Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vrienden van mij zeggen vaak dat printen zo duur is; dan bedoelen ze dat de cartridges duur zijn. Nou, bij Inktkenners lachen ze daar om. En ik lach mét hen: voor mijn oude copier (A3 kleurenprinter)... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik de verkeerde inktcartridges besteld had, contact opgenomen. Echter was de bestelling al onderweg. Ik kreeg het advies om de bestelling bij de deur te weigeren! Hierdoor ging het retour afzend... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

snelle levering. onpersoonlijke communicatie. geen telefoon om met iemand te spreken. chatbot geeft geen goed en juist antwoord op vraag. email lukte wel. zeer snelle levering. Heb inktpatronen nog n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de recarga de cartuchos de tinta

Escrito por la empresa

Bij Inktkenners zijn we er trots op om hoogwaardige printerinkt te leveren die niet alleen voldoet aan de vereisten van jouw printer, maar ook vriendelijk is voor jouw portemonnee. Onze specialisatie ligt bij de verkoop van huismerk inkt cartridges en toners voor printers, en we zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw printer altijd klaar is om te printen zonder dat het je een fortuin kost. We werken alleen met de beste grondstoffen om inkt en toner te produceren van hoge kwaliteit die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent of gewoon thuis print, wij hebben de inkt die je nodig hebt. Als klant bij Inktkenners kun je altijd rekenen op uitstekende klantenservice en snelle levering. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste inkt voor jouw printer. Bovendien bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie, dus als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, zullen wij er alles aan doen om het goed te maken. Kortom, bij Inktkenners zorgen wij ervoor dat jouw printer altijd in topconditie is, zonder dat het je veel geld kost. Wij zijn er trots op om jou te voorzien van hoogwaardige printerinkt, uitstekende klantenservice en snelle levering.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen oplossing gekregen voor het…

Geen oplossing gekregen voor het druppen van inkt uit de cardridge.
De vorige bestelling zijn wel steeds goed verlopen.

2 de diciembre de 2025

Beste Rudy,

Dank voor uw review en uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat het probleem met het lekken van de cartridge nog niet naar tevredenheid is opgelost. Dat is uiteraard niet de bedoeling, zeker niet gezien uw eerdere positieve ervaringen met ons. We kijken dit graag opnieuw met u na om alsnog tot een passende oplossing te komen. Wilt u ons mailen via service@inktkenners.nl
met uw bestelnummer? Dan pakken we dit direct voor u op.

Geweldig snelle levering

Geweldig snelle levering

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering geweldig snel was. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Snelle levering.

Snelle levering.
Prijs hiervan goed.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de prijs. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

perfect

perfect
ook op werk besteld

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat alles perfect was en dat je ook op het werk bij ons hebt besteld. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Goede levering .

Goede levering .
Een ding vind ik jammer dat ik geen contact via de telefoon kan krijgen en dat ik dan doorverwezen wordt naar de Email

2 de diciembre de 2025

Beste heer Huijzer,

Dank voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. We begrijpen uw opmerking over telefonisch contact. Om iedereen zo snel en zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen, werken we voornamelijk via e-mail. Op die manier kunnen we vragen goed opvolgen en niets over het hoofd zien. Uiteraard doen we ons best om zo snel mogelijk te reageren. Dank dat u dit punt met ons deelt.

Duidelijke site.

Duidelijke site, prima verpakking.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat de verpakking goed was. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde bestelling gekregen zou terug…

Verkeerde bestelling gekregen zou terug gebeld worden al 2 x een app gestuurd geen reactie gekregen

3 de diciembre de 2025

Beste Ger,

Dank voor uw bericht en feedback. Vervelend om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen en dat de verkeerde bestelling is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We lossen dit graag zo snel mogelijk voor u op. Wilt u ons uw bestelnummer mailen via service@inktkenners.nl
? Dan nemen we dit direct in behandeling en zorgen we voor een passende oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, zeer scherp geprijsd.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over onze scherpe prijzen. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn verkeerde bestelling kosteloos…

Mijn verkeerde bestelling kosteloos omgeruild

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je verkeerde bestelling kosteloos is omgeruild. We vinden het belangrijk dat dit soort zaken snel en soepel worden opgelost. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een zeer tevreden klant uit…

Een zeer tevreden klant uit Koersel-Beringen(Belgie). Toevallig ontdekt. Overzichtelijke site, goed geinformeerd, snel geleverd. En ook nog een prima service inclusief.

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Wat een mooie review, hartelijk dank! Fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt, goed geïnformeerd bent en dat de levering snel verliep. Geweldig dat ook onze service is bevallen. We waarderen je vertrouwen, ook vanuit Koersel-Beringen, en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Professioneel

Professioneel

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als professioneel hebt ervaren. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

de prijs en levering

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de prijs en de levering. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima printerinkt en veel goedkoper dan…

Prima printerinkt en veel goedkoper dan Inkt123!

27 de agosto de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review, Oscar! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze printerinkt en dat je bij ons voordelig uit bent. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

een tevreden klant!

vlotte levering / prima kwaliteit

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zou het fijn vinden als het pakket…

Zou het fijn vinden als het pakket ergens op te halen is ipv pakketbezorging.

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor uw review en feedback. We begrijpen uw wens om bestellingen ook bij een ophaalpunt te kunnen ontvangen. We zijn momenteel bezig om deze optie breder beschikbaar te maken, zodat klanten zelf kunnen kiezen wat het beste uitkomt. Dank voor de suggestie — die nemen we zeker mee.

snelheid

snelheid, duidelijkheid (tracking),betrouwbaarheid

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid, de duidelijke tracking en onze betrouwbaarheid. We waarderen je vertrouwen en staan ook de volgende keer graag voor je klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

15 jaar oude printer HP binnen 48 uur 4…

15 jaar oude printer HP binnen 48 uur 4 kleurvullingen tegen scherpe prijs.

28 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review, Pieter! Fijn om te horen dat je oude HP-printer binnen 48 uur weer volledig voorzien was van nieuwe kleurcartridges, en dat ook nog tegen een scherpe prijs. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en goed tegen een heel scherp…

Snel en goed tegen een heel scherp tarief

27 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dank voor je review, Cor! Fijn dat je bestelling snel en goed is geleverd en dat je tevreden bent over onze scherpe prijzen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Reklama dźwignią handlu.

Produkt jest świetny, czas realizacji, koszty, wszystko super. Ale nie ma już długopisu 😒 Lubię wasze długopisy i był to miły dodatek i zaskoczenie dla klienta. Proponuję rozważyć dorzucanie zawsze i do każdego zamówienia ten akcent. Rozumiem koszty oczywiście. Ale można ten koszt długopisu rozłożyć proporcjonalnie w produktach i nikt by nie odczuł tego 1 euro ;)
Pozdrawiam

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dziękujemy za Twoją opinię, Macieju! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z produktu, czasu realizacji i ceny.

Co do długopisów — miło słyszeć, że były dla Ciebie fajnym dodatkiem. Rozumiemy Twoją sugestię i na pewno weźmiemy ją pod uwagę. Staramy się utrzymać jak najlepszy stosunek ceny do jakości, ale zastanowimy się nad tym, jak ponownie wprowadzić taki akcent w przemyślany sposób. Dziękujemy za cenną wskazówkę!

Serdeczne pozdrowienia,

Goede levering

Goede levering

27 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dank voor je review! Fijn dat de levering opnieuw goed is verlopen. We waarderen je vertrouwen in Inktkenners.nl en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Tom – Team Inktkenners.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.