Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vrienden van mij zeggen vaak dat printen zo duur is; dan bedoelen ze dat de cartridges duur zijn. Nou, bij Inktkenners lachen ze daar om. En ik lach mét hen: voor mijn oude copier (A3 kleurenprinter)... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik de verkeerde inktcartridges besteld had, contact opgenomen. Echter was de bestelling al onderweg. Ik kreeg het advies om de bestelling bij de deur te weigeren! Hierdoor ging het retour afzend... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkt jest świetny, czas realizacji, koszty, wszystko super. Ale nie ma już długopisu 😒 Lubię wasze długopisy i był to miły dodatek i zaskoczenie dla klienta. Proponuję rozważyć dorzucanie zawsze... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

snelle levering. onpersoonlijke communicatie. geen telefoon om met iemand te spreken. chatbot geeft geen goed en juist antwoord op vraag. email lukte wel. zeer snelle levering. Heb inktpatronen nog n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de recarga de cartuchos de tinta

Escrito por la empresa

Bij Inktkenners zijn we er trots op om hoogwaardige printerinkt te leveren die niet alleen voldoet aan de vereisten van jouw printer, maar ook vriendelijk is voor jouw portemonnee. Onze specialisatie ligt bij de verkoop van huismerk inkt cartridges en toners voor printers, en we zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw printer altijd klaar is om te printen zonder dat het je een fortuin kost. We werken alleen met de beste grondstoffen om inkt en toner te produceren van hoge kwaliteit die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent of gewoon thuis print, wij hebben de inkt die je nodig hebt. Als klant bij Inktkenners kun je altijd rekenen op uitstekende klantenservice en snelle levering. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste inkt voor jouw printer. Bovendien bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie, dus als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, zullen wij er alles aan doen om het goed te maken. Kortom, bij Inktkenners zorgen wij ervoor dat jouw printer altijd in topconditie is, zonder dat het je veel geld kost. Wij zijn er trots op om jou te voorzien van hoogwaardige printerinkt, uitstekende klantenservice en snelle levering.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Quality ink fast!

Easy web purchase, prompt delivery and quality cartridge.
I will be back!

2 de febrero de 2026

Respuesta de Inktkenners

“Thank you for your great review, Robert! We're happy to hear that the ordering process was easy, the delivery prompt, and the cartridge quality met your expectations. We truly appreciate your trust and look forward to serving you again in the future.

Kind regards,
Sophie – Team Inktkenners.nl”

Goed geregeld.top

Goed geregeld.

31 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed geregeld is. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Goede zwart-wit inktpatronen HP

Geleverd zwart-wit inktpatroon voor HP werkt goed (reeds twee maal gekocht), ook al is het van het huismerk. Kleurenpatroon echter niet. Hiermee heeft een HP printer heel veel moeite en zorgt voor foutcodes. Herkent patroon niet. Anders waren het 5 sterren.

1 de octubre de 2025

Beste David,

Dank voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat de zwart-wit cartridges goed werken en dat je deze al meerdere keren naar tevredenheid hebt gebruikt. Jammer dat het kleurenpatroon problemen geeft met foutcodes. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

HP voert regelmatig firmware-updates door die invloed kunnen hebben op compatibele cartridges. We kijken graag met je mee om dit op te lossen. Zou je ons je bestelnummer willen mailen via service@inktkenners.nl
? Dan zorgen we voor een passende oplossing.

Ik heb huismerk gekocht en oke

Ik heb huismerk gekocht en oke

19 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het huismerk naar tevredenheid is. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Lisa – Team Inktkenners.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en producten zoals beloofd

Snelle levering en producten zoals beloofd (goede kwaliteit)

16 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review, Nathalie! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de producten aan de verwachtingen voldoen. We doen ons best om te leveren wat we beloven en waarderen je vertrouwen.

Snelle verzending

Snelle verzending. Goed ontvangen.

15 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review, Elske! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat alles goed is ontvangen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het begon met twee inktpatronen die…

Het begon met twee inktpatronen die niet werkte.
Ik maakte daar melding van en toe begon de ellende.
Ik moest aantonen waarom de inkt patronen het niet dedenhet leek wel tijdrekken
Steeds weer nieuwe vragen
Om gek van te worden.
Ik wilde mijn geld terug maar daar zijn mensen niet op in gegaan
Op laats boden zij een inktpatroon gratis aan.
Het toont weer eens aan goedkoop is duurkoop.

12 de enero de 2026

Beste heer/mevrouw Gijzen,

Dank voor uw review. Jammer om te lezen dat u het contact als vervelend heeft ervaren. Wanneer cartridges niet functioneren, stellen wij gerichte vragen om vast te stellen of het om een productdefect, printerinstelling of firmware-update gaat. Dit doen wij niet om tijd te rekken, maar om tot een juiste en duurzame oplossing te komen.

