Jeg fik for 6 år siden lavet en fuld behandling ved Illuhair og har været rigtig glad for resultatet - som faktisk har holdt væsentlig længere end forventet. I denne uge har jeg fået lavet touch... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Illuhair. Christian er grundig til at forklare og forsøger ikke at oversælge noget som helst og giver sig god tid til at lytte og er konstruktiv. Hanna har være... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Illuhair er de professionelle og dygtige. Jeg er evig taknemlig for deres arbejde og kan varmt anbefale Dem!
La empresa ha respondido
Efter lidt startvanskeligheder , på grund af forskellige årsager, blev Hanna,s slutprodukt rigtig rigtig fin .... Hun fik nogle rigtige store , næsten umulige ar i nakken fra flere gammeldags hårtra... Ver más
La empresa ha respondido
Illuhair sætter standarten for scalp micropigmentation i Danmark. Vi har personligt kendskab til de gener og usikkerheder der kommer med et hårtab og mislykkede hårtransplantationer. Vores mål er at skabe større gennemsigtighed, ærlighed og faglighed på det danske SMP marked. Vi synes, det er vigtigt at informere om de fordele og begrænsninger SMP har. Derfor gør vi også meget ud af at forventningsafstemme inden vi påbegynder behandling. På den måde sikrer vi tilfredse og velinformerede kunder.
Dammen 2, 6600, Vejen, Dinamarca
Jeg er super tilfreds med behandlingen, som jeg har fået hos illuhair. Jeg blev guided rigtigt fint af Christian mhp hvilken type behandling som passede mig bedst. Hanna udførte et rigtigt flot arbejde på mit hovede og jeg er meget glad for resultatet. Jeg kan varmt anbefale illuhair.

Respuesta de Illuhair
Better results than I could have hoped for! I would recommend any follically challenged people to get a consultation with illuhair. They will take good care of you, and you'll walk away from the subsequent treatment feeling younger and more confident.
My only regret is that I didn't "take the leap" sooner :) Thanks again, Illuhair.

Respuesta de Illuhair
Kan klart anbefales!! Hanna har lavet en vanvittigt flot arbejde med at camouflere mit hårtab. Min hårlinje er blevet genskabt og kan ikke få armene ned over resultatet. Tusind tak for forløbet og de gode snakke. Dem kommer jeg til at savne. DBH// Andreas

Respuesta de Illuhair
Jeg er netop blevet færdig med min fjerde session hos Hanna, og jeg kan ikke få armene ned over det færdige resultat!! Christian og Hanna skaber et gennemført trygt forløb og leverer de aller bedste resultater, og så er Hanna den hyggeligste behandler, hvor man altid har lyst til at blive lidt længere bare for at snakke.
KÆMPE anbefaling herfra!
/Mikkel

Respuesta de Illuhair
SMP er klart den bedste måde at takle hårtab på.
Lang historie gjort kort.
Jeg begyndte at tabe mit hår i starten af 20'erne, og har altid været påvirket af det da jeg jo var glad for at have det.
Der gik ikke længe før jeg begyndte at trimme det helt ned, og det endte faktisk med at jeg fik en hårtransplantation. - dog var resultatet ikke som ønsket, mit hår var stadig tyndt og jeg stod nu med en masse arvæv på mit baghovede.
Jeg stod nu med et større problem end før, og faldt i den forbindelse over Illuhair som skulle vise sig at være en redning.
Hanna og Christian er først og fremmest to jordnære og rare mennesker, og derudover ved de hvad de laver.
Jeg fortryder at jeg ikke kom til dem som det første, for de er de eneste der har kunne give mig selvtilliden tilbage med et voldsomt godt resultat. Man kan slet ikke se jeg har fået en mislykket transplantation,- det ligner faktisk bare at jeg har en almindelig hårpragt som er barberet ned.
Det var åbenbart lige hvad jeg ønskede mig, og jeg har rent faktisk ramt et punkt hvor jeg føler jeg har sluttet fred med mit hårtab.
Tak :-)

