inpromoshop.nl Opiniones 1787

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deel was niet bedrukt zoals gewenst, direct een retourlabel gekregen en het werd direct recht gezet. Top service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede communicatie, snel geleverd en goede kwaliteit. Het enige jammere is dat de kleur niet helemaal is wat we hadden verwacht, we hebben gebroken wit besteld en het echt wel wit. Maar verder alles h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is fijn werken met Inpromoshop. Heb al een tijdje de Clique poloshirts met bedrijfslogo. Prima kwaliteit/prijs. Nu ook de Clique T shirts genomen. Makkelijk bestellen via de website. Afgehaald in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede producten en netjes geleverd! Ik heb een winstopper met een polo aangekocht waar mijn logo op is geborduurd, ziet er netjes uit, waardoor meerdere mensen vroegen waar ik mijn jas polo had laten... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.

Inpromoshop

Escrito por la empresa

Eigen productie
Wij hebben het gehele productieproces in eigen beheer, dit betekend hoge kwaliteit, snelle levering en zeer scherpe prijzen!
Spoedlevering mogelijk
Producten met spoed nodig? Veel van onze producten kunnen de volgende dag of binnen 3 dagen met spoed bezorgd worden, mits u voor 10.00 uur besteld.
100% Tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Daarom bieden wij 100% tevredenheidsgarantie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes afgedrukt en afgewerkt en binnen…

Netjes afgedrukt en afgewerkt en binnen een week goed verpakt geleverd.

24 de noviembre de 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Inpromo.

Fijn te horen dat je bestelling naar verwachting was.
Hopelijk tot de volgende order.

Zeer tevreden

Hoogwaardige kleding, nette bedrukking en prima website met bestelproces.

22 de noviembre de 2024

Beste ST-Moto,

Bedankt voor je mooie review. Dat waarderen wij enorm. Veel plezier met je kleding.

Inpromo Team

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Deel van de opdruk niet geprint.

Had een shirt laten bedrukken voor een vertrekkende collega met een illustratie. Een .ai bestand. De achtergrond van de tekening was weggevallen. Ben er verder niet achteraan gegaan omdat we het de dag dat ik het ophaalde nodig hadden. Maar wel zonde.

18 de noviembre de 2024

Hi Yvonne,

Vervelend te horen dat je niet helemaal tevreden bent.

Ik zie wel dat er duidelijk is gecommuniceerd dat deze weg zou vallen. Als dat niet wenselijk was geweest hadden wij dat graag gehoord. Dan had onze studio dit voor je aan kunnen passen.

Hopelijk is het afscheidscadeau wel in de smaak gevallen :)

Top bedrijf

Top bedrijf, regelt alles perfect!

5 de noviembre de 2024

Beste Lando,

Bedankt voor deze fijne en positieve review. Dat waarderen wij enorm.

Het Inpromo Team

Top service !

4 de noviembre de 2024

Goedemiddag,

Onwijs bedankt voor dit mooie compliment!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd goede kwaliteit en goede prijzen…

Altijd goede kwaliteit en goede prijzen doe al jaren zaken met inpromoshop
En altijd is het goed voor mekaar

29 de octubre de 2024

Respuesta de inpromoshop.nl

Bedankt voor deze leuke review. Dit vinden wij erg leuk om te horen en waarderen wij enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At first pricey, but actually so worth it!

At first I thought your hoodies are very expensive and I was worried if it is worth. But oh it is! I got 2 hoodies for friends of mine and they can't stop wearing them haha! They find them soft, a bit baggy but not too baggy so that's somewhat cozy, and very comfortable alltogether. The print on the hoodies is exactly as ordered. The packaging was not the best so maybe find a more sustainable solution. I wish you also had a giftbox or giftwrapping option, I would have certainly taken advantage of it, too.

20 de octubre de 2024

Hi,

Thank you very much for your nice review.

Great to hear that everyone enjoys your order!

Thank you also for the tip for a possible gift packaging option, I will continue this internally.

Yours sincerely,

Al meerdere malen besteld

Al meerdere malen besteld.
Makkelijk bestellen, best hoge verzendkosten!
Goed product.
Ik zou 5 sterren invullen als de verzendkosten lager zijn. Ik bestel al jaren posters, flyers en entreekaarten. Verzendkosten nul! En er is geen minimum bedrag aan verbonden.

