inpromoshop.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren bestel ik reclameborden bij Inpromoshop.nl en ik ben altijd heel tevreden. Snelle levering, goede prijs en een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeker een aanrader!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hele positieve en ook negatieve punten. Het resultaat van het bestelde doek is prachtig. De service die inpromo biedt gaat echt alleen over het product hoewel er extra geld is betaald voor snelle le... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.

Inpromoshop

Escrito por la empresa

Eigen productie
Wij hebben het gehele productieproces in eigen beheer, dit betekend hoge kwaliteit, snelle levering en zeer scherpe prijzen!
Spoedlevering mogelijk
Producten met spoed nodig? Veel van onze producten kunnen de volgende dag of binnen 3 dagen met spoed bezorgd worden, mits u voor 10.00 uur besteld.
100% Tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Daarom bieden wij 100% tevredenheidsgarantie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit zowel van de bedrukking als de stof van de hoodie. Vriendelijk en behulpzaam.

13 de septiembre de 2024

Goedemorgen Gea,

Bedankt voor je mooie review.
Veel plezier gewenst van de hoodies.
Hopelijk tot een volgende order.

Team Inpromoshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijs, uitstekende kwaliteit en service

Goede prijs, uitstekende kwaliteit van het product (in dit geval Poloshirts) en de opdruk was perfect. Verder hele snelle verzending. Erg tevreden!

4 de septiembre de 2024

Hi,

Bedankt voor het delen van je mooie review.

Heel veel plezier van de polo's, en graag tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede kwaliteit en op tijd geleverd

Duidelijke afspraken en keurig op tijd geleverd

28 de agosto de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor je mooie review.
Veel plezier gewenst van het textiel.
Hopelijk tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top polo's en bedrukking!

Goede polo's, logo's zitten er goed op, ook na 1x wassen. Snelle levering en fijne service bij vragen.

20 de agosto de 2024

Hi Leontien,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Inpromo.

Veel plezier van je polo's, en we zien je graag weer terug.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kleur van de shirts niet goed

Je besteld appelgroen kleurige shirts en krijgt Lime kleurige shirts binnen, binnen 2 weken stuur je 3 bestellingen. Nu zeggen ze dat ik zelf een ander merk heb besteld, ik weet van niets. de Proefdruk is appel kleurig. De vorige 2 bestellingen zijn appelkleurig en prachtige shirts.
En als je belt kunnen ze er niets aan doen en niet meedenken. Hou helemaal niet van een ervaring schrijven als je klaagt, dat moet je bij het bedrijf zelf neerleggen, maar helaas kan dit bedrijf op geen enkele manier meedenken om het probleem op te lossen.
Sorry zeggen ze en dat is het!

23 de agosto de 2024

Beste marjon,

Bedankt voor je review.
Helaas heb je eerst textiel besteld met een levering van 5 werkdagen. Wij zijn h ook afhankelijk van de leverancier. Hierbij hebben we je het advies gegeven om dan voor ander textiel te gaanwelke wel snel geleverd kan worden. Graag zou ik een foto van de shirt tegemoet zien, deze zouden inderdaad appelgroen moeten zijn, mocht dit niet het geval zijn dan willen we deze uiteraard voor je herstellen.

Probleemloos, goed en supersnel

Vandaag, zoals beloofd, de bedrukte polo's ontvangen. Alles verliep vlekkeloos en snel: kledingselectie, ontwerpgoekeuring en levering.

8 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Hi Jan-Piet,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Inpromo.

Veel plezier van de Polo's en graag tot een volgende keer.

Top bedrijf.

Top bedrijf,
Houden contact over je bestelling en afleveren.
Ga zo door.

14 de marzo de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor de mooie review!

We zien je graag weer terug.

Top kwaliteit

Top kwaliteit

18 de julio de 2024

Hi,

Bedankt voor je mooie review, we zien je graag weer terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snel/goed/duidelijk en super prijs !

snel/goed/duidelijk en super prijs !! wat wil je nog meer . al 7 jaar een blije klant.alex paintball hillegom.

12 de julio de 2024

Hi Alex,

Bedankt voor je mooie review!

Wij zijn alweer druk bezig met je andere bestellingen :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The print was wrong and that ruined our…

The print was wrong and that ruined our event

1 de julio de 2024

Hi,

Sorry to hear that things didn't go well. I see that there has already been email contact about this.

