Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vrienden van mij zeggen vaak dat printen zo duur is; dan bedoelen ze dat de cartridges duur zijn. Nou, bij Inktkenners lachen ze daar om. En ik lach mét hen: voor mijn oude copier (A3 kleurenprinter)... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik de verkeerde inktcartridges besteld had, contact opgenomen. Echter was de bestelling al onderweg. Ik kreeg het advies om de bestelling bij de deur te weigeren! Hierdoor ging het retour afzend... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkt jest świetny, czas realizacji, koszty, wszystko super. Ale nie ma już długopisu 😒 Lubię wasze długopisy i był to miły dodatek i zaskoczenie dla klienta. Proponuję rozważyć dorzucanie zawsze... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

snelle levering. onpersoonlijke communicatie. geen telefoon om met iemand te spreken. chatbot geeft geen goed en juist antwoord op vraag. email lukte wel. zeer snelle levering. Heb inktpatronen nog n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de recarga de cartuchos de tinta

Escrito por la empresa

Bij Inktkenners zijn we er trots op om hoogwaardige printerinkt te leveren die niet alleen voldoet aan de vereisten van jouw printer, maar ook vriendelijk is voor jouw portemonnee. Onze specialisatie ligt bij de verkoop van huismerk inkt cartridges en toners voor printers, en we zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw printer altijd klaar is om te printen zonder dat het je een fortuin kost. We werken alleen met de beste grondstoffen om inkt en toner te produceren van hoge kwaliteit die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent of gewoon thuis print, wij hebben de inkt die je nodig hebt. Als klant bij Inktkenners kun je altijd rekenen op uitstekende klantenservice en snelle levering. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste inkt voor jouw printer. Bovendien bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie, dus als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, zullen wij er alles aan doen om het goed te maken. Kortom, bij Inktkenners zorgen wij ervoor dat jouw printer altijd in topconditie is, zonder dat het je veel geld kost. Wij zijn er trots op om jou te voorzien van hoogwaardige printerinkt, uitstekende klantenservice en snelle levering.

Información de contacto

Goede kwaliteit
Gunstige prijs

27 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit en de gunstige prijs. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijk hoe je moet bestellen

Duidelijk hoe je moet bestellen, wat de kosten zijn en de snelheid van de bezorging. Nu even afwachten of de inkt ok is.

2 de noviembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review, Mary! Fijn om te horen dat het bestellen duidelijk was en dat je tevreden bent over de prijs en snelle bezorging. We begrijpen dat de kwaliteit van de inkt belangrijk is. Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tevreden over product, service en prijs

1. Scherpe prijs
2. Snelle levering
3. De uitspraak dat de toner cartridge compatibel zou zijn met de laser printer, wordt ook echt waargemaakt. De printer geeft netjes aan hoeveel toner de cartridge nog heeft. De "status monitor" op mijn laptop laat geen verschil zien met gebruik van de originele cartridge. Geen issues dus :-)

30 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de scherpe prijs, de snelle levering en de compatibiliteit van de toner. Mooi dat de printer en statusmonitor alles correct weergeven, precies zoals bedoeld. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas na een week cartridges gekregen

Pas na een week cartridges gekregen. Intussen bij coolblue de cartridges besteld…..

28 de octubre de 2025

Beste Robert,

Bedankt voor uw bericht en feedback. Vervelend dat de levering een week duurde. Dat is niet de bedoeling. We kijken dit graag voor u na en lossen het netjes op. Kunt u uw bestelnummer mailen naar service@inktkenners.nl
? Als dank voor uw geduld ontvangt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling.

Sophie
Team Inktkenners.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Serieuze, voordelige firma echt een AANRADER

Goede kwaliteit tegen een lage prijs,snel geleverd en als je een vraag hebt direct opgelost door een competente klantendienst.
Een aanrader!

13 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Wat een mooie review, hartelijk dank! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de kwaliteit, prijs en snelle levering, en dat onze klantenservice direct heeft kunnen helpen. We waarderen jullie vertrouwen en aanbeveling enorm.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb hier vaker besteld en dat ging…

Ik heb hier vaker besteld en dat ging altijd prima. Dus bestelde ik weer. Helaas herkende de printer niet dat er cartridges inzitten. En kan ik dus niet printen met de cartridges van Inktkenners. Ergens anders cartridges gekocht; die deden het meteen en prima. Ik erover gemaild; steeds weer een andere vraag. Ik moest ze terug sturen. dat gedaan; krijg ik een melding dat het retour niet compleet is. Nee; vanzelf niet; ik stuurde alleen de degene die de printer niet pakte...en nu dus niets meer...