10 de octubre de 2024

Bedankt voor je mooie review.

Wij horen graag hoe we van 4 naar 5 sterren kunnen maken.

Fijn bedrijf!

Makkelijk contact maken. Snelle levering. Bij probleem wordt er snel naar een oplossing gezocht.

8 de octubre de 2024

Hi,

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring!

Veel plezier van je bestelling, en hopelijk tot snel.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering, de jas ziet er ook goed uit!

4 de octubre de 2024

Beste Arjen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze leuke review te maken! Fijn om te horen dat de jas naar wens is.

We horen graag wat we kunnen verbeteren om van een 4-sterren review een 5-sterren review te maken. Alvast bedankt en een fijne dag toegewenst!

Het Inpromo-team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great service and product.

6 de octubre de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Inpromo.

Veel plezier gewenst van je bestelling, en we zien je graag nog eens terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The team were professional and…

The team were professional and communicated well, even letting me make a change to the design that I wanted printed on a hoody. Good quality printing and product. Turn-around time was 4 days. Very impressed!

1 de octubre de 2024

Hi Jeanna,

Thank you for your nice review, enjoy the hoodies and hopefully see you next time

Yours sincerely,

Goede service, en klantvriendelijk

30 de septiembre de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van je mooie review.
Heel veel plezier van de hoody's en graag tot de volgende keer.

Fast delivery great service

Fast delivery great service

21 de septiembre de 2024

Good morning,

thank you for your review.

Enjoy the shirts and we look forward to seeing you again.

Team,
Inpromo

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Loyale klant kwijt, door niet oplossen van 1 terechte klacht!

Helaas, dit na al die jaren.

Wij hebben peesdoeken besteld.. let op mensen NOOIT DOEN bij Inpromo.

De doeken zijn te klein geleverd. Passen met geen mogelijkheid in de frames. Formaten opgegeven zoals aanleverspecificaties... echter krijg het de klantenservice niet aan het verstand... of willen niet.

Gezien de deadline elders dezelfde doeken besteld (Probo Dokkum).. en die passen wel. Jammer dat ze een fout niet willen toegeven en hun verantwoording nemen.

Tientallen jaren spandoeken daar besteld... geen klachten en nu 1 oplosbare klacht en wordt dus niet opgelost. Hoe je op een simpele manier een goede en loyale klant kunt verliezen. Jammer.

23 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Beste Ewald,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaring, die we uiteraard serieus nemen. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling niet verloopt zoals verwacht. We hebben uw zaak zorgvuldig bekeken en willen graag verduidelijken dat we de doeken hebben geleverd op basis van de exacte specificaties die u online bij ons heeft besteld.

We betreuren het dat we in deze situatie niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Wat betreft het opnemen van verantwoordelijkheid, we hebben een proces waarin we iedere klacht serieus behandelen en altijd op zoek gaan naar een passende oplossing, wat in uw geval helaas niet naar tevredenheid heeft geleid.

We waarderen het zeer dat u jarenlang zaken met ons heeft gedaan en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw vertrouwen te herwinnen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Systeem was een beetje rommelig tijdens het bestellen vanwege een systeem Error. Uiteindelijk is het gelukt en precies geworden zoals ik wilde. Snelle levering! Zeker een aanrader

3 de septiembre de 2024

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn te horen dat de order naar verwachting was.
Hopelijk tot de volgende order.

Kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit zowel van de bedrukking als de stof van de hoodie. Vriendelijk en behulpzaam.

13 de septiembre de 2024

Goedemorgen Gea,

Bedankt voor je mooie review.
Veel plezier gewenst van de hoodies.
Hopelijk tot een volgende order.

Team Inpromoshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijs, uitstekende kwaliteit en service

Goede prijs, uitstekende kwaliteit van het product (in dit geval Poloshirts) en de opdruk was perfect. Verder hele snelle verzending. Erg tevreden!

4 de septiembre de 2024

Hi,

Bedankt voor het delen van je mooie review.

Heel veel plezier van de polo's, en graag tot de volgende keer!

Team Inpromoshop

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.