Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte og betalte med vipps mens jeg la inn bestillingen over telelefon. Neste dag ved 18.00 tiden låg pakken min i pakkeboks. Superrask og smidig handel til god pris. Meget fornøyd.
Jeg hadde behov for toner i en fart. Søkte på nett. Ved netthandel velger jeg etter følgende kriterier: enkelt oppslag/navigering for å finne rett produkt, rask levering, flere betalings alternativer... Ver más
Bra nettbutikk, lette å finne riktig produkt. Jeg bestilte generiske tonerkasetter til en eldre HP LaserJet. Alt på var på lager til under halve prisen på originalkasetter. Jeg mottok varene 2 dager... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tonerweb.no en av Norges største leverandører innen blekk, toner og kontorrekvisita. Med over 40.000 varelinjer og over 200.000 fornøyde kunder fra bedrifter, skoler og privatpersoner. Alt du trenger til kontoret på ett sted. Fri frakt over 400Kr.
Información de contacto
Jon Leiras vei 1, 3440, Røyken, Noruega
- post@tonerweb.no
- tonerweb.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 27% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte og betalte med vipps mens jeg…
Superrask og smidig handel til god pris.
Meget fornøyd.
Rask levering og god pris
Rask levering og god pris, lett å finne riktig produkt
Førsteklasses levering og god pris.
Førsteklasses levering og god pris.
Fikk varen levert meget raskt og kunne ta i bruk riktig leveranse med engang. Nå vet jeg hvor jeg skal handle den type vare.
Rask frakt og gode priser
Rask frakt og gode priser. Veldig gode priser . Er verdt å vente en dag eller to ekstra i stede for å kjøpe i butikk og betale det tredobbelte
Fikk varen dagen etter
Fikk varen dagen etter. Veldig fornøyd!
Veldig rask levering og god service og…
Veldig rask levering og god service og konkurransedyktig pris. Vil bruke de ved fremtidig behov.
Supert produkt
Supert produkt, og rask levering. Enkelt å bestille ved senere anledninger.. OK pris.
Har handlet med de i mange år
Har handlet med de i mange år! Gode priser og rask levering!
Topp service på tlf.
Topp service på tlf., og rask levering
Rask levering
Topp nettbutikk, rask utsending av varer, pra priser.
Topp nettbutikk, lett å finne direkte til varene jeg ønsket, søkte på Google og fikk link direkte til produktet hos Tonerweb, bra priser, rask frakt, har handlet her før, og kommer igjen når jeg trenger mere toner til min farge laser jet printer fra HP.
I strid med angrerettloven
Bestilling og levering gikk greit for seg. Produktenes emballasje hadde fått seg en trøkk, og med merker som kunne se ut som skoavtrykk. Innholdet virket helt.
Tonerweb opererer med det ulovlige forbeholdet "Angreretten gjelder ikke for denne varen", i strid med angrerettloven. Det er en lovpålagt plikt/rettighet de ikke kan fraskrive seg. De la heller ikke med angreskjema, som forsåvidt er greit nok, da får forbruker 12 måneder ekstra angrefrist, og ikke bare de opprinnelig 14 dagene.
Utrolig rask levering
Utrolig rask levering, lå klar til henting dagen etter bestilling.
Utrolig superrask levering i postkassen!
Utrolig superrask levering i postkassen!
Jeg bestilte toner til HP laser…
Jeg bestilte toner til HP laser skriver. Den ble levert hurtig til min postkasse. God service.
Billigere for originalvare enn hos…
Billigere for originalvare enn hos andre leverandører. Varen ble levert med Helt Hjem og lå på dørmatten min et døgn før forventet.
Hurtig levering og god pris!
La experiencia Trustpilot