Unfortunately we have not heard anything more about this.

Yours sincerely,

All round professional service

All round professional service, highly recommended.

7 de julio de 2024

Hi Mark,

Thank you for your nice review, we look forward to seeing you again

Best regards,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jammer

Jammer, mijn ervaringen met inpromo zijn altijd heel goed. Met spoed iets besteld (dus 2 x zo duur) wel een mail dat het gereed was, maar geen mail gehad wanneer het bezorgd werd. De bezorger stond om half 9 op locatie waar pas iemand om 9 uur was. Toen is het pakket gaan zwerven en waar ik dacht dat ik een dag extra had bezorgde de bezorger niet op zaterdag.
Toen hadden we dus een onthulling zonder bouwhekdoeken met foto's.
In de voorwaarden staat dat de bezorger er 5 dagen over mag doen om te bezorgen. Dus dan weet je dat als je spoed hebt met 1 dag uitloop.

3 de julio de 2024

Hi Marisa,

Vervelend dat de order niet op tijd is aangekomen. Helaas zijn wij ook afhankelijk van transport bedrijven, en gebeurt het weleens dat een pakket later dan gepland aankomt.

Uiteraard nemen wij dit intern mee voor verbetering!

Shirt we're fined

Shirt we're fined, but they were not delivered to the address requested, they were sent to a drop box location which was closed all weekend. The event was on Saturday, so we could not get the shirts until Monday and there was no customer service available. Beware if you're shipping to Belgium.

2 de julio de 2024

Good afternoon,

Thank you for your review.
I see that we have sent your order to the correct address.
Unfortunately, it immediately went to a collection location, and no attempt was made to deliver it to you.

We will contact the carrier about this to prevent this in the future.
Yours sincerely,

snelle levering

snelle levering, goede goederen, heel leuk contact, erg behulpzaam

23 de junio de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw mooie review.
Veel plezier gewenst van de sweaters.
Hopelijk tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit…

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de shoftshells

30 de junio de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw mooie review.
Veel plezier gewenst van de jassen.
Hopelijk tot een volgende order.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is fijn werken met Inpromoshop

Het is fijn werken met Inpromoshop. Heb al een tijdje de Clique poloshirts met bedrijfslogo. Prima kwaliteit/prijs. Nu ook de Clique T shirts genomen. Makkelijk bestellen via de website. Afgehaald in Beverwijk, kon ik meteen even kijken naar andere kleding. Leuke mensen.

16 de junio de 2024

Hi Marcus,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Inpromo.

Veel plezier van je bestelling, en we zien je graag weer terug :)

Kioskvlaggen besteld

Kioskvlaggen besteld, die ik ontworpen heb via de online tool.
Hier kun je maar 1 kant ontwerpen, wat prima is want ik wilde aan beide kanten precies hetzelfde.
Vervolgens meerdere keren met 2 verschillende collega's contact gehad (niet allemaal even behulpzaam), die aangaven dat ik de andere kant toch echt apart moest ontwerpen en aanleveren. Dit kon dus niet in de tool, en ze bleven erbij dat ik handmatig een nieuwe moest ontwerpen. Ze wilden me uiteindelijk we helpen met het ontwerpen, maar dit was een totaal ander ontwerp dan het origineel (zonder tekst, logo op een andere plek etc.)
Toen ik belde om de bestelling dan maar te annuleren kreeg ik Bas aan de lijn, die het met het eerste bestand perfect wist op te lossen. Credits voor hem, want anders waren ze een klant kwijt geweest.

De kwaliteit van de vlaggen is daarentegen wel heel goed.

25 de junio de 2024

Hi Roger,

Vervelend te horen dat je enige miscommunicatie hebt ervaren. Goed dat je het bij ons onder de aandacht brengt, hier kunnen wij zeker een verbetering in maken.

Goed dat Bas je toch nog heeft kunnen helpen aan de mooie kioskvlaggen. We gaan er voor zorgen dat dit compliment zeker doorgegeven gaat worden :)

Veel plezier met de vlaggen!

Team Inpromoshop.

Prima en aanrader!

24 de junio de 2024
Opinión espontánea

Hi Peter,

Fijn te horen dat wij aanbevolen worden.
Dank voor je mooie review, en graag tot ziens.

Team Inpromoshop

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.