28 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Beste Henry,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback. Vervelend om te horen dat het zo is gelopen — dat is uiteraard niet de bedoeling. We helpen u graag om dit netjes op te lossen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw bestelnummer via info@inktkenners.nl
? Dan kijken we direct met u mee om dit recht te zetten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel ontvangen via een ophaalpunt

Snel ontvangen via een ophaalpunt, makkelijk te bestellen. prijs is ook leuk en het product was veilig verpakt.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de prijs naar wens was en het pakketje veilig bij het ophaalpunt is aangekomen. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

8 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dank voor je review! Fijn dat je bestelling snel geleverd is. We helpen je ook de volgende keer graag weer verder.

Lisa – Team Inktkenners.nl

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima.

Prima ervaring. Mogelijk wel duidelijker vermelden dat levering bij bestellen op vrijdag avond niet de volgende dag zal zijn.

5 de octubre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review, John! Fijn om te horen dat je over het algemeen een prima ervaring hebt gehad. En dank voor je opmerking over de levertijd — dat nemen we zeker mee om onze communicatie hierover duidelijker te maken. We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling.

Snelle leverring

Snelle leverring, goede kwaliteit.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. We waarderen je vertrouwen in Inktkenners.nl en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Lisa – Team Inktkenners.nl

Perfect

Alles perfect

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles perfect verlopen is. We helpen je ook de volgende keer graag weer verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had verkeerde no inktcartridge besteld…

Had verkeerde no inktcartridge besteld ,teruggestuurd prima opgelost, kun je gerust iets bestellen prima bedrijf goed bereikbaar ook via app ,vooral zo doorgaan.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dank voor je uitgebreide review! Fijn dat de retour van de verkeerde cartridge soepel is verlopen en dat je tevreden bent over onze bereikbaarheid en service. We doen ons best dit altijd zo te houden en waarderen je vertrouwen in Inktkenners.nl. Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakje is snel en intact geleverd en…

Pakje is snel en intact geleverd en goedkoper dan menig ander bedrijf. Goed zo!

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je bestelling snel en intact is geleverd en dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en scherpe prijs bij Inktkenners

Ik was op zoek naar toner voor mijn Kyocera Ecosys printer en merkte dat het juiste type niet direct te vinden was op de website van Inktkenners, alleen via een partner. Omdat ik liever rechtstreeks bij de bron koop, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Die reageerde snel en vriendelijk, en heeft de fout op de site direct hersteld.

Dankzij hun hulp kon ik de toner alsnog via de website bestellen — en zelfs goedkoper dan bij de partner! De levering was razendsnel: de volgende dag had ik de toner al in huis. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over de service, de prijs en de snelheid. Ik kan weer printen, en dat tegen een zeer voordelige prijs. Aanrader!

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je direct heeft kunnen helpen en dat het probleem op de website gelijk is opgelost. Geweldig dat je de toner vervolgens snel en voordelig via onze site hebt kunnen bestellen en dat de levering razendsnel was. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling enorm.

Geweldig!

😄Geen verzendkosten
😄Super snelle levering.
😄Super lage prijzen.
Ben dus ook
😄Super blij dat ik INKTKENNERS heb leren kennen!

20 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Inktkenners

Wat een fantastische review, dankjewel! 😄 Geweldig om te lezen dat je zo blij bent met onze service, prijzen en snelle levering. We vinden het super dat je Inktkenners hebt leren kennen en helpen je in de toekomst graag weer verder.

Een cartridge was defect

Een cartridge was defect. Er werd direct een nieuwe cartridge opgestuurd.

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dank voor je review! Jammer dat er een cartridge defect was, maar fijn om te horen dat de vervanging snel en naar tevredenheid geregeld is. We doen ons best om altijd een passende oplossing te bieden.

Fatima – Team Inktkenners.nl

Wat een goede service

Zeer goede service,besteld en de andere dag in huis.
De prijs was super,en de kwaliteit zeer goed.
Zeker bestel ik hem daar wel doe zo verder

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de snelle levering, de scherpe prijs en de goede kwaliteit. Dit is precies waar we het voor doen. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Precies de verwachting afgeleverd

Precies de verwachting afgeleverd

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat alles precies volgens verwachting is afgeleverd. We doen ons best om dit bij iedere bestelling waar te maken.

Goede afhandeling

Goede afhandeling, correcte levering

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Inktkenners

Dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede afhandeling en de correcte levering. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Sophie – Team Inktkenners.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.