Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kwalitatief goed materiaal, ik vind de prijs wat aan de hoge kant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn niet enkel uiterst tevreden over ons ijsbad (een welgekomen aanvulling op de buitensauna), maar ook over de dienst na verkoop. Méér dan een jaar na de aankoop en buiten de garantieperiode, we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi product om op een betaalbare manier te genieten van een ijsbadervaring in het winterseizoen. Het bad is gemaakt van kwalitatieve materialen en misstaat zeker niet in de tuin. Minstens zo belang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos deportivos de colección

Escrito por la empresa

Bij Icelution richten we ons op het verbeteren van welzijn en prestaties met effectieve koude therapie. Onze draagbare ijsbaden zijn ideaal voor zowel atleten als gezondheidsbewuste individuen die overal willen profiteren van de voordelen van koude therapie. Onze ijsbaden zijn niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk, maar ook ontworpen met een natuurlijke en luxe uitstraling. Dankzij de unieke houtlook van onze baden passen ze perfect in elke omgeving. Of je nu je spierherstel wilt versnellen, ontstekingen wilt verminderen, of gewoon wilt ontspannen, Icelution biedt de perfecte oplossing. Ontdek de kracht van koude therapie met Icelution! Team Icelution ❄

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Overtreft verwachtingen

Ik ben ontzettend blij met mijn Icelution ijsbad! Naast de stijlvolle houtlook vond ik het opzetten verrassend eenvoudig, en het bad is stevig en goed geïsoleerd. Sinds ik het gebruik, merk ik echt een verschil in mijn herstel na zware trainingen, mijn spieren voelen minder stijf en ik herstel sneller. Het is een waardevolle aanvulling op mijn routine, en ik kan het echt aanraden voor iedereen die de voordelen van koudetherapie wil ervaren.

7 de noviembre de 2024

Respuesta de Icelution

Bedankt voor je geweldige review! Het is fantastisch om te horen dat het Icelution ijsbad niet alleen praktisch en stevig is, maar ook bijdraagt aan een sneller herstel na je trainingen. We waarderen het enorm dat je jouw ervaring deelt en dat het een waardevolle toevoeging is aan je routine.

Met sportieve groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden met mijn aankoop

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Icelution. De kwaliteit van het Ijsbad is uitstekend en je merkt echt dat er veel aandacht is besteed aan alles. Het bestelproces was eenvoudig en de levering snel. Ook fijn dat de klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam is. Kortom, zeker een aanrader !

7 de noviembre de 2024

Respuesta de Icelution

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons ijsbad en onze service. We streven er altijd naar om een optimale ervaring te bieden, van bestelling tot levering, en het is super om te lezen dat dit is gelukt.

Veel plezier met je ijsbad en bedankt voor je aanbeveling!

Ijskoud

Het ijsbad wordt perfect binnen een dag geleverd zodat je snel kunt dippen. Het ijsbad is erg stevig, blijft goed koel, is makkelijk op te zetten en dus ook te verplaatsen. Daarnaast heeft het ook nog een mooie houtlook.

Ohja en de kick die je krijgt als je het bad verlaat, maakt de aankoop het zeker waard.

Een dikke aanrader dus!!

6 de agosto de 2024

Respuesta de Icelution

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat het ijsbad snel geleverd werd en goed bevalt. We zijn blij dat je tevreden bent met de stevigheid, het koelvermogen en de mooie houtlook. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met je ijsbad!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met mijn aankoop!

Super blij met mijn aankoop. Al eerder een ijsbad gehad van een ander merk en de kwaliteit van deze is zoveel beter! Materiaal voelt echt mega stevig aan en ziet er super mooi uit in de tuin. De verpakking maakt dit ook erg leuk om als cadeau te geven! Was trouwens ook super snel bezorgd wat een dikke plus is.

5 de agosto de 2024

Respuesta de Icelution

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat je zo blij bent met de kwaliteit en snelle bezorging van ons ijsbad. Geniet ervan!

Team Icelution ❄

Top ervaring!

Ontzettend snel geleverd, bij aankomst meteen opgezet. Lading ijsblokjes erin en meteen gebruik van gemaakt. Wat is dit een stap uit je comfortzone. Super blij mee, het bad ziet er netjes uit, spullen erg goed verpakt. Top ervaring.

5 de agosto de 2024

Respuesta de Icelution

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn dat je zo snel kon genieten van je nieuwe ijsbad en dat alles naar verwachting is. We waarderen je positieve woorden!

Team Icelution ❄

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.