Na 8 weken een t-shirt ontvangen. Ziet eruit alsof het polyester is, vale print. Kwalitatief slecht, lelijke boorden en rafelige afwerking. Het lijkt van Ali Express afkomstig. Duur poetsdoekje wel.... Ver más
Toch vandaag na 1,5 maand het shirt ontvangen. Uit China. Nu begrijp ik waarom dit zo lang duurde. Waarschijnlijk hebben zij dit shirt bij aliexpress besteld waar ze voor 8 euro te koop zijn heb ik la... Ver más
Información sobre la empresa
Zeer slechte zaak
Zeer slechte zaak. Heb shirts besteld komen maar niet aan en een reactie ontvang ik ook niet meer. Op hun site staat 'DELIVERED' ik vraag me af waarop ze dat bazeren, wie moet dat dan bezorgd hebben???
Zo de balen
Zo de balen. 😡
T shirt Geen 95 % katoen maar 35 % en moet een gigantische reuzemaat bestellen om er in te passen. Dus te klein. Heel erg lang wachten tot het gearriveerd is. Zeer misleidend waardoor veel te duur voor slechte kwaliteit.
Niet doen
Met de organisatie geen contact mogelijk, mails worden niet beantwoord.
Ga nooit met ingrosso in zee
Ga nooit met ingrosso in zee. Levering duurt belachelijk lang en mag je blij zijn als je deze uberhaubt nog krijgt. Meteen retour gestuurd en hopelijk zie ik mijn geld terug. Zo.niet ga ik er werk van.maken
zo erg dat je opgelicht wordt 3 juni 2…
zo erg dat je opgelicht wordt 3 juni 2 stuks besteld en niet geleverd gekregen
AVOID
AVOID
Ordered 2 t shirts more than1 month ago
Never arrived And can’t contact anyone
Don’t buy anything.... other people have been scammed as well
Zelfs die ene ster niet waard
Zelfs die ene ster niet waard! 1 juni besteld, 18 juli nog steeds niets ontvangen...
Zeer lange levertijd
Zeer lange levertijd, t-shirts vallen tegen. Dezelfde maat besteld, maar de ene valt veel kleiner dan de ander. Communicatie zeer slecht, leverbelofte van 1-2 weken zwaar overschreden. Doir slechte communicatie denk je eerst opgelicht te zijn, artikelen komen rechtreeks uit China.
Oplichters
Zeer slecht 5 juni tshirts besteld tot op heden niets ontvangen, 2x gecontacteerd, "covid- vertraging". Site en mail is uit de lucht. Opgelicht door Ingrosso.
Rare snuiters
Begin juni besteld, eind juni bij checken bestelling stond: al geleverd. Gemaild maar geen reactie. 14 juli website en mail uit de lucht en gemeld bij Mollie (de uitvoerder van de betaling). Als het goed is zoeken die contact met de verkoper. En de volgende dag een berichtje van Postnl dat er iets van AliExpress onderweg is. Vandaag ontvangen en is het bestelde t-shirt. Hoop dat anderen ook hun bestelling ontvangen, maar het blijven natuurlijk oplichters. Ik heb nu geleerd wat dropshipping betekent 😂
Begin juni t-shirt besteld
Begin juni t-shirt besteld. Nog steeds niets geleverd. Volgens de site zou hij wel geleverd moeten zijn. 2 Nietszeggende reacties op mijn mails ontvangen en vandaag blijkt mailadres niet meer te bereiken. Dus inderdaad oplichters
Huge scam
I have ordered a t-shirt on 1st of June. I did not receive the item nor the refund and now the website is offline and the email address used is deleted.
It's a huge scam, incredible!!
Opgelicht?
Begin juni 2020 een T-shirt besteld. Na een paar weken ingelogd bij Ingrosso en daar stond “delevered”.
Maar ik heb totaal niets ontvangen. Gemaild met Ingrosso, geen antwoord gekregen. Site is niet meer te bereiken. Duidelijk geval van Oplichting !!!
Heb 6 juni 2020 een bestelling gedaan…
Heb 6 juni 2020 een bestelling gedaan en € 29.95 betaald. 2 weken geleden een email verstuurd en inderdaad, het email adres klopt niet want mijn email kon niet verstuurd worden. Nu nog steeds mojn t-shirt niet ontvangen.
Als ik de reviews lees heb ik weinig hoop .
Vandaag, 16 juli mijn bestelde T-shirt ontvangen.
Te duur voor de kwaliteit en ze vallen klein.
Je wordt opgelicht..
Bestelling van 5 juni pas 10 juli ontvangen. Destijds wel "check" gedaan maar toen nog geen slechte reviews te bekennen. Nu dus wel !. Inderdaad chinese troep en slechte kwaliteit. Echt niet de 30 euro waard ! En nog te klein ook. Dus helaas... je wordt bedonderd en opgelicht. Nu zijn ze ook niet meer bereikbaar; mailadres klopt niet meer...
3 juni een shirt besteld en tot op…
3 juni een shirt besteld en tot op heden niets ontvangen. Website is niet bereikbaar
Opgelicht?
Ik heb jammer genoeg ook nog steeds mijn T-shirt niet mogen ontvangen.
Besteld op 6 juni jl en betaald via Payconiq.
Op ma 29 juni jl stond de status bij Ingrosso.nl op “Delivered“.
Bij e-mail contact de vraag gehad of het niet bij de buren ligt, maar nee daar ligt het T-shirt niet. Ondertussen is de website niet meer bereikbaar.
Ik heb online een aangifte ingediend bij de Belgische politie en hoop dat meerdere personen dit gaan doen. Voor één enkele melding gaat de politie begrijpelijk zeker geen moeite doen😏
Via Klachtenkompas.nl kunnen jammer genoeg alleen Nederlanders een klacht indienen.
Vermelding op Klachtenkompas.nl over Ingrosso.nl: er zijn al 36 klachten ingediend in 12 maanden. Hoe meer klachten Ingrosso.nl krijgt, hoe hoger de druk.
Don't do!
Na 6 weken wel mijn shirts ontvangen maar idd van Ali en dus veel te veel betaald. Helaas 3 tegelijk besteld waarvan er 1 niet past ondanks zelfde maat. alles blijkt van een polyester materiaal dus slechte draagcomfort. Dure les dit :-(
Berichtje van ALIEXPRESS.
Berichtje van ALIEXPRESS.
het T-shirt wordt een deze dagen bezorgd
Dus niks van Ingrosso!
Ben benieuwd het is nu de 12e juli.
Más información sobre otros tipos de reseñas.