Allereerst zijn de tattoo's erg leuk, makkelijk op te brengen EN ze blijven lang zitten. Maar ten tweede is de service zo goed bij Inkdays. Ik had per ongeluk de verkeerde tattoo's besteld en ze hebbe... Ver más
Ik heb een goede ervaring gekregen omdat ik via TikTok hier een advertentie gezien heb, toen gelijk een keer geprobeerd. Het werkte voor mij alleen niet top want de tatoe kwam door water en wrijving t... Ver más
Snelle levering. Hele goedkope prijs alleen verzendkosten was jammer maarja. Verder kreeg ik er een extra gratis tattoo bij. Echt leuk om tattoo's op specifieke plekken uit te proberen. Ook heel makke... Ver más
Ik heb nu al meerderen keren besteld bij inkdays en kan met volledige zekerheid zeggen dat ik het heel leuk vind wat ze verkopen en het aan iedereen zou aan raden die twijfeld over een tatoe!!! Perf... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tijdelijke tattoos gemaakt van plantaardige inkt die tot twee weken blijven zitten.
Holanda
- contact@inkdays.nl
- inkdays.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Looks good
Great and looks amazing no mater where its placed. And very easy to apply

Respuesta de inkdays
Ze blijven goed zitten en kunnen ook…
Ze blijven goed zitten en kunnen ook uitstekend tegen water als je alles volgt wat er op de handleiding gezegt word!

Respuesta de inkdays
This is 2nd time I placed the order i…
This is 2nd time I placed the order i would like to say you your service one of the best ever i really like my second tattoo thank you so much Olof for being there you provide best service ever I recommend to everyone should be try tattoos at least one time once you try never forgotten like me keep going guys love your service and blessed you all

Snelle en klantvriendelijke service
Zoals ze bij Inkdays begrepen, had ik in een opwelling een design gekozen en een bestelling geplaatst (“Dat is wat tattoos met je doen, impulsiviteit is dan lastig onder controle te houden”). Daarna zag ik namelijk een nog leukere, en ik ben direct geholpen met de annulering en terugbetaling van mijn eerste bestelling. Dank!
Erg benieuwd naar het product!

Respuesta de inkdays
snelle levering en goede kwaliteit.
snelle levering en goede kwaliteit.
blijven zeker 2 weken goed zichtbaar, lijkt net echt

Mooie tattoos!
Mooie tattoos gekregen. Heel fijntjes qua ontwerp. Bijzonder ook hoe ze zo goed blijven zitten. Wel een paar dagen vooraf al zetten, heeft wat inwerktijd nodig!

Goed product
Makkelijk besteld en nog makkelijker te gebruiken. Snel geleverd. En een goede prijs kwaliteit verhouding.

Respuesta de inkdays
Heel blij met kualiteit van de tattoo
Heel blij met kualiteit van de tattoo! Duurt exact 2 weken ! En met die tattoo’s kan ik veel andere vormen proberen om het geen spijt van hebben door echte tattoo gaan maken! Dank u Inkdays!

Mooie kennismaking
Snelle geleverd, blijft mooi zitten.
Vervaagd na ongeveer 10 dagen. Maar vervaagd langzaam, het wordt steeds lichter. Wel zorgen dat je arm of ergens anders geschoren is. Dan wordt het mooier en blijft het langer zitten.

Super gedaan
Ik vond het echt hele goede tattoo’s ze bleven ook inderdaad lang zitten en waren verder makkelijk aan te brengen

Goede tattoos en snel
Goede tattoos en snel, persoonlijk contact over de mail. Houdt er wel rekening mee dat het even duurt voordat de tattoo verschijnt, ik had ze voor een show gekocht en me niet goed ingelezen;)

Perongeluk geen huisnummer ingevuld
Perongeluk geen huisnummer ingevuld, en later gemaild. Kreeg gelijk reactie en het was snel binnen! Zelfs een extra tattoo erbij. (Geen idee of het perongeluk was maar wel heel fijn)

sleeves en kleine tattoos
De tattoos zijn heel makkelijk aan te brengen en blijven echt lang zitten en zijn niet vervelend, ik heb zelf een paar sleeves gehaald en wat kleintjes.
De sleeves vergaan natuurlijk wat sneller vooral bij je elleboog, maar echt top kwaliteit om uit te testen. De kleine tattoos blijven echt vet lang goed soms heb ik er wel drie weken mee gedaan echt geweldig!
Voordat je echt een permanente haalt.

Behulpzaam
Behulpzaam, snel, en ziet er netjes/ goed uit in de verpakking. De tattoo zelf lijkt precies op het plaatje en is niets mis mee

Goede kwaliteit
Snel verzonden, goede kwaliteit, duidelijke gebruiksaanwijzing. Super!

Respuesta de inkdays
Top bedrijf met mooie producten en een…
Top bedrijf met mooie producten en een snelle levering en een goede klantenservice

Mooie designs
Mooie designs, leuk om uit te proberen zonder ergens aan vast te zitten

Respuesta de inkdays
Más información sobre otros tipos de reseñas.