InCertify Opiniones 276

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trodde aldrig att jag skulle få så mycket ersättning som jag fick för mina akneärr. Även om det tog tid innan allt blev klart så var det SÅ skönt att slippa ta fighten själv med försäkringsbolag och l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var professionella, snabba på att svara och gjorde det enkelt att förstå vad som behövde göras i varje steg. Tack vare deras hjälp gick ärendet bra och jag fick ersättning. Jag uppskattar verklige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gick väldigt smidigt att få ersättning för mina akne ärr. Det ända jag behövde göra var att lämna in ansökan, skicka in bilder och signera fullmakt. Därefter var det bara att vänta. Nu precis fick jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med InCertify. Jag fick ersättning för mina akneärr väldigt snabbt och hela processen var enkel och tydlig från start till slut. Det var lätt att skicka in underlag och jag fick sn... Ver más

1. Seguros personales

Acerca de InCertify

Escrito por la empresa

Om oss

Vi strävar efter att alla som har åsamkats akneärr ska få rätt ersättning från sina försäkringsbolag.

Skapa ett ärende via vår hemsida, så hjälper vi dig till att maximera din försäkringsersättning.

Hem Tips & Råd Vanliga Frågor

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra företag som tar kunden seriöst

Bra företag som tar kunden seriöst, bra kontakt under perioden samt informativt. Rekommenderas!

15 de enero de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde oss som seriösa och att du uppskattade den tydliga kontakten och informationen under hela processen. Att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna är något vi verkligen värdesätter. 😊

Tack för din rekommendation och för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Superbra hjälp

30 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med hjälpen – det betyder mycket för oss! 😊

Hur bra som helst

Hur bra som helst! Hjälper med allt

1 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt härliga omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd och att du upplever att vi hjälpt till med allt – precis så vi vill att det ska kännas! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt hjälpsamt och smidigt företag

Otroligt hjälpsamt och smidigt företag! Snabb återkoppling genom hela processen och jag blev väldigt positivt överraskad över hur mycket ersättning som man faktiskt har möjlighet till att få ut. Stort tack!

23 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att du upplevde processen som smidig och att du kände dig väl omhändertagen med snabb återkoppling. Det är verkligen roligt att höra att ersättningen överraskade positivt – många blir förvånade över vad man faktiskt har rätt till! 😊

Tack själv för ditt förtroende och för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade inte ens tänkt tanken att jag…

Hade inte ens tänkt tanken att jag kunde få ut pengar för mina ärr om jag ska vara ärlig.

Väldigt lätta och trevliga att ha o göra med!

19 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Många tänker inte på att det går att få ersättning för ärr, så vi är extra glada att vi kunde hjälpa dig upptäcka den möjligheten. Det betyder mycket att höra att du tyckte det var lätt och trevligt att ha kontakt med oss! 😊

Mycket bra

Mycket bra! Trodde inte jag kunde få ut pengar för mina akneärr. Speciellt inte när min barnförsäkring hade gått ut.

19 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig, särskilt när det verkade osannolikt med tanke på att din barnförsäkring hade gått ut. Många blir förvånade över vad som faktiskt är möjligt, och det känns bra att vi kunde göra en positiv skillnad för dig. 😊

Supernöjd!

Är supernöjd! Fick bra hjälp och fick ut en ersättning för mina akneärr, något som jag inte visste att man kunde få ersättning för. Rekommenderar verkligen Incertify!

17 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är så glada att du är supernöjd och att vi kunde hjälpa dig få ersättning för dina akneärr – många vet inte att det är möjligt, så det känns extra fint att kunna göra skillnad. 😊

Tack för att du rekommenderar oss och för att du valde InCertify – vi önskar dig allt gott framöver!

Väldigt bra

Väldigt bra mottagande, allt flöt på lätt och smidigt!

16 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde mottagandet som bra och att allt flöt på smidigt – precis så vi vill att det ska kännas! 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toppen bolag!