Dat neemt niet weg dat u zich goed geholpen moet voelen. Wij willen dit graag alsnog correct met u afronden. Wilt u ons uw bestelnummer mailen via service@inktkenners.nl
? Dan beoordelen wij uw dossier opnieuw en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had problemen met een cartridge en…

Ik had problemen met een cartridge en men heeft geprobeerd om eerst mee te denken met technische adviezen en toen dat niet werkte werd er kosteloos een nieuwe cartridge toegestuurd: nu doet de printer het weer vlekkeloos.

Dus top service!

22 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je uitgebreide review, Rian! Fijn om te horen dat het probleem met de cartridge eerst samen is bekeken en dat de vervanging uiteindelijk de oplossing was. Geweldig dat je printer nu weer vlekkeloos werkt. Service staat bij ons voorop en we waarderen je vertrouwen enorm.

Service Inktkenners

Omdat de originele HP cartridges voor de Laserprinter M426dw zo duur zijn, maar eens geprobeerd bij Inktkenners.
Wowwww snelle levering. Bij aankomst meteen in de printer geplaatst. Ging niet goed omdat de cartridge niet goed was.
Contact opgenomen en de vragen met foto's erbij beantwoord. Kreeg een dag erna bericht met excuses en dat een nieuwe cartridge onderweg is.
Dat is service met een hoofdletter "S"
Inktkenners geweldig.

21 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor deze geweldige review, Wim! Fijn dat je ons hebt geprobeerd als alternatief voor de originele cartridges. Jammer dat de eerste cartridge niet goed werkte, maar mooi om te lezen dat het snel is opgelost en dat je onze service zo hebt ervaren. We doen ons best om problemen direct en zorgvuldig op te pakken.

Dank voor je vertrouwen en de mooie woorden. Daar doen we het voor.

Verkeerde inktcatridges geleverd

Verkeerde inktcatridges geleverd. Ondanks melding gemaakt hiervan blijven ze volhouden dat het de juiste zijn.

7 de enero de 2026

Beste Edwin,

Dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u het gevoel heeft dat de verkeerde cartridges zijn geleverd en dat dit niet naar tevredenheid is opgelost. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij controleren bestellingen zorgvuldig op basis van het opgegeven printermodel en artikelnummer. Toch kijken wij hier graag opnieuw met u naar om misverstanden uit te sluiten en tot een passende oplossing te komen. Wilt u ons uw bestelnummer en eventueel een foto van de ontvangen cartridges mailen via service@inktkenners.nl
? Dan nemen wij dit direct opnieuw in behandeling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er werd vlot gereageerd op mijn vraag

Er werd vlot gereageerd op mijn vraag. Heel fijn.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review, Annet! Fijn om te horen dat je snel reactie hebt gekregen op je vraag. We staan graag voor je klaar wanneer je ons nodig hebt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tevreden over product en bedrijf

Goede communicatie over de bestelling, snelle levering. Goede prijs.

9 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, de snelle levering en de prijs. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Correcte levering

Precies zoals beloofd geleverd

6 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles correct en precies zoals beloofd is geleverd. We doen ons best om altijd waar te maken wat we beloven en waarderen je vertrouwen.

Commande incomplète

Commande incomplète. Cherche a mettre la faute sur le transporteur. Après plus de 2 semaines toujours pas reçu ma commande complète. Ne réponds pas aux emails et demandes de contact. A fuire

Plusieurs messages et emails . Voir Alina

23 de diciembre de 2025

Bonjour,

Pourriez-vous nous envoyer un courriel à info@inktkenners.nl ? Merci d’indiquer votre numéro de commande. Je me ferai un plaisir de traiter votre demande. Cordialement, Arjen

Inktkenners.nl

In orde

Goed afgeleverd

2 de enero de 2026

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles in orde en goed afgeleverd is. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

goede prijs van product

goede prijs van product, vlotte en correcte levering en snel

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, en dat de levering vlot, correct en snel is verlopen. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vervangende inkt werkt goed er werd…

De vervangende inkt werkt goed er werd niet teveel beloofd goede foto mee afdrukt en alles netjes afgeleverd

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de vervangende inkt goed werkt, de afdrukkwaliteit naar wens is en alles netjes is afgeleverd. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Snelle en goede levering

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

super goed en snel

bestel hier al jaren ,altijd goede inkt geen error op mijn brother met de lc 123 cartridges

dus prijs ,kwalitijd 100%
aanrader, zal hier blijven bestellen

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

“Bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat je al jarenlang bij ons bestelt en dat de LC-123 cartridges probleemloos werken in je Brother-printer. Fijn dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteit. We waarderen je vertrouwen enorm en blijven ons best doen om dit niveau vast te houden.

Sophie – Team Inktkenners.n

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel goed en goede prijs!

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en goed geleverd is en dat je tevreden bent over de prijs. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Arjen – Team Inktkenners.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.