Industrielemeubelshop Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We bought a tabletop, and it's the worst purchase we've made this year. The boards are leaking resin that's dripping onto the floor. Over time, gaps are forming between the boards. The work surface is... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Duur badkamermeubel gekocht waarvan een lade niet te stellen valt door een schroef die niet werkt. Contact opgenomen met de klantenservice en die vertelde mij doodleuk dat de garantie vervallen is omd... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TOP KWALITEIT 🤩 Heb van de week net mijn eiken tafel met X poten binnen gekregen met een prachtige sidetable ook van eikenhout Bij beide meubels heb ik voor een zwart gepoedercoat frame geko... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fábrica de muebles

Escrito por la empresa

Industriële Meubelshop heeft een fantastisch assortiment industriële meubelen. We zijn een grote fabrikant en webshop op het gebied van industriële meubelen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we jouw wensen op het gebied van industriële meubelen uit laten komen. De shop is een onderdeel van NordXL B.V. Waarom kiezen voor Industriële Meubelshop? Wij blinken uit met onze maatwerk meubelen. We maken al onze meubelen op bestelling. We voeren snel en gemakkelijk een aanpassing in het model of de maten uit, zonder extra kosten. Dit doen we ook nog eens ontzettend snel, wij leveren de aangepaste meubelen binnen twee weken (m.u.v. gepoedercoate stalen frames, hiervoor geldt een levertijd van vier weken). Zo onderscheiden we ons en realiseren we jouw wensen op het gebied van industriële meubelen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met onze ronde mango…

Zeer tevreden met onze ronde mango houten tafel ! Eindelijk een bedrijf gevonden die wel goede kwaliteit verkoopt ! Zeer dik blad en goed gecoate zwarte poten , bezorging was in goed overleg ! kortom zeer tevreden !!

6 de junio de 2023

Mooie tafel!

Mooie tafel binnen gekregen. Goeie service via de mail en tijdens het bezorgen. De perfecte maat, maakt onze eetkamer helemaal af. Top!!

18 de julio de 2023

Mooie tuintafel

Woensdag naar eventjes wachten mijn tuintafel ontvangen. Super blij mee, precies zoals gehoopt!! Vriendelijke bezorger en vlotte communicatie.

31 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slechte service en contact

Wat een slechte service. Ik heb een ovale salontafel besteld met X poten. De bezorger van de webshop heeft de tafel in losse onderdelen aan mij overhandigd, zonder doos zonder enig verpakkingsmateriaal.

Uiteiendelijk was de tafel veel donkerder dan op de website weergegeven. Oke geen probleem dan stuur ik het terug ze hebben vast wel een speciaal retourproces/ophaalservice omdat alles los is bezorgd dacht ik.

Eerst telefonisch contact gezocht en mij is verteld om ze te mailen en een foto van de tafel te sturen. Want als de tafel beschadigd zou zijn of beschadigd bij hun aan zou komen, dan was mijn retour niet geldig. Maar halloooo ik krijg die tafel gewoon zomaar als losse onderdelen in mijn handen geschoven, hoe is het dan mogelijk om die onbeschadigd naar jullie te verzenden met een pakketdienst. (Je kunt hem ook terugbrengen in de winkel, maar ik woon 2 uur van Groningen vandaan).
Ze Waren niet netjes bij de gesprek schijt aan

28 de abril de 2023
Logotipo de Industrielemeubelshop

Respuesta de Industrielemeubelshop

Beste Ily,

Bedankt voor je review. Wij leveren geen verpakkingsmateriaal ivm milieu redenen.

Wij kunnen ons niet vinden in 'schijt aan'. Wij hebben netjes gemeld of je een email wil sturen zodat we je retour kunnen verwerken.

Het lijkt ons logisch dat het meubel onbeschadigd retour moet komen, anders kunnen wij deze niet meer verkopen. De klant kan het meubel verpakken in bubbelfolie.

Industrielemeubelshop

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bezorging, retourproces en service schandalig!!

Daarna heb ik ze opnieuw gemaild om hulp te vragen bij het retourproces en gevraagd of zij niet kunnen ophalen waarbij de kosten gewoon alsnog bij mij ligt. Maar ik ontving een mail dat dat niet mogelijk was en ervoor moest zorgen dat die tafel onbeschadigd binnen 7 dagen bij hun aan zou moeten komen en nogmaals dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de kosten, voor de duizendste keer.

Ik heb alles netjes met noppenfolie ingepakt overal getaped en in een doos gestopt. Via Dhl verzonden en €17 betaald. Vandaag hebben ze de tafel ontvangen en fotos gestuurd dat onder de poten beschadigingen zijn. Wie weet hebben jullie dat zelf gedaan! En wie weet was dat al gebeurd toen jullie het naar mij bezorgd hadden!

Nou heb ik 2 opties, de tafel opnieuw laten bezorgen voor €60 of zelf de tafel gaan ophalen in Groningen. Beiden komen op ongeveer zelfde kosten uit. Belachelijk dit. En ow nee ze werken niet met dhl ofso waarbij de verzendkosten maar €17 zijn.

Totaal niet meedenkend, totaal geen empathie, totaal niet oplossingsgericht gehandeld. Schandalig! Dus als je denkt iets te willen retourneren weet dat je dan een probleem hebt.

27 de febrero de 2023
Logotipo de Industrielemeubelshop

Respuesta de Industrielemeubelshop

Goedemiddag K.K,

Wij zijn erg verbaast over de bovenstaande review.

Wij leveren al onze meubels zonder verpakking, dit staat ook op de website vermeld. Dit is vanwege milieu redenen.

We hebben aangegeven dat de salontafel retour kan op de daarvoor normale gestelde voorwaarden, waaronder het retourtermijn en dat het onbeschadigd terug dient te komen bij ons. Dit zijn voorwaarden die iedere webshop stelt. Gezien wij uiteraard geen kapotte artikelen meer kunnen doorverkopen. De klant is hier zelf verantwoordelijk voor. Dit is vooraf ook kenbaar gemaakt.

De salontafel is beschadigd aangekomen, hier hebben wij direct foto's van toegestuurd. Zoals op de foto te zien is, is dat het staal door de vuilniszak heen is gekomen en hierdoor beschadigd is op alle uiteindes. Het bevreemd ons dan ook dat je zegt dat wij dit wellicht zelf gedaan hebben. Wat zou de meerwaarde hier van zijn? Tevens zijn de foto's nog geen 10 minuten na ontvangst van het pakket toegestuurd, dit is terug te zien. Ook geef je aan dat het wellicht al zo is afgeleverd destijds bij jou thuis, als dit zo was dat had dit gemeld moeten worden na de levering en hier is niks over gemeld. Het meubel is niet goed ingepakt waardoor het bij het versturen beschadigd is, dit kan gebeuren alleen zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

Daarom hebben wij de salontafel op de kosten van de klant retour gestuurd. Voor wat betreft de 60 euro, dit is niet correct. Ik zie dat wij het pakket voor 36 euro toegestuurd. Het is zo dat je als zakelijke klant meerdere toeslagen betaald, en dit heeft een andere prijs dan de consument betaald. Deze hebben wij doorberekend.

Wij kunnen ons dan ook niet vinden in je review.

Industrielemeubelshop

10% Adminstratiekosten rekenen terwijl je van de koop afziet

Wij hebben bij hen een buffetkast besteld, maar die bleek achteraf niet op voorraad. Om die reden wilden wij af zien van de koop, maar rekenen zij wel 10% adminstratiekosten terwijl er helemaal niks heeft plaatsgevonden. Aan de telefoon wordt mij verteld dat ik de algemene voorwaarden maar had moeten lezen en dat ze hier niks aan gaan doen.

Waarschijnlijk maakt deze partij wel mooie meubelen, maar deze actie heeft er bij mij toe geleid dat ik nooit meer zaken met hem wil doen. Totale slechte service.

18 de enero de 2023

Top bedrijf

Top bedrijf, alles op maat te bestellen, wij hebben een badmeubel besteld, met afwijkende maten.
Het paste perfect. Met goed advies voor de bescherming van het meubel.

11 de enero de 2023

TOP KWALITEIT 🤩

TOP KWALITEIT 🤩

Bij beide meubels heb ik voor een zwart gepoedercoat frame gekozen omdat dit er er dikker op zit en er strakker uit ziet en voor het hout heb ik gekozen voor een nano coating zodat het hout vocht afstoot

Ga er ook nog een salon tafel halen zodat alles met elkaar over een komt echt geen spijt van hartstikke tevreden met mijn meubels en aardig personeel

9 de enero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.