Na 8 weken een t-shirt ontvangen. Ziet eruit alsof het polyester is, vale print. Kwalitatief slecht, lelijke boorden en rafelige afwerking. Het lijkt van Ali Express afkomstig. Duur poetsdoekje wel.... Ver más
Zeer lange levertijd, t-shirts vallen tegen. Dezelfde maat besteld, maar de ene valt veel kleiner dan de ander. Communicatie zeer slecht, leverbelofte van 1-2 weken zwaar overschreden. Doir slechte c... Ver más
Toch vandaag na 1,5 maand het shirt ontvangen. Uit China. Nu begrijp ik waarom dit zo lang duurde. Waarschijnlijk hebben zij dit shirt bij aliexpress besteld waar ze voor 8 euro te koop zijn heb ik la... Ver más
Begin juni besteld, eind juni bij checken bestelling stond: al geleverd. Gemaild maar geen reactie. 14 juli website en mail uit de lucht en gemeld bij Mollie (de uitvoerder van de betaling). Als het g... Ver más
Información sobre la empresa
tshirt van ingrosso…
Vandaag het tshirt van ingrosso ontvangen. Vijf weekjes op moeten wachten. Dus ik zou zeggen.... Heb geduld.
Site niet meer bereikbaar
Site niet meer bereikbaar. Hetzelfde verhaal als zoveel mensen.
Of het pakketje niet bij de buren lag.
Staat dat er geleverd is, maar als je goed kijkt, dan staat het huisnummer verkeerd.
Waar huisnummer moet staan, staat de postcode. Ben bang dat dit de 1st keer is dat ik opgelicht ben.
Alsnog ontvangen. Dus er is nog hoop voor de mensen die het niet ontvangen hebben.
Hier ook hetzelfde
Hier ook hetzelfde. 2 T-shirts besteld en niets ontvangen. Status staat op geleverd. Contactformulier ingevuld, maar geen reactie. Vrees dat ik ook mijn geld kwijt ben.
Tot mijn grote verbazing vandaag toch de bestelling na 7 weken ontvangen. Geduld dus.
Eindelijk binnen
t-shirt 3 juni besteld. Zou afgeleverd zijn en diverse mails verzonden 1 keer (standaard) mail terug gehad. Vandaag eindelijk binnen 7-7-2020. Geduld hebben loont ;-).
zending nooit gehad
zending nooit gehad, wel betaald, bij emailen nooit geen antwoord terug, volgens mij oplichterij
2 juni shirt besteld en betaald Ingrosso
2 juni shirt besteld en betaald. Shirt nooit geleverd. Totaal geen reactie, ik ga morgen aangifte doen.
Zeer slecht niet betrouwbaar
Zeer slecht
Twee mails gestuurd geen antwoord
6 juni besteld, niets ontvangen
Idd aangifte is de enige manier
Oplichting en aangifte doen?
Ook op 4 juni bestelling gedaan en helaas nog niets ontvangen. Heeft er iemand al aangifte gedaan bij de politie? Ik ga dit doen als ik over twee dagen geen reactie op mijn mail heb ontvangen waarin ik mijn geld heb teruggevraagd.
Ook al is het geen groot bedrag, met meer aangiftes over hetzelfde bedrijf zal er wel actie moeten komen.
Opgelicht 😓
Evenals de rest van de reviews. Nu na 5 weken geen reacties op mijn mails. Ik kan alleen mezelf de schuld geven dat ik niet gecheckt heb of het wel een betrouwbare site was. €59,90 door het putje gespoeld :(
Niets bestellen hier
Niets bestellen hier. Staat in de lijst malafide webwinkels.
Stand van zaken
Iemand inmiddels al zijn/haar bestelling ontvangen of zijn geld retour ontvangen?
Heb dit bedrijf nu al meerdere malen om mijn geld terug gevraagd maar krijg geen antwoord en mijn bestelling is nog steeds niet geleverd,ik wil gewoon mn geld terug,klaar!
Bestelling erg laat geleverd
6 juni 2 T-shirts besteld. Niet geleverd: op de site staat dat het geleverd is, maar ik heb niks ontvangen. Inmiddels (2 weken later) wel geleverd.
Ik heb er lang op moeten maar heb 2…
Ik heb er lang op moeten maar heb 2 tshirts wel ontvangen. Mooie kwaliteit!
Oplichters
Helaas dezelfde ervaring. 6 juni besteld. Nog niks ontvangen en bestelling staat op geleverd. Op geen van mijn mails wordt gereageerd.
Shirt niet geleverd
Ook ik heb een shirt besteld op 4 juni en deze niet geleverd gekregen, staat wel dat het geleverd is. Normaal koop ik nooit bij onbekende sites, behalve deze ene keer dan...... Koop er nooit weer
Ze verdienen 5 minsterren!!!!!!!!!! 😡😤🤬
Ze verdienen 5 minsterren. Heb op 4 Juni iets besteld, maar tot nu toe niets ontvangen. Op de site staat echter dat de bestelling is geleverd. Heb al vele mailtjes gestuurd, maar ook hierop geen antwoord.
Koop hier dus niets, het zijn oplichters
Ze verdienen 5 minsterren
Koop hier dus niets, het zijn oplichters
Geen ster is nog teveel!!!
Verdienen geen ster. Status in hun systeem is "geleverd" maar niets ontvangen ook geen "niet thuis" bericht.
Heb 4 mails gestuurd maar geen reactie!!!!
Nooit maar dan ook ooit hier iets bestellen!!!
Geen levering.
4 juni besteld en ook bij mij de melding dat het afgeleverd is maar dat is het niet. Reageren niet op mail😡
CATASTROFA
Ik betaalde 80 e voor shit shirts uit China ?????Ik wacht al een maand op de levering, En ingrasso schrijft me een bericht, hoe vertraagt de kroon de verzending van Nederland naar België ?????
Het materiaal waarvan de shirts zijn gemaakt is CATASTROFA
Ik wil de goederen retourneren, moet ik deze naar China sturen? Naar Holland ????
Más información sobre otros tipos de reseñas.