Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schreef al eerder dat ik twee glazen pannendeksels had besteld. Wilde de deksels graag omruilen naar twee kleinere maten. Heb nooit een factuur ontvangen. Gebeld, wordt niet opgenomen.Zijn op... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier nooit. Oplichters. Bij Ikkooponline.nl vinden ze het normaal om kosten aan te rekenen voor levering terwijl het pakket nooit tot in het land van bestemming raakt. Als je vervolgens klacht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelde producten had ik netjes binnen 2 dagen na betaling al in huis. Wel vreemd dat er €1,= extra verpakkingskosten bovenop de verzendkosten (€6,95) wordt verrekend, dus in totaal komt er €7,9... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

fijne tas, die hi-vis kleur met reflectie matcht mooi bij mijn werkjas, wel zo veilig; het zou echter mooi zijn als hij van iets groter formaat was en helaas ontbreekt een van de bevestingspunten... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ikkooponline is in 2019 overgenomen. In onze web shop kunt u terecht voor o.a. gereedschap, zwembad en accessoires en nog veel meer. Voor alle producten geldt, op werkdagen voor 15:00 uur besteld = zelfde dag nog verzonden!

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,0

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ikkooponline

Ikkooponline, daar ben ik goed geslaagd.
Goed product en het werdt snel geleverd.
Top

18 de abril de 2020

Super slecht

Super slecht! Ik bestelde een tuinhaard die werd niet bezorgd door verkeerd huisnummer en ging retour naar hun magazijn het bewijs heb ik. Toen heb ik deze opnieuw besteld die werd netjes geleverd en nu willen ze dat ik er 2 betaal terwijl ik er maar 1 heb ontvangen en de bewijzen heb laten zien kan echt niet. Ik zal hier nooit meer iets bestellen. Slechte service!!!!

24 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij hebben een tuinkussenkist bij hun…

Wij hebben een tuinkussenkist bij hun besteld, kwam mooi op tijd aan , maar toen ik hem in elkaar wilde zaten er al allerlei afgebroken onderdelen in de doos , gemaild en nog eens, en nog eens en nog eens. Komt er na vier een mail dat de klacht omgezet is naar "service" maar volgens mij kunnen ze alleen het woord typen.
een waardeloos bedrijf , het is dat ik 1 ster moest kiezen , maar ze zijn geen enkele ster waard.
Ondertussen "pak ik mijn verlies" populair gezegd en reken nergens meer op..
De mailtjes die ik verder nog stuur komen terug als niet bestelbaar.
Wat een enorme ballentent.

20 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb een metalen kerstboom bij hun…

ik heb een metalen kerstboom bij hun besteld, kwam mooi op tijd , maar toen ik hem op de erker zette en aansloot , bleek er en streng niet te branden , gemaild en nog eens , ik denk ik stuur hem terug , retour afzender € 6.95 , als een mail doorkomt , kom ik niet verder ,
VERVOLG

Ik Koop Online - Jij toch ook?
Wo 29-1-2020 10:14
Goedendag,

deze worden weggegooid. Hier kunnen wij verder niets mee, vandaar dat wij een ander adres hiervoor hebben.

Vertrouwende u hiermee voldoende van dienst te zijn
Met vriendelijke groet, Kind regards,

Team Ik Koop Online

16 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF!!

NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF!!! als je een product retour stuurt dan krijg je pas maanden later antwoord dat ze het product in de container hebben gedumpt omdat er volgens hun een handleiding ontbrak. je krijgt je geld niet terug en dan ben je letterlijk je product en geld kwijt!

15 de enero de 2020

BESTEL NIET BIJ DIT BEDRIJF

BESTEL NIET BIJ DIT BEDRIJF

Helaas zijn we er ingetrapt.. Rechaud besteld. Aangezien we lange dagen werken laten we het pakket op de zaak komen, dan loopt de bezorger niet voor niets.

Na ontvangst van onze bestelling komen we erachter dat het product iets te groot is. Geen probleem zou je denken, dan ruilen we het om. Helaas kent men geen omruilen? Enkel retour en daarna weer iets nieuws bestellen !!

We hebben ons product ontvangen zonder ‘omdoos’ en het etiket was direct op de kartonnen verpakking geplakt. Volgens hun eigen voorwaarden kan ‘retour’ alleen MET omdoos en er mogen ‘geen’ beschadigingen en/of etiketten op de verpakking worden geplakt....
Tja, dat wordt al lastig als je het wel zo hebt ontvangen.

Netjes een verzoek gestuurd via het contactformulier (telefonisch niet bereikbaar) hoe ze het graag gehad zouden willen hebben. Mogelijk hebben zij een voorkeur en kunnen we er samen tot een goede oplossing komen.

Krijg ik tot mijn verbazing een korte reactie: Helaas zijn bedrijven (B2B) uitgesloten van retour. Zie ook onze voorwaarden.

Dus...?? Heb ze nu aangesproken op het redelijkheid en billijkheidsprincipe en wacht nig steeds op antwoord...

Ikkooponline.nl, helaas zijn jullie toch niet zo servicegericht als je op de site doet voorkomen. Erg jammer.

4 de enero de 2020

Snelle bezorging

Bestelling een paar dagen voor oud en nieuw gedaan, maar was bang dat deze niet op tijd kwam door de grote drukte van de feestdagen. Maar deze kwam keurig zoals was toegezegd op tijd binnen.
Alles was netjes geregeld en werd volledig op de hoogte gehouden over de voortgang van de verzending. Zeer tevreden.

3 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

ikkooponline is een aanrader voor sommige producten

De bestelde producten had ik netjes binnen 2 dagen na betaling al in huis.
Wel vreemd dat er €1,= extra verpakkingskosten bovenop de verzendkosten (€6,95) wordt verrekend, dus in totaal komt er €7,95 extra bij.
Ondanks dat waren de producten alsnog een stuk goedkoper dan bij andere internetwinkels. Dus al met al is ikkooponline een aanrader voor bepaalde artikelen, (zoals o.a. kerstverlichting en speelgoed).

13 de diciembre de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.