Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 11 maart een bestelling geplaatst en betaald en tot op heden (3 weken verder) niets ontvangen. Geen reactie per mail en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Per vandaag mijn geld terug geëist,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuke trui, leuk ingepakt met zorg; na bestelling duurde het zo'n 5 dagen totdat hij verwerkt was en +/- een week tot hij binnen was, we hadden geen haast, maar ik had dit iets sneller verwacht. Desal... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Schattige tassen voor kinderen, luiertassen oftwel onze Mommybags voor aan de kinderwagen en leuke tassen voor vrouwen. Niet te vergeten onze I JUF YOU tassen. Daarnaast ook andere modeaccessoires voor kinderen en vrouwen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Leuke tassen

Leuke tassen, leuk ingepakt. Kleine tip, als iemand 2 tassen besteld is het wel leuk om dan ook 2 van die leuke 'lieve juf' kaartjes erbij te doen.

10 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen…

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en is al besteld van 20 december

9 de febrero de 2022
Logotipo de TWO YOU LABEL

Respuesta de TWO YOU LABEL

Beste Jonas, zoals wij ook in ons contact op instagram hebben aangegeven en laten zien, staat er in ons systeem en in dat van PostNL dat het pakket is afgeleverd. Hier hebben wij ook bewijs van verstuurd. Zoals wij ook hebben gestuurd op instagram vinden we het erg vervelend dat jullie blijkbaar geen tas hebben ontvangen. Daarom sturen we nóg een tas op!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Had al in november besteld maar vanwege covid ontstond er een leverings probleem. Ik had een berichtje gestuurd over de levering.binnen een kwartier antwoord met excuses. Ik mocht kiezen uit geld terug of wachten op levering in januari. Gekozen voor levering januari. Bij aflevering in januari kreeg ik er een etui bij voor het lange wachten. Was erg lief!!

9 de febrero de 2022

Super fijne tas

Super fijne tas, ik ben er dol op.
De levering gebeurde vrij vlug, ik vind de verzendkosten nogal duur.
Maar het is het waard.

2 de febrero de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie tas met veel vakken

Mooie tas met veel vakken. Enige wat ik mis zijn ringen aan de zijkant die aan de straps van de kinderwagen kunnen worden gehangen. Het lange handvat is voor onze kinderwagen nl te groot om daaraan opgehangen te worden.

2 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen communicatie over correcte levering

Het Produkt dat we ruimschoots op tijd bestelden voor kerst werd maar niet geleverd. We hebben zelf opnieuw contact moeten opnemen om te horen te krijgen dat het bestelde item pas eind Jan 2022 geleverd zou kunnen worden.
Hadden we geen contact opgenomen, dan hadden we oom geen geschenk voor kerst gehad.

28 de diciembre de 2021
Logotipo de TWO YOU LABEL

Respuesta de TWO YOU LABEL

Beste Tony, wat jammer dat jullie dit zo vervelend hebben ervaren. Maar zoals je kan lezen op onze site en zoals wij ook in het mailcontact naar jullie hebben beschreven is de tas die jullie besteld hadden een PRE-ORDER. Er staat ook duidelijk op de site dat deze pas in januari worden geleverd. Dus wij hebben hier wel over gecommuniceerd en de levertijd stond vermeld op de site.

Top service

Zeer toegankelijk en vlotte feedback. Ze doen alles om een perfecte service te leveren. Zeer aangenaam verrast door hun moeite om een bestelling alsnog op tijd geleverd te hebben.

7 de diciembre de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.