imove AS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Litt vanskelig å finne lokasjonen når jeg skulle hente bilen. Manglende skilt ? Det var gjenglemt papirer i hanskerom (sensitive) som burde vært fjernet. Det var også et brukt kjøkkenglass i midtkon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget fornøyd med mitt kundeforhold hos iMove. Hver eneste gang jeg har hatt behov for å kontakte dem, har jeg møtt på serviceinnstilte og høflige medarbeidere. Vi har vært på utkikk ette... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg benytter imove til å leie bil. Jeg er kjempe fornøyd med bilen, tjenesten og servicen. Jeg har alltid opplevd en fantastisk kundeservice og de svarer raskt. I tillegg har de ingen skjulte utgifter... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sendte forespørsel på varebil, som hyttebil. Fikk beskjed om at de skulle sende saken videre til Oslo-teamet for å se etter mulig løsning. Her fikk jeg kun tilbakemelding på at det per dags dato ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles
  2. Concesionario de autos
  3. Agencia de alquiler de automóviles
  4. Coches compartidos
  5. Servicio de leasing

Escrito por la empresa

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje. imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å forenkle mobilitetshverdagen din. Bestil din neste bil her; https://secure.imove.no/postcode

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Excellent Car-as-a-Service offering

Excellent Car as a Service company for sustainability consious consumers. Love that the company only offer EVs. Great customer service. Have not had issues with this service.

2 de diciembre de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nå benyttet Imove i en måned

Har nå benyttet Imove i en måned, og så langt har dette fungert utmerket. Et bra konsept om man har behov for bil i en kortere periode. Om det fortsatt fungerer etter forventningene, kommer jeg til å benytte Imove også ved senere anledninger.

29 de noviembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Biltjenesten fungerer godt, men kundeservice må vesentlig forbedres

Biltjenesten fungerer godt, men kundeservice og oppfølging er rett og slett under pari. Det er vanskelig å få gode svar, og rett som det er lover kundekonsulentene at de skal sjekke opp svar, uten å komme tilbake med ny informasjon eller oppdatering før man purrer på nytt. Skal kundeopplevelsen blir god nok må dette forbedres.

27 de noviembre de 2021
Logotipo de imove AS

Respuesta de imove AS

Hei,

Takk for tilbakemelding

Ser vi har hatt flere dialoger frem og tilbake. Dette ønsker vi selvfølgelig å rette opp i.

Du hører fra oss 😊

Superb company and service

Great. Easy to get a hold of.

Delivers on promises. We barely had to lift a finger for maintenance/service, tire change, etc.

Only downside is, scratch that, WAS there wasn't a good web page to manage the subscription. But I notice now, that they have gotten that now (my page/min side).

I can recommend this company.

24 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

Svært fornøyd

Svært fornøyd! Jeg opplever Imove som over gjennomsnittet opptatt av god kundebehandling og smidige løsninger. Mitt bilhold med Imove har så langt vært fullstendig ukomplisert. Kort tid etter at jeg overtok bilen, var det tid for EU-kontroll. Ble kontaktet av en av Imove sine ansatte i forkant. De kom hjem til meg og hentet bilen, gjennomførte EU-kontroll og leverte den tilbake i løpet av få timer. Dersom man ikke er interessert i å gjøre bilhold til en hobby eller elsker uforutsette utgifter og mekking, er dette noe for deg! Digger å bare kjøre bilen. Punktum. Så tar Imove seg av resten :)

17 de noviembre de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.