Veldig fornøyd med både raskt leveranse men også kvalitet på blekkpatroner. De er gjennomsiktige, så det er lett å se hvor mye som er oppi. Kvaliteten på utskriften er veldig bra.
Consulta las opiniones de los clientes
Kjempe bra selger. Sendte det veldig fort, og fynker veldig bra til maskinen eg tremger refills til. Istede for å kjøpe ekte merke for 149 per stk, så fikk eg 5 for 249,-!🤩
Bara service og varen kom raskt når dere fikk den inn på lageret, varen duker veldig bra 😊 tusen takk for god service!
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Veldig fornøyd med både raskt leveranse…
Bytte av toner-sett
Kjøpte et toner-sett som i følge nettsiden skulle være kompatibel med min printer. Resultatet var derimot svært dårlig og ikke brukbart til mitt formål. Når jeg gir tilbakemelding på dette får jeg bare beskjed om at det dessverre som regel en forskjell på originale og kompatible tonere, til tross for hva nettsiden proklamerer. De burde i tillegg fjerne løftet om "100% fornøyd eller pengene tilbake" på nettsiden, da dette ble et bomkjøp for egen regning.
Mottok Toner som ikke er kompatibel…
Mottok Toner som ikke er kompatibel slik som de garanterer, må dekke retur selv!
Jeg bestilte toner til en HP Officejet Pro 8025. Skriveren godtok ikke tonene, og jeg var i lang og vanskelig dialog med elendig support hos de, og gjorde alle de forslagene de har hatt uten at det hjalp!. Da jeg ba om retur av varen og pengene tilbake, så ber de meg betale frakt tilbake selv for å levere tilbake et produkt som er defekt/ikke kompatibelt når jeg fikk det. Vil kalle dette toppen av frekkhet eller nærmest svindel når de på egen side garanterer om 100% kompatible produkter og 100 % fornøyd eller pengene tilbake.
I etterkant så jeg også at deres telefonnummer og e-post er dansk!, så vær obs på at dette ikke er norsk butikk!!
Styr unna hvis du ikke ønsker problemer.!
Blekket og prisen er knall bra,men det…
Blekket og prisen er knall bra,men det tok lengre tid enn først lovet fra dere.
Grei pris og rask levering!
Kjempe fornøyd!
Toner som ikke er komaptibel, må dekke retur selv
Jeg bestilte toner til en Xerox Phaser 6125. Rask levering er vel eneste positive man kan si om INKPARTNER.
Skriveren godtar ikke toneren og jeg har vært i dialog med kundestøtte hos dem og gjort alle de forslagene de har hatt uten at det hjelper. De ba meg så søke om retur av varen via en side som ikke fungerer. Og så ber de meg betale frakt tilbake selv for å levere tilbake et produkt som er defekt/ikke kompatibelt når jeg fikk det.
Rask service
Bara service og varen kom raskt når…
Bra service
Enkel å bestille og billig og meget bra…
Enkel å bestille og billig og meget bra produkt
Varene kom raskt og det fungerer bra
Varene kom raskt og det fungerer bra. Ikke minst til en super pris.
Rask levering og fikk veldig raskt svar…
Rask levering og fikk veldig raskt svar på mail når jeg hadde et spørsmål.
rask levering.gog pris
Bra pris og raskt levert i forhold…
Bra pris og raskt levert i forhold andre leverandører.
Ingen skjulte kostnader og raskt levert
La experiencia Trustpilot