Allereerst zijn de tattoo's erg leuk, makkelijk op te brengen EN ze blijven lang zitten. Maar ten tweede is de service zo goed bij Inkdays. Ik had per ongeluk de verkeerde tattoo's besteld en ze hebbe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Snelle levering. Hele goedkope prijs alleen verzendkosten was jammer maarja. Verder kreeg ik er een extra gratis tattoo bij. Echt leuk om tattoo's op specifieke plekken uit te proberen. Ook heel makke... Ver más
Ik heb nu al meerderen keren besteld bij inkdays en kan met volledige zekerheid zeggen dat ik het heel leuk vind wat ze verkopen en het aan iedereen zou aan raden die twijfeld over een tatoe!!! Perf... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tijdelijke tattoos gemaakt van plantaardige inkt die tot twee weken blijven zitten.
Información de contacto
Holanda
- contact@inkdays.nl
- inkdays.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Bleven goed zitten en goede kwaliteit
Bleven goed zitten en goede kwaliteit

Uitstekend bedrijf
Bijzonder goeie klantenservice, erg snelle levering en heel mooi verpakt. Zelfs een paar tattoos als extraatje bij gekregen.
Zeker aanrader

Van hoog kwaliteit
Van hoog kwaliteit, iedereen dacht dat het een echte tattoo was.
Verder snel binnen en prijs kwaliteit verhouding is niks om op aan te merken.

persoonlijke hulp bij aarzeling
* persoonlijke hulp bij aarzeling ..
* vriendelijk en behulpzaam advies
* strakke uitvoering custom tattoo
* zeer snelle levering (binnen 2 dagen thuis ..)
* zelfs extraatje ...
* super tevreden en harts-tikke happy ..

Respuesta de inkdays
Was super mooi gelukt en makkelijk aan…
Was super mooi gelukt en makkelijk aan te brengen

Respuesta de inkdays
De tattoos zijn perfect voor mensen die af en toe en niet permanent een tattoo willen hebben
De tattoos zijn perfect voor mensen (zoals ik) die geen permanente tatoeage willen hebben maar af en toe, bijvoorbeeld tijdens een festival. De tattoos van Inkdays zijn niet van echt te onderscheiden en blijven ongeveer een week goed. Hou wel rekening met een vrij lange overdracht van de inkt totdat de tattoo echt goed zichtbaar is.
Dikke 10
Ik kreeg de tatoeage mooi ingepakt maar alle benodigde er bij de tattoo bleef goed zitten en ook voor een lange tijd ik ben er zeer tevreden mee
Prachtige ontwerpen
Prachtige ontwerpen, netjes verzonden, en goede uitleg, met ontsmetting pads, overal is aan gedacht!
En soms zit er een extra bonus plaatje bij
Goede manier om tattoo te proberen
Goede service, en gaaf product! Een goede manier om te kijken of een bepaalde tattoo stijl bij je past of niet
Geweldige tatoeages
Geweldige tatoeages die goed blijven zitten. Ondanks zwemmen, afdrogen na het douchen etc.
Mooie tattoos
Mooie tattoos. Was voor een thema feest. Veel complimenten over ontvangen. Mensen dachten dat ze echt waren. Ik heb een gevoelige huid (eczeem) maar nergens last van gehad 😁.
Werkt goed
Werkt goed! Leuk om te oefenen met de plaatsing van een echte tattoo
Beste tatoeages ooit
Het zijn mooie tatoeages en ze lijken net echt ben echt blij met de eindresultaten
Indays 100%
Ik vind inkdays heel fijn zodat ik kan kijken welke tattoos ik nou echt wil katen zeten en het belangrijkste welke plek het mooi staat. Ik heb al een keer een samen werking gehad met inkdays en ik zou het zo nog een keer doen.
Leuke partner
Zeer bereikbaar, snelle antwoorden en levering, denken mee met het project. Goede kwaliteit en leverden ontsmettingsdoekjes mee.
Snel geleverd
Snel geleverd, en het lijkt net echt voor mijn foto's echt top.

Respuesta de inkdays
Ik heb een goede ervaring gekregen…
Ik heb een goede ervaring gekregen omdat ik via TikTok hier een advertentie gezien heb, toen gelijk een keer geprobeerd. Het werkte voor mij alleen niet top want de tatoe kwam door water en wrijving toch steeds los terwijl ik alle stappen correct had gevolgd. Ik heb dit toen aangegeven en heb een mail geschreven ze hebben me gelijk gecompenseerd ik ben daarom toch erg tevreden
mooie designs en blijft lang zitten
Ik vond het fijn omdat ze veel mooie designs hadden en het heel echt leek. Het blijft er ook best lang zitten.

Respuesta de inkdays
This is the first time I placed the…
This is the first time I placed the order but I must say one thing it’s amazing and well organised good service and special thanks to Olaf for being there I really enjoying my tattoo I hope will placed order soon you guys keep going well
Zeer mooi en goede tattoos blijven…
Zeer mooi en goede tattoos blijven langer zitten dan wordt vermeld, was er zeer tevreden over.
Más información sobre otros tipos de reseñas.