Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ieder jaar bestel ik een nieuwe IKKI bril voor de zomer. Kwaliteit is super goed met mooie glazen. Ook wordt de bril mooi verpakt in een hoesje en is de levering snel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb deze zomer een zonnebril van Ikki fashion gekocht. Met veel plezier gedragen maar er kwamen vlekjes op het montuur. Ik heb foto’s gemaakt en opgestuurd. Ik kreeg binnen een week een nieuwe bril... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en super mooie bril van goede kwaliteit! Echt een aanrader!

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

De laatste trends op het gebied van modeassecoires

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde bril geleverd en wacht nu al…

Verkeerde bril geleverd en wacht nu al een week op de juiste zonnebril. Gaat elke keer wat mis bij een bestelling van IKKI.

1 de marzo de 2023

Respuesta de IKKI Fashion

Beste E. van den Broeke, Ik zie dat u deze week contact hebt gehad met mijn collega en dat de juiste bril inmiddels bij u is binnen gekomen. Excuses voor de verkeerde bril en vertraging maar we hopen dat u alsnog blij bent met de bril.

Mvg,

IKKI

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Foutieve levering (andere kleur)

Foutieve levering (andere kleur)
Geen enkele reactie om dit recht te zetten, terwijl fout bij ikki ligt. Slechte klantenservice dus!

24 de enero de 2023

Respuesta de IKKI Fashion

Wat vervelend om te horen dat niemand u op dat moment heeft geholpen. Als het goed is, is het inmiddels opgelost. Nogmaals onze excuses.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik kan nog geen review geven over het…

Ik kan nog geen review geven over het product want het ligt onder de kerstboom. Wel al 2x om gevraagd. Snelheid van afleveren was super

21 de diciembre de 2022

Respuesta de IKKI Fashion

Hopelijk valt het cadeautje in de smaak ;) fijne dagen alvast!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geen bijzonderheden eerlijk gezegd

Geen bijzonderheden eerlijk gezegd! Gewoon een horloge besteld en ontvangen en blij met mijn horloge

10 de diciembre de 2022

Respuesta de IKKI Fashion

fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze service en geen oplossingsrichtingen houding

Beste Ikki,

Wat ben ik ongelofelijk teleurgesteld in jullie dienst verlening en de manier van oplossingen aanreiken voor een fabrieksfout.
Met name de heer Pieter voelt zich de Manager van jullie organisatie,want hij werkt al 15 jaar binnen jullie bedrijf waarin hij nog nooit een fabrieksfout is tegengekomen.
Na 3 mnd geleden een aankoop van een zonnebril van Ikki bij Mi Casa te hebben gedaan..viel vrijwel direct het rechterglas eruit wat er ook weer in teruggeplaatst kon worden.
Nadat dit vaker voorkwam contact gezocht met de winkelier die mij vertelde dat ik niet voor mijn vakantie langs hoefde te komen gezien het opgelost zou worden.
Nu is tijdens mijn vakantie weer meerdere malen het glas eruit gevallen en op de grond gevallen...het glas viel verkeerd dus kapot....en nu is het ineens mijn probleem!!! Lekker makkelijk!

Als Ikki een deugdelijke bril had afgeleverd was er überhaupt geen probleem.De arrogante houding van Pieter helpt ook niet want volgens hem zou dit niet kunnen!!! Nee ik lieg hierover!!.goed uitgangspunt om iets op te lossen ..vervolgens geeft hij aan dat het frame verbogen is en dat de bril gemaakt kan worden voor 15 euro..

Denk dat hij in zijn arrogantie even voorbij gaat aan de oorspronkelijke klacht! Ik ben dus ook B.O.O.S. en teleurgesteld.
Als Ikki dit niet netjes oplost zal ik nooit geen ikki bril meer aanschaffen en sit ook asn derden late weten

27 de junio de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het product werd via een…

Het product werd via een bezorgmaatschappij verzonden, die alleen elke keer heel laat konden bezorgen, om 23.30 uur. Dat was wel wat minder
Over het product ben ik daarentegen tevreden

8 de junio de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.