12 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi uppskattar verkligen dina fina ord – det betyder mycket för oss att du är nöjd! 😊

Jättetrevliga att prata med

Jättetrevliga att prata med, hjälpte mig mycket för att få rätt ersättning
Riktigt nöjd, rekommenderar starkt

10 de junio de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd med vår hjälp och att du kände dig väl bemött under hela processen. Att få rätt ersättning är viktigt, och vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa dig. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker att företaget är bra

Jag tycker att företaget är bra. När jag kontaktade er så var ni jätte trevliga och väldigt ärliga, vilket är bra. Det var också skönt att ni kontaktade mig och uppdaterade mig men samt att när jag kontakter er så svarade ni alltid. Det tyckte jag var ganska effektivt och smidigt. Även att mitt ärende gick snabbare än vad jag trodde och att ersättningen var ganska bra. Ni är trevliga, effektiva, engagerade och hjälpsamma. Om jag hade fått göra om detta hade jag kontaktat er direkt.

19 de mayo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska och detaljerade omdöme! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde oss som trevliga, ärliga och engagerade – och att både kommunikationen och handläggningen fungerade smidigt. Att du dessutom kände att vi fanns där genom hela processen betyder mycket för oss.

Vi är också glada att ersättningen blev bättre än förväntat och att du skulle vända dig till oss igen 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Högt engagemang och snabba svar!

Högt engagemang och snabba svar!

14 de mayo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du upplevde vårt engagemang och att vi kunde ge snabba svar – det är något vi verkligen strävar efter i varje ärende. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Incertify hjälpte mig att få ersättning…

Incertify hjälpte mig att få ersättning för min hörselskada, jag är otroligt tacksam för deras snabba hjälp och stora förståelse och service. Rekommenderas starkt!

28 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig att få ersättning för din hörselskada och att du uppskattade vår snabba hjälp, förståelse och service. Det betyder mycket för oss att få ditt förtroende och din rekommendation! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tog tid men till slut fick jag…

De tog tid men till slut fick jag pengar utbetalt.

22 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi förstår att det kan ta lite tid ibland, men vi är glada att vi kunde hjälpa dig hela vägen fram till en utbetalning. Det viktigaste för oss är att du får det du har rätt till! 😊

Väldigt bra service!

17 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår service – det uppskattar vi verkligen! 😊

Snabb & trevlig service

Snabb & trevlig service! De hjälpte till att stå på sig mot mitt försäkringsbolag vilket jag är väldigt tacksam över då jag nu äntligen fått ersättning för mina ärr.

16 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig att få rätt ersättning, och att du uppskattade både vår snabba och trevliga service. Att stå upp för våra kunder mot försäkringsbolagen är något vi brinner för – så det betyder mycket att höra att du är nöjd! 😊

Bra kommunikation.

11 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattade kommunikationen – det är något vi lägger stor vikt vid för att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tog en stund att få ut ersättning men…

Tog en stund att få ut ersättning men plötsligt fick jag ett samtal om att allt var klart och att pengarna skulle komma redan nästkommande dag. Toppen!

10 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi förstår att det ibland kan ta lite tid, men vi är glada att vi kunde ge dig ett positivt besked och att utbetalningen kom snabbt därefter. Så härligt att höra att du är nöjd! 😊

Superbra service!

8 de abril de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår service – det betyder mycket för oss! 😊

Utmärkt

Gör allt i sin makt för att beslutet ska gå igenom, uppföljer och förmedlar hur allt går ofta, både mailar och ringer. Utmärkt bra, samt trevligt personal!

18 de marzo de 2025

Respuesta de InCertify

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det betyder mycket att höra att du uppskattar vårt engagemang och hur vi håller kontakten under hela processen. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder få ett positivt beslut – och att samtidigt vara tillgängliga och trevliga längs vägen. 😊

Teamet på InCertify

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.