke koeling, misschien wél aan de beleving 😉. Aan de natuurkundige wetten kan Icelution natuurlijk niets doen. Gewoon in de herfst beginnen en het bad blijven gebruiken in de winter dan is het koud genoeg!

Respuesta de Icelution
Ruim 1,5 geleden het opblaasbare ijsbad in houtlook uitvoering gekocht. Het ijsbad staat al die tijd buiten in weer en wind en ziet er nog uit als nieuw. Door de afdek hoes en gebruik van wat chloor blijft het water ook erg lang helder en schoon. Nu werd de afdekhoes wat poreus waardoor er regenwater in de drijvende deksel terecht kwam waardoor deze wel groene aanslag kreeg. Na een mailtje met de vraag of ik een losse hoes kon bestellen kreeg ze ik een snelle en service gerichte reactie. Er wordt mij kosteloos een nieuwe hoes toegestuurd. Ik ben erg te spreken over het product en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. 👍🏼

Respuesta de Icelution
Topkwaliteit, elke ochtend erin!
Gebruik ‘m nu 3 weken en ik ben fan. Stevig materiaal, makkelijk op te zetten en blijft ijskoud met wat ijsblokken erbij. Ideaal na een training of om de dag scherp te starten. Had niet verwacht dat het zo’n verschil zou maken voor m’n focus én herstel.
Aanrader voor iedereen die z’n grenzen wil verleggen.

Respuesta de Icelution
Snelle levering van een prima product.Het ijsbad is op 1 januari in gebruik genomen

Respuesta de Icelution
Het pakket was snel geleverd.
Alles zat netjes ingepakt in een doos.
De gebruiksaanwijzing voor het opzetten was duidelijk en makkelijk uit te voeren.
Zelf heb ik een oude yogamat onder het ijsbad gelegd, ten behoud van het bad.
Het materiaal is van goede kwaliteit en het kraantje lekt niet.

Respuesta de Icelution
Voor mij is koudwater therapie vrij nieuw, dus met de hulp van dit boek weet ik nu beter waar ik aan toe ben en hoe ik een betere focus krijg. Super blij mee!

Respuesta de Icelution
Ik ben ontzettend blij met mijn ijsbad van Icelution! Het houtlook design geeft mijn tuin een luxe, natuurlijke uitstraling waar ik elke dag van geniet. Het materiaal is stevig, duurzaam en weerbestendig.
Het bad is ook erg goed geïsoleerd, waardoor het ijs verrassend lang koud blijft – ideaal! De klantenservice is ook echt top. Ze waren snel en vriendelijk. Al met al ben ik super tevreden. Echt een aanrader.

Respuesta de Icelution
Wat ben ik blij met het ijsbad! Na het bestellen werd het snel geleverd. Met veel gemak is het ijsbad op te zetten en heb ik het bad al snel kunnen gebruiken. De materialen zijn erg praktisch en van goede kwaliteit. Een extra pluspunt is de mooie uitstraling van het bad. Super aankoop!

Respuesta de Icelution
Al voor lange tijd wilde ik een ijsbad aanschaffen. Na wat research kwam ik uit bij Icelution. Ik ben super tevreden! Het bad is snel geleverd, het materiaal is sterk en het bad is zo klaar voor gebruik. Nog regelmatig neem ik een ijsbad en ik heb er echt profijt van. Ik zou het iedereen aanraden!

Respuesta de Icelution
Lang getwijfeld om een ijsbad aan te schaffen, maar wat ben ik blij met deze aankoop. Mega goede service, snelle levering en een betere mindset. Zeer te spreken over het ijsbad van Icelution!

Respuesta de Icelution
Mijn eerste keer dat ik een poging neem om een ijsbad te kopen, Ik vind het heel fijn kwaliteit prijsverhouding is top, ik raad het aan iedereen aan! en de service krijgt een dikke duim👍

Snelle levering.
Duidelijke uitleg hoe je het bad moet monteren. Ziet er goed uit. Nu 1x naar tevredenheid gebruikt .

Respuesta de Icelution
Más información sobre otros tipos de reseñas.