Respuesta de Illuhair
Hvis du skaldet eller tyndhåret har høje tindinger og du vil have gjort noget ved det så tvivl ikke længere, Illuhair er her 😊 vil bare sige fra da jeg tog kontakt til Christian følte jeg at det var det helt rigtige valg, så er du i tvivl eller lidt nervøs, så giv ham et kald og jeg ret ret sikker på han vil give jer den tryghed i har brug for inden i tager valget! Når valget er taget møder i behandleren Hanna, super sød og åben, man bliver taget godt imod fik lavet 4 behandlinger selv og man så frem til hver behandling og til sidst havde man hår på hovedet super flot lavet! Ingen har spottet noget og folk der kender mig har kun rost det. Ser virkelig ægte ud, så Hanna er virkelig dygtig og tager dig seriøs med dine ønsker.
Alt i alt 2 behagelige og dygtige folk der går op i hvad de laver, man er i trygge hænder.
Hilsen Daniel

Respuesta de Illuhair
Super glad for at jeg tog beslutningen om at bruge Illuhair til min behandling.
Top profesionelle og ærlige, jeg er en gladere mand i dag .
Tak for det Hanna & Christian

Respuesta de Illuhair
Tak for et super resultat og for god og tillidsvækkende information hele forløbet igennem. Bare glad og tilfreds!

Respuesta de Illuhair
Jeg er simpelthen så glad for at jeg tog valget om at få en hår tatovering - og særligt glad for det blev hos Illuhair!
Jeg undersøgte længe og grundigt de forskellige virksomheder, som tilbyder SMP og valgte at gå med Illuhair. Det valg har jeg ikke fortrudt!
Så dygtig, så hyggeligt og så fantastisk et resultat jeg har fået ud af det!
Mange tak Hanna!

Respuesta de Illuhair
Meget ærlig vejledning før, under og efter behandling. Super kompetent udført. Er ekstremt glad for udfaldet. Kan kun anbefale Illuhair ved Hanna og Christian på det varmeste.

Respuesta de Illuhair
Yderst kompetente og søde mennesker man har med at gøre. Derudover er de enormt forstående over for at folk har forskellige hudtyper samt hvad det kræver for at nå i mål med behandlingen. De vil gerne sikre man selv er helt tilfreds og står til rådighed såfremt man har spørgsmål om noget som helst. Jeg har i en længere periode gået med paryk, men min hovedbund kunne ikke holde til det længere. Jeg besluttede mig for at få lavet denne behandling for kunne gå rundt uden bekymring om synlig måne. Min behandling er lavet så godt, at folk omkring mig tror jeg blot har barberet mit hår af. Hvis du er i tvivl om dette er noget for dig, så giv dem et kald og se om det giver mening. Jeg kan på det varmeste anbefale Christian og Hanna til enhver som overvejer SMP.

Respuesta de Illuhair
Man bliver mødt af Hanna og Christian som begge har en stor viden omkring hårtab. Ikke nok med at de er virkelige dygtige til deres arbejde, så er de også helt vildt rare at være sammen med!
Behandlingerne Hanna har givet mig har altid været on-point og veludførte uden slinger i valsen. Man kan godt mærke behandlingen, men det gør ikke ondt.
Jeg har haft den bedste oplevelse og resultatet er livsforandrende! Aldrig mere tænke over om den dumme isse nu er synlig under det her lys / fra den her vinklen osv. osv.
At gå fra måne til et kronraget look er en kæmpe forskel! Er begyndt at blive spurgt ret ofte om hvorfor jeg ikke bare lader håret gro... det blev jeg aldrig spurgt om før. Meget naturtro look! Alle pengene værd :D

Respuesta de Illuhair
Fantastisk oplevelse og fantastisk resultat! Illuhair har givet en rigtig god helhedsoplevelse, med professionelt, sjovt og sødt personale. Man føler sig godt tilpas lige fra starten. De er kompetente og man føler sig 100% komfortabel. Tjek deres resultater ud, de er utrolig virkelighedstro - har gjort en kæmpe positiv forskel i hverdagen for mig.

Respuesta de Illuhair
Jeg havde længe overvejet en hårtransplantation, men måtte indse, at jeg ikke ville kunne opnå det resultat, jeg ønskede.
Jeg havde set reklamer for illuhair på instagram, og synes det så spændende ud. Tog kontakt til Christian, som forklarede grundigt om behandlingsforløbet ved illuhair. Vi blev hurtigt enige om, at denne løsning var den rigtige for mig.
Vi aftalte at booke et forløb med 5 behandlinger. Hannah har lavet et resultat, som jeg kun havde turde drømme om. Alle sessioner var rigtig hyggelige med kaffe og snak i klinikken. Hannah er super sød og enormt dygtig til sit håndværk.
Forløbet har været professionelt hele vejen igennem og jeg skal ikke længere bekymre mig om høje tindinger og vigende måne i baghovedet.
Tak for denne gang, og resultatet, som taler for sig selv.
De bedste hilsner
Marc

