Insurello Opiniones 4113

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Insurello har gjort ett jättebra jobb, det finns folk som klagar över deras arvode, men det är de värda. Jag själv har varken tid eller kunskap att driva ärendet själv. Jag fick ut mer pengar än vad j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra kontakt under hela ärendet. Lätt att få hjälp. Kan starkt rekommenderas. Försäkringsbolagen bör ha någon som gör allt för att kolla upp deras usla hantering särskilt av olycksfall för ä... Ver más

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nöjd

Super bra, super nöjd med deras insats. Dom hjälpte att få ut försäkrings pengar fast bolaget sa nej. Dom tog betalt såklart önskar att avgiften var lite mindre men 4300 tog dom för mitt ärende

15 de mayo de 2026

Hej Christoffer,

Tack så mycket för att du lämnat ett omdöme 😃 Vi uppskattar det och är så glada för att du är nöjd med den hjälp du har fått från oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Insurello driv igenom min arbetsskada…

Insurello drev igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skiftjobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som blev 6600kr drygt efter insurello tog sin del. Bättre än 0 kr då jag ej orkade driva ärendet själv

1 de mayo de 2026

Hej Mattias,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dom gör det man inte orkar ta tag i…

Dom gör det man inte orkar ta tag i själv

29 de abril de 2026

Respuesta de Insurello

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Insurello har varit väldigt hjälpsamma.

Insurello har varit väldigt hjälpsamma...och jag är tacksam att dom fortsatt kämpa trots motgångar. Men vi "vann" till slut.
Tycker kanske att deras arvode är lite väl högt...men men.

Hej Britt,

Toppenbra hjälp!

Jag har fått så god hjälp att få den ersättning jag har rätt till från min olycksfallsförsäkring!

Hej Maria,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade alltdrig tänkt att jag kunde…

Jag hade alltdrig tänkt att jag kunde få pengar med gamla skador och ärr. Som man hade fått från vårdcentralen och sjukhuset.

Enkelt använda

Enkelt använda

27 de abril de 2026

Hej Jesper,

Okunniga

Över två års arbete från både mig och insurello. Gällde en vanlig skada. Ersättning 500kr där insurello tog 150kr. Många timmars arbete från mig. Kunskapen hos insurellopersonalen verkar va 0. Enligt andra i branschen är det i stort sett bara ungdomar i personalstyrkan. Rekommenderar ej, driv ert ärende själva

4 de mayo de 2026

Hej William,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att processen upplevdes som långdragen och att resultatet inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att det känns frustrerande när mycket tid läggs ner och ersättningen blir lägre än man hoppats på.

Vi arbetar alltid för att hjälpa våra kunder genom en ofta komplicerad skadeprocess och tar till oss av din feedback kring både handläggningstid och kommunikation. Vårt mål är att ge tydlig vägledning och ett professionellt bemötande genom hela ärendet.

Om du vill får du gärna kontakta oss direkt så att vi kan gå igenom ditt ärende närmare och förstå vad som brustit i just ditt fall. kundservice@insurello.se

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De höll mig alltid uppdaterad

Jag gillade att företaget alltid höll mig uppdaterad om varje händelse, det var snabba beslut och gjorde det enkelt för mig att besvara på deras frågor.

Hej Melisa,

Allt gick perfekt

Allt gick perfekt, fort och bra!

26 de abril de 2026

Hej Christer,

tackar för hjälpen

tackar för hjälpen

10 de mayo de 2026

Hej Reem,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De är trevliga och frågar ordentligt om…

De är trevliga och frågar ordentligt om alla dina symtom.

10 de mayo de 2026

Hej Reem,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det som var bra är att man fick någon…

Det som var bra är att man fick någon krona men det tog tid och man fick svara på många frågor och leta i dokument m.m.

24 de abril de 2026

Tack för ditt omdöme.
Du är naturligtvis välkommen åter om du önskar vår hjälp även i framtiden.

Lägg ner !!!!

28 de abril de 2026

Respuesta de Insurello

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar din feedback, den är viktig för oss.

Vad tråkigt att höra att du har fått denna upplevelse av vår tjänst. Vi är ledsna för detta!

Vi vill gärna höra mer vad som har orsakat att vi inte levt upp till din förväntan så att vi kan förbättra det för framtiden.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Den hittar du här:

All kontakt funkade jättebra

All kontakt funkade jättebra

24 de abril de 2026

Hej Peter,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är nöjd med insurellos hantering av…

Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns skäl för mer ersättning. Och insurello hade rätt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd och tacksam för allt…

Jag är mycket nöjd och tacksam för allt stöd och hjälp som ni har gett mig, jag visste inte att jag hade rätt att få ekonomiskt ersättning så ni har fixat åt mig! Ni är helt fantastiska!! Stor tack för att ni hjälpte mig!!!

Hej Maria,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jättebra att få hjälp mot de stora…

Jättebra att få hjälp mot de stora åldersdiskreminerande försäkringsbolagen .
Mindre bra är väl er ersättning , 30 % är ganska mycket .

27 de abril de 2026

Hej Birgitta,

Tack för att du delar dina tankar med oss. Jag förstår att du är frustrerad över arvodet, och jag ber om ursäkt för att detta har påverkat din upplevelse.

Vi vill förklara att vårt arvode återspeglar den kvalitet och service vi erbjuder. Vi investerar tid och engagemang för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder. Vi är tacksamma över att du annars är nöjd med oss!

Har du ytterligare funderingar eller annan feedback som vi kan ta till oss och förbättra för framtiden är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst. Det hittar du här:

Tack för din förståelse.

Uselt Insurello!!

Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och därefter bett mig att fortlöpande att dokumentera kostnader och uppföljning av skadan, något som har tagit mycket av min lediga tid. Det har alltså tagit dem ett år att komma fram till detta. Detta är fullkomligt USELT Insurello!

7 de mayo de 2026

Hejsan Andreas,

Vad tråkigt att vi inte haft möjligheten att hjälpa dig till ersättning! Vi agerar ombud i våra kunders ärenden men det är fortfarande försäkringsbolagen som utför utredningen och tar beslut om eventuell utbetalning. Vi vill absolut se på vad som exakt hänt och gå igenom det med dig.

Vi kan tyvärr inte skriva ut här vad som gör att vi inte kunnat hjälpa dig i ärendet, vänligen kontakta oss via vår kundtjänst så att vi kan gå igenom ditt ärende och förklara vad försäkringsbolag sagt till oss. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst här:

💬 Insurello Kundservice

💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Alternativt kan vi kontakta dig via mejl om du föredrar det.

Tack för ditt tålamod, och vi ser fram emot att hjälpa dig.

Hälsningar,

Insurello 💙

Lätt att anmäla

Lätt att anmäla, snabb hantering och svar på ärrendet.

7 de mayo de 2026

Hej Marie,

Hälsningar, Insurello 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.