Insurello har gjort ett jättebra jobb, det finns folk som klagar över deras arvode, men det är de värda. Jag själv har varken tid eller kunskap att driva ärendet själv. Jag fick ut mer pengar än vad j... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket bra kontakt under hela ärendet. Lätt att få hjälp. Kan starkt rekommenderas. Försäkringsbolagen bör ha någon som gör allt för att kolla upp deras usla hantering särskilt av olycksfall för ä... Ver más
La empresa ha respondido
Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och d... Ver más
La empresa ha respondido
Insurello drev igenom min arbetsskada efter påtryckning av arbetskollegor. Då jag varken hade ork prg av skiftjobb och en långtidssjuk sambo samt barn på 3.5 år hemma. Fick 9500kr för ett ärr som blev... Ver más
La empresa ha respondido
If you dont get paid, we don't get paid.
Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Stängda ner mitt ärende utan anledning. Dåligt helt ärligt

Respuesta de Insurello
Fantastisk snabb hjälp och uppdatering i ärendet hela vägen frams till att jag fick min ersättning! Grymt!

Respuesta de Insurello
Att de inte tar ut avgift om man inte får någon ersättning av försäkringen.

Respuesta de Insurello
Insurello skötte hela förfarandet i försäkringsfrågan. Jag behövde bara skicka in hur min skada gått till och hur jag hade behandlat skadan så skötte dem resten. Utan dem hade jag aldrig fått någon ersättning

Respuesta de Insurello
Jag tycker att ni är snäll och hjälper folk.
Jag hoppas verkligen jag får också hjälp från er tack 🙏

Respuesta de Insurello
Tack insurello för allhjälp ni har faktiskt varit så hjälpsamma och tagit hand om mitt ärende, utan er skulle jag absolut inte orkat ta tag i min skada så tacksam är jag.

Respuesta de Insurello
Det var mycket frågor och jag förstår om många försöker att lura sig till pengar, men när man är ärlig och skickar in läkarjournaler och dylikt så efterfrågas ändå massa datum. Bara krångligt så jag skiter i pengarna.

Respuesta de Insurello
Verkar ambitiöst men återstår att se så man får återkomma här. Läser under tiden om andras erfarenheter. Hur det ska gå till vet man ej när man fallit utanför systemet pga omständigheter.

Respuesta de Insurello
Insurello är så enkla o tydliga i sitt sett att hantera oss kunder

Respuesta de Insurello
När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag) att jag var tvungen att stanna av och låta det gå en tid innan jag kunde fortsätta. Idag är jag glad att jag gick vidare med allt. Tack för hjälpen.

Respