Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelære... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) . Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid været lettere præget af angst ift. at skulle tage kørekort. Jeg har derfor fået det lidt senere end normalt som 31 årig. Per fik hurtigt styr på min angst og både teori og køreprøven ble... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inges køreskole gav mig et rigtigt godt forløb. Havde Junaid som kørelærer. Udover det altid var hyggeligt at have ham som kørelære. Gav han mig nogle gode faste rutiner om at være en god bilist, s... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inges var en kæmpe succes

Inges var en kæmpe succes - grundet Allan!
Allan er meget fleksibel, positiv og god til at lære fra sig. Han bringer en god stemning både i teori lokalet - men også i bilen, som kørelærer.
Hele forløbet var en fornøjelse at være en del af!

12 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inges køreskole kan varmt anbefales

Jeg bestod teori- og køreprøve på første forsøg. Så kan det ikke blive bedre.
Hos Inges køreskole er de enormt dygtige til at svarer på spørgsmål og ikke mindst, er de rigtig gode til at lærer fra sig.
Til teori undervisningen havde jeg Julie, som altid formået at skabe en god og varm atmosfære i lokalet. Julie var god til at spørge ind og forklarer hvis der var noget man ikke forstod.
På vejen havde jeg Allan, som fra start viste et kæmpe engagement i at få mig så godt fra start til slut som muligt. Allan er en kæmpe humør bombe og har altid fået en godt grin sammen med ham på vejen.
Jeg kan varmt anbefale Inges køreskole, både på grund af underviserne men også på baggrund af den orden og seriøsitet de rummer.

30 de junio de 2022

kørekort

Jeg har lige taget kørekort fra Inges køreskole.
Det var en rigtig god oplevelse. Jeg havde Allan til både teoriundervisning, og som kørelærer.
Teoriundervisningen formåede Allan at gøre konkret og let omsætteligt til vores kørsel på vejen – samtidig med at undervisningen foregik i et rask og energisk tempo.
Da jeg var ude at køre med Allan, var det altid en hyggelig time eller to. Han var opmuntrende og støttende, og jeg følte mig tryg, også selvom jeg skulle flette ind på en motorvej for første gang.
Det har været en meget god oplevelse at tage kørekort. Jeg er 37 år, og jeg har taget mig sammen i mange år for at få det taget. Allan var med fra start, og han hjalp mig godt i mål, og ved første forsøg fik jeg det :-)

20 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan ikke andet end varmt anbefale Inges…

Kan ikke andet end varmt anbefale Inges køreskole. Jeg fik min kørekort i alder 44
Det da er det bedste jeg var varmt mødt og hele forløbet gik i min egen tempo var også heldig at kunne få Allan som kørelære og ni er vi heldig igen til Allan tag min datter under sine vinger. 1000 tak for dejlig samarbejde og forståelse ❤️❤️❤️

9 de noviembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kan desværre ikke anbefale denne…

Kan desværre ikke anbefale denne køreskole.
Jeg startede med Allan som teori lærer. Jeg blev dog hurtigt træt af den stil der blev lagt hvor sexistiske bemærkninger og en useriøs tilgang var stilen, jeg fik faktisk ikke noget ud af undervisningen og læreren skulle ofte fortælle sjofle historier og andet der var totalt urelevant.
Herefter skiftede jeg til Julie og hun er den eneste grund til jeg rent faktisk giver stjerner. Meget dygtig og kompetent.
Når man lægger så mange penge forventer jeg et niveau som jeg desværre aldrig blev mødt af. Jeg synes på ingen måde der var nogen service og ville have skiftet køreskole havde det ikke været for Julie.

19 de octubre de 2021
Logotipo de Inges

Respuesta de Inges

Hej Monique,

tak for din anmeldelse.
Først og fremmest vil jeg gerne understrege at vi naturligvis på ingen måder accepterer sexistiske bemærkninger, og jeg er ked af at det har været din oplevelse. Jeg er dog klar over, at der af og til kan være kemier der ikke altid passer sammen.
Umiddelbart er mit indtryk at du skiftede hold, fordi du ikke kunne fremvise en lovpligtig negativ coronatest i forbindelse med din undervisning (det var på daværende tidspunkt i april 2021 et lovkrav for at vi måtte undervise elever). Du havde derudover også været væk fra teoriundervisning tidligere og kunne derfor ikke fortsætte på holdet. Du flyttede derfor til det efterfølgende hold.
At du ikke har modtaget service kan jeg ikke genkende - du blev blandt andet hjulpet til at skifte førstehjælpshold med meget kort frist da du havde nogen personlige udfordinger - uden yderligere udgifter.
Jeg er glad for at høre at du har oplevet god undervisning ved Julie .
Stort tillykke med dit kørekort

Super godt

Det var et super godt sted at få taget kørekort, jeg lærte utroligt meget, og teoriundervisningen blev ikke kedelig og langtrukken. Jeg kan klart anbefale Allan som kørelærer. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang.

Dog skal man være opmærksom på at begge pakker ikke indeholder køreprøven. Det står på hjemmesiden, men det bør stå tydeligere, og være inkluderet :)

6 de octubre de 2021

Fantastisk køreskole

Jeg tog mit kørekort hos Inges Køreskole og blev færdig her til sommer. Jeg har kun haft gode erfaringer med denne køreskole. Jeg fik mit teoriprøve hurtigt efter min sidste køretime og også køreprøven relativt hurtigt efter. Begge to bestod jeg i første forsøg.

Jeg kørte og havde teori med Allan, som er en fantastisk kørelærer! Jeg var meget nervøs de første gange, men han var bare rigtig rar at køre med og havde altid noget at snakke om.

Så kan kun anbefale Inges Køreskole!

17 de agosto de 2021

super godt

De var super gode og hurtige til at finde teori og køreprøvetider
Kan klart anbefales

17 de agosto de 2021

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole. Selv med lang Corona nedlukning, var der styr på alt. Gik selv igennem både teori og køreprøve i første hug. Deres sekretær svare altid super hurtigt, har altid fået svar på alt.

Allan kan klart anbefales, han er super professionelt og han er super behagelig at køre med, og bliver aldrig sur. Også det altid en sjov fornøjelse at køre med ham :D

31 de julio de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Allan som kørelærer

Kan varmt anbefale Allan som kørelærer, han er frisk og ung med de unge, der ingen akavet snak og der er bare frisk humør så man får den bedste oplevelse ud af sin køreundervisning. Kan varmt anbefale Inges køreskole!

3 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil helt klart anbefale Inges

Jeg vil helt klart anbefale Inges Køreskole, og specielt min kørerlære Allan. Allan er en super fantastisk og faglig dygtig kørelære. Hver eneste køretime var ligesom en mega fed fest. Super nem at snakke med. Han formåede at gøre det trygt at køre ude i trafikken, hvilket var rart. Teori er ikke specielt det sjoveste, men Allan formåede igen at gøre det mere interessant at følge med i.
Alt i alt er det kun en kæmpe anbefaling fra min side hos Inges Køreskole og specielt kørelæreren Allan.

26 de abril de 2021

Fantastisk oplevelse på Inges

Jeg kan helt klart anbefale inges køreskole, og især kørerlæreren Allan. Han taler virkelig "de unges sprog" og forstår sin elev på et helt nyt plan. Det var altid behageligt at møde op til køretimerne, og man bliver godt rustet til køreprøven af at have ham som kørelærer. Derudover har inges køreskole styr på det hele, og underviser virkelig godt i teori. Det var altid hyggeligt, og jeg kommer til at savne det.

24 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan helt klart anbefale Inges

Jeg kan helt klart anbefale Inges. Fed teori, og super køreundervisning. Jeg havde Allan som kørelærer, som altid gjorde det til en fest, når vi var ude at køre, men samtidig også var en god underviser med en hel masse viden. Man glædede sig altid til den næste køretime. Kæmpe anbefaling herfra!

28 de octubre de 2020

Super køreskole

Jeg vil hermed udtrykke min største anbefaling af Inges Køreskole og i særlig grad kørelærer Allan. Allan er fagligt fantastisk dygtig. Personligt er han et kraftværk af en eksistens, som formår at skabe en tryg og hyggelig atmosfære i bilen, hvilket er alfa og omega for en sikker færdsel i trafikken. Allan er et af de mest joviale mennesker, jeg har stødt på i mit 22-årige liv. Det er derfor med stor fornøjelse, at jeg anbefaler Inges Køreskole og Allan.

25 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allan er Hillerød's bedste kørerlærer.

Allan er en super kompetent, særdeles dygtig og professionel kørelærer. Teoriundervisningen har været pædagogisk og i et sjovt ungdommeligt sprog. Kørertimerne har været målrettet ifht. at få mest mulig erfaring i trafikken. Som mor til en datter med nyerhvervet kørekort, kan jeg på det varmeste anbefale Allan. Allan burde kåres som årets kørelærer i Dansk Kørelærer Union :-)

30 de septiembre de 2020

Kompetente og erfarne undervisere

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med både MC og bil-kørekort hos Inges, og det er med 7 års mellemrum.

Underviserne er kompetente og gode til at få talt nerverne fra dig, der er ingen som råber ved fejl eller lignende og undervisningen er til punkt og prikke.

Og så har de håndteret corona-krisen upåklageligt 😊👍

//Simone

30 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil varmt anbefale Inges køreskole…

Jeg vil varmt anbefale Inges køreskole - inges.dk -
og ikke mindst Vibeke for hendes undervisning til motorcykelkørekort. Vibeke formidler teori og praksis på en rigtig god måde og hun sikrer, at du er klar, når du skal til køreprøve.
Malene Grøn

10 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er bare slet ikke OK sådan at snyde eleverne på denne måde.

Det er slet IKKE OK at kræve en forudbetaling først og så herefter at videregive køreundervisning og prøve til et andet firma som for øvrigt også var/er ca, kr.500,00 billigere.

Jeg havde jo netop inden valget af køreskole, valgt denne køreskolen, på grundlag af de forskellige anmeldelser på nettet.

Det er bare slet ikke OK sådan at snyde eleverne på denne måde.

Jeg har nu fået taget mit B/E kørekort uden andre problemer end en for høj pris.
Det er bedre også at søge på prisen før et valg af køreskole!

24 de enero de 2020
Logotipo de Inges

Respuesta de Inges

Hej Bjørn,

Først og fremmest er jeg glad for at høre at du ikke oplevede problemer med dit forløb.

Køreskoler sætter naturligvis deres egne priser, og det er helt op til kunderne at vælge ud fra de værdier, som de sætter højst.

Vi har indgået samarbejder med udvalgte kørelærere, som alle er selvstændig erhvervsdrivende. Stort set alle øvrige kørelærere i Nordsjælland er selvstændige erhvervsdrivende og de er aflønnet af den køreskole de er tilknyttet.

Hos Inges Køreskole bruger vi en del tid på at kvalitetssikre vores tilknyttede kørerlærer. Bl.a. ved at sikre at det er en god og opdateret undervisning, der tilbydes. Dette gør at vi kan stå inden for kvaliteten der leveres af alle vores samarbejdspartnere.

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Til sidst – og bestemt ikke mindst: Stort tillykke med dit kørekort

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.