imove AS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Litt vanskelig å finne lokasjonen når jeg skulle hente bilen. Manglende skilt ? Det var gjenglemt papirer i hanskerom (sensitive) som burde vært fjernet. Det var også et brukt kjøkkenglass i midtkon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget fornøyd med mitt kundeforhold hos iMove. Hver eneste gang jeg har hatt behov for å kontakte dem, har jeg møtt på serviceinnstilte og høflige medarbeidere. Vi har vært på utkikk ette... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg benytter imove til å leie bil. Jeg er kjempe fornøyd med bilen, tjenesten og servicen. Jeg har alltid opplevd en fantastisk kundeservice og de svarer raskt. I tillegg har de ingen skjulte utgifter... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sendte forespørsel på varebil, som hyttebil. Fikk beskjed om at de skulle sende saken videre til Oslo-teamet for å se etter mulig løsning. Her fikk jeg kun tilbakemelding på at det per dags dato ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles
  2. Concesionario de autos
  3. Agencia de alquiler de automóviles
  4. Coches compartidos
  5. Servicio de leasing

Escrito por la empresa

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje. imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å forenkle mobilitetshverdagen din. Bestil din neste bil her; https://secure.imove.no/postcode

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høy grad av service og god fleksibilitet

Vi har vært på utkikk etter ny bil, men med fleksibiliteten som vi får med iMoves abonnement, er sannsynligheten lav for at vi går til innkjøp. Hvertfall basert på vårt behov for bil.

10 av 10!

10 de marzo de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er veldig vanskelig å snakke på…

Det er veldig vanskelig å snakke på chatt. Hver gang snakket man med ny person og forteller problem på nytt. Har ikke god opplevelse

21 de febrero de 2022

Hei,

Så kjedelig å lese at du ikke var fornøyd med kundeservicen. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og vi skal se på hva som har skjedd i ditt tilfellet.

Vårt mål er å tilby den beste kundeservicen og har derfor åpen chat alle dager i uken med rask svartid og løsningsgrad.

Vi kontakter deg for å rette opp i dette

Efficient service

Efficient service
Had technical issues on their website and got help immediately through chat, with a positive tone and good service.

7 de febrero de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lite strøm og hvor bilen sto parkert

Fikk bilen levert med 26 km strøm (ikke fulladet) og jeg hadde 22 km til enebolig. Var heller ingen forklaring på hvor eksakt nøkkelutlevering var og måtte ringe support til dem som håndterte nøkkel boks (ikke dere) så måtte jeg starte jakten på å finne bilen etter å ha gjennomgått utenfor parkeringshus, så gjennomsøke parkeringshus i 1,2 for endelig finne dem i 3 etasje. 🤔

31 de enero de 2022

Hei Kim,

Takk for tilbakemelding

Dette er ikke i henhold til vår standard og det har skjedd en feil fra vår side her. Dette beklager vi på det sterkeste og vi ønsker å rette opp i den dårlige starten du fikk som kunde hos oss.

Vår kollega i Stavanger kontakter deg

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er ikke 310km

Det er ikke 310km

Det er 170km rekkeviddde! Stor forskjell

9 de enero de 2022

Hei,

Rekkevidden oppgitt for våre biler er fra WLTP standarden som brukes for alle biler i Europa.

Det er mange ting som påvirker rekkevidden som blant annet kjørestil, hastighet, føre og temperatur. På vinteren går elbiler opptil 30% kortere. Se denne artikkelen her for mer informasjon: https://intercom.help/imove-faq/nb/articles/4794504-hva-pavirker-bilens-rekkevidde

Det fine med bilabonnement er at du enkelt kan bytte til en annen modell dersom du ikke er fornøyd med rekkevidden. I prisklassen til BMW i3 har vi blant annet VW ID3 med 420 km rekkevidde og Xpeng G3 har hele 450 km rekkevidde.

Ta gjerne kontakt med oss på chat eller e-post så finner vi en bil som passer ditt behov

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.