InCertify Opiniones 276

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick sn... Ver más

1. Seguros personales

Sobre InCertify

Escrito por la empresa

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jätte bra service och snabba svar

Jätte bra service och snabba svar, slapp allt jobb själv och fick en bra ersättning!!
Tack

26 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde servicen som smidig och att du slapp allt jobb själv – precis så vi vill att det ska vara! Att du dessutom fick en bra ersättning gör det ännu bättre. 😊

Är mycket nöjd med Incertify

Är mycket nöjd med Incertify. De följer upp och håller god kontakt både via sms och mejl. Jag fick ut en stor ersättning för mina akneärr i ansiktet, och ska nu även försöka söka för akneärr på rygg och bröstkorg.
Tack till incertify som hjälpte mig med mitt ärende!

21 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är verkligen glada att du är nöjd med vår hjälp och att vi kunde få ut en bra ersättning för dina akneärr i ansiktet. Vi ser nu fram emot att hjälpa dig även med nästa steg – att ansöka om ersättning för ärr på rygg och bröstkorg.

Tack för att du valde InCertify – vi finns här hela vägen och önskar dig allt gott framöver!

Rekommenderar

Trevliga och hjälpsamma! Rekommenderar.

17 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! 🌟 Vi är glada att du upplevde oss som trevliga och hjälpsamma – det betyder mycket för oss. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grym service och en bra ersättning blev…

Grym service och en bra ersättning blev det!!

14 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både vår service och ersättningen. Det är precis det vi strävar efter – att göra processen smidig och få bästa möjliga resultat för våra kunder! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fick superbra hjälp och de gick väldigt…

fick superbra hjälp och de gick väldigt snabbt tyckte jag!! rekommenderar starkt

14 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och din rekommendation! 🌟 Vi är så glada att du upplevde processen som snabb och att du fick den hjälp du behövde. Att göra det smidigt för våra kunder är alltid vår högsta prioritet! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fick utbetalning av mina acne ärr

fick utbetalning av mina acne ärr, det tog lite tid men dom hjälpte mig med en utbetalning, rekommenderar!

12 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme och för din rekommendation! 🌟 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att få ut ersättning för dina acneärr. Vi förstår att processen kan ta lite tid, men vi gör alltid vårt bästa för att få ett bra resultat för våra kunder. 😊

👍👍👍👍

Det tog lite längre tid, men det var värt.
Fick hjälp med hela ärendet och dom löste allt åt mig!
Nöjd! :)

5 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi förstår att processen kan ta lite tid, men vi är glada att du tycker det var värt det. Det är vårt mål att göra allt så smidigt som möjligt för våra kunder, och vi är glada att du är nöjd med vår hjälp! 😊

Allt gått bra

Allt gått bra, tog tid men var värt det i slutändan. Fått bra hjälp av incertify

24 de febrero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att allt gick bra och att du är nöjd med hjälpen från oss på InCertify. Vi förstår att processen kan ta lite tid, men vi är glada att det var värt väntan för dig. 😊

Tack för att du valde oss, och vi önskar dig allt gott framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättenöjd med all hjälp jag fått

Jättenöjd med all hjälp jag fått, trodde aldrig att jag skulle få så bra ersättning som jag fick. Tog några månader men värt väntan. Snabb återkoppling om man hade frågor. Betalningen kom snabbt in på kontot när man väl fått veta sin ersättning.

17 de febrero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig att få den ersättning du förtjänar. Vi förstår att processen kan ta tid, men det är fantastiskt att höra att du tyckte det var värt väntan. Att ge snabb återkoppling och smidig utbetalning är något vi alltid strävar efter. 😊

Väldigt bra genomfört

Väldigt bra genomfört, noggrant och väl utfört arbete, bra struktur och tydlighet. Jag har fått hjälp att får min ersättning ut betalt.

14 de febrero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattade vårt noggranna arbete och tydliga struktur. Att hjälpa våra kunder att få ut sin ersättning är vår högsta prioritet, och det betyder mycket att höra att du är nöjd med processen. 😊

Otroligt bra

De löser ditt problem utan att du behöver oroa dig och gräva efter all dokumentation. Kombinera det med grym kundservice och snabb hjälp så har man 5 stjärnor.

7 de febrero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde göra processen smidig för dig och att du slapp oroa dig. Att ge snabb hjälp och bästa möjliga kundservice är något vi verkligen värdesätter. 😊

Tack för ditt förtroende och för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Super bra service

Super bra service, bra kundbemötande. Mycket nöjd över att jag valde er!

4 de febrero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både vår service och vårt kundbemötande. Det betyder mycket för oss att du valde InCertify, och vi är glada att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt. 😊

Tack för ditt förtroende – vi önskar dig allt gott framöver!

Rekommenderar starkt!

Rekommenderar starkt!

Dom sköter allting och så fort det blivit beslut om ersättning var dom snabba att betala ut!

3 de febrero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för din rekommendation och för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattade vår hjälp och att vi kunde göra processen så smidig för dig. Att få ut ersättningen snabbt är något vi verkligen prioriterar. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toppen service och en väldigt hög…

Toppen service och en väldigt hög ersättning.

31 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd med både servicen och ersättningen. Det är alltid vårt mål att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och resultatet. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort tack incertify för stort…

Stort tack incertify för stort engagemang för min ersättning. Superbra service och ni tog hand om allting. Rekommenderas starkt!

29 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att du uppskattade vårt engagemang och den service vi gav. Det betyder mycket att höra att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt. 😊

Tack för att du rekommenderar oss – vi önskar dig allt gott framöver!

Snabba svar

Snabba svar, positivt bemötande!!

29 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde vårt bemötande som positivt och att vi kunde svara snabbt på dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service!

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt, fick pengar för ärr jag definitivt var ämnad att få.

27 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde processen som enkel och smidig, och ännu gladare att vi kunde hjälpa dig få ersättningen du hade rätt till. 😊

Otroligt bra kundservice

Otroligt bra kundservice. Utan er hade jag inte fått någon ersättning och försäkringsbolaget hade nekat mig ersättning innan. Tack så mycket :)))

21 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig och att du fick den ersättning du förtjänade. Att höra att vår kundservice gjorde en skillnad för dig betyder verkligen mycket för oss. 😊

Tack för att du valde InCertify och för att du litar på oss. Vi önskar dig allt gott framöver!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra men tog lång tid

Bra men tog lång tid

21 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Tack så mycket för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi förstår att väntan kan vara frustrerande, men vi är glada att du ändå uppskattade hjälpen vi gav. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och vi jobbar ständigt för att förbättra våra processer.

Super bra.

Super bra.
Tog lite tid men rekommenderar att söka hjälp även fast man inte har så bra koll inom ersättningar.
Väldigt trevliga och försökte verkligen få till en bra ersättning.

14 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! 🌟 Vi förstår att processen kan ta lite tid, men vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du uppskattade vårt engagemang. Att ge bra service och maximera ersättningen för våra kunder är alltid vår högsta prioritet.

Tack för ditt förtroende och för att du valde InCertify! Vi önskar dig allt gott framöver.

Teamet på InCertify

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.