Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min oplevelse med IDFotos.dk har været ekstremt skuffende. Her er forløbet: Da jeg åbnede appen i starten af februar 2025, fordi jeg skulle bestille pas billeder, stod de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super brugervenlig app, nemt at tage billeder af vores 3 mrd lille baby til hans første pas. Hurtig og effektivt service, og trods forsinkelse hos postnord. Hvilket ikke var IDfotos skyld, sørger de f... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Billedet blev afvist ved borgerservice. Min søns pas billede blev ikke godkendt ved borgerservice. Ekspedienten ved borgerservice viste, og forklarede mig, at billedet var for sløret. Det bur... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Procesador de fotos para pasaportes
  2. Servicio fotográfico
  3. Estudio de retratos

Escrito por la empresa

IDfotos er for alle, der skal bruge et eller flere pasfotos til pas, kørekort og andre ID kort. Vi leverer altid med godkendelsesgaranti og til en rigtig god pris inkl. gratis levering. Resultatet er mindst lige så godt som ved en fotograf eller fra en fotoboks. Blot meget nemmere, hurtigere og billigere - og så kan du tage lige så mange fotos, du vil, før du bestiller. Vores app er også ideel til fotos af babyer, børn, ældre og handicappede. Vi sørger for at fritlægge dine fotos og vi kontakter dig, hvis billedet ikke kan godkendes af myndighederne. I så fald får du mulighed for at tage nye fotos og sende dem til os - uden ekstra omkostninger! Prøv det af gratis. Du er i gang på ingen tid, og den indbyggede guide i app'en hjælper dig, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,2

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun sige at det bliver 100% sådan…

Kan kun sige at det bliver 100% sådan alle mine id fotos bliver bestilt fra nu af. Fedt at de lige lave billede godt og baggrund.

Var først i en fotomaskrine på høje tårsrup
Mega dårligt billede så fandt jeg dem her.
Prøv dem

31 de marzo de 2022
Logotipo de IDfotos

Respuesta de IDfotos

Hej Thomas.

Det gør os virkelig glade, at du har været 100% tilfreds. Vi lover, at næste gang også bliver til 100% ☺️

Kristian fra IDfotos

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super smart og brugervenlig app – stor anbefaling herfra

Denne app er virkelig smart, da man kan tage sit pasfoto om og om igen, ja lige indtil man er tilfreds. App'en er desuden meget brugervenlig, og så er den billigere at bruge sammenlignet med en prof. fotograf eller en foto-butik. Jeg fik desuden mit pasfoto lynhurtigt efter bestilling, mao. mega god og hurtig service, så stor anbefaling herfra.

30 de marzo de 2022

Hurtig og simpelt

Hurtig og simpelt, og så er det endda til en god pris. Appen fortæller en præcist hvordan telefonen skal vinkle mens man tager billedet, om lyset er i orden og har styr på alle de andre ting, som er nødvendigt for at få et godt billede.

9 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem, god pris og overskuelig

Det er en vidunderlig app, den tager virkelig nogle gode billeder.
Virkelig billig pris og overskuelig pris hvor man ikke tænker man er blevet snydt.
Vil da hellere give det her end fx 110 for 1 enkelt billede som der er nogle andre der vil have.
Kan Virkelig godt anbefale denne app :)

22 de febrero de 2022

Genial app til pasfotos

App´en er super let at bruge, og den fortæller hvis du er for langt fra eller for tæt på og for meget til siden, udover dette så laver den baggrunden neutral, så du ikke behøver at tænke så meget over hvor du tager billedet, det er genialt.. du kan blive ved med at tage billeder indtil du bliver helt tilfreds.
hos Kørekompagniet anbefaler vi denne app til alle vores elever

1 de septiembre de 2021

5 stjerner herfra 😁

Intet at sætte en finger på. Hurtig levering og virkelig brugbar og hjælpsom app. Selv min gamle mormor ville kunne finde ud af appen. 😄

3 de agosto de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.