Respuesta de Illuhair
Jeg tog kontakt til Illuhair efter at have fulgt med på deres Instagram konto et stykke tid. Jeg var meget i tvivl om det virkelig var noget jeg skulle gøre, da jeg var usikker på om resultatet ville komme til at se fake ud. Men efter en samtale med Christian blev jeg overbevist. Han gennemgik grundigt processen, og derefter fik vi lagt nogle datoer i kalenderen.
Efter 5 sessions med Hanna, som desuden er ekstremt dygtig og meget behagelig, står jeg nu med et resultat som jeg er meget, meget positivt overrasket over !
Der er flere som har skrevet det tidligere, men jeg må stemme i og sige, at det er en af de bedste beslutninger jeg har taget for mig selv. Behandlingen er nu 100 % helet, og det ser helt fantastisk og naturligt ud.
Mange tak for en helt igennem fantastisk behandling hele vejen igennem. Glæder mig til vi ses igen :)

Respuesta de Illuhair
Jeg gik selv i et par år og var træt af de høje tindinger, jeg havde hørt om illuhair, men var sgu i tvivl om det var den vej jeg skulle gå. Lad mig sige det sådan, jeg er glad for, at det var den vej jeg gik, for hold kæft det ser godt ud 😁💪🏻
Står man bare på en meters afstand er det umuligt at se hvad der er smp og rigtige hårstubbe. Ja selv hvis man står og kigger efter i spejlet er det svært at se. Flot håndværk!!
Jeg vil gerne takke illuhair, og min søde behandler Hanna for en fed oplevelse. Hyggelig stemning og godt selskab ja tak🙏🏻

Respuesta de Illuhair
Fik lavet min første touch up i oktober efter nogle år ,, er super glad for min behandling og kan kun anbefale illuhair til alle med hårtab Hanna og Christian er de bedste 👍👍👍🙂

Respuesta de Illuhair
Jeg er svensker og bor i Sverige og havde fået en session lavet på et andet sted som ikke var så godt. Jeg søget på nettet men kunde ikke finde nogen som føltes seriøst på den svenske side. Men så fandt jeg endelig Illuhair i Danmark hvilket passede fint da jeg arbejder i København. Jeg sendte billeder til Christian som ringde mig op og forklaret, hvorfor det ikke var så godt lavet det andet sted, men at de godt kan ordne det.
Det var da ikke løgn! Resultatet efter 4 behandlinger er top notch og jeg er vildt tilfreds. Forløbet var også meget behageligt med ca 2 timer per session. Hanna er meget professionel og mega detaljeret, hon er ikke tilfreds før det ser perfekt ud!
Det var helt klart vært at tage turen fra Sverige.
Tusind tak til både Hanna og Christian!
Kan kun abefales! 👌😍

Respuesta de Illuhair
Fra børn og fulde folk skal man høre sandheden….
Sidste uge kom 2 unge drenge op til mig, og sagde “hvor er din frisure fed! Hvordan vasker du dit hår?!”. De vidste selvfølgelig ikke at jeg er skaldet på toppen og har benyttet SMP fra Illuhair til at kamuflere mit hårtab. Jeg blev dog uendelig glad for deres reaktion, fordi det understøtter min egen opfattelse af, hvor naturlig resultatet er blevet og at jeg ikke længere behøver at være selvbevidst om mit hårtab. Forløbet hos Illuhair var fantastisk rejse og tryg oplevelse. Kan kun anbefales herfra.
/Henrik

Respuesta de Illuhair
Første prioritet var en hårtransplantation. Havde dog ikke tæt nok hår i donor-området. Blev henvist til illuhair. Lidt skeptisk om det visuelle ville virke realistisk og blende sammen. Fik først lavet selve issen med en fantastisk resultat. Begyndte senere at få lidt grå stænk i siderne og man kunne se en forskel ift issen. Så fik 3 behandlinger med hele hovedbunden. Har netop afsluttet sidste behandling. Gik en tone mørkere op. Må bare sige det har været en gamechanger for mig. Ser helt anderledes på mig selv igen. Det frække gadedrengslook har erstattet revisor-månen (NO offence:)
Sidst men ikke mindst kommer jeg til at savne sessionerne med Hanna ud over hendes faglige perfektionisme er hun fantastisk at snakke med.

Respuesta de Illuhair
Más información sobre otros tipos de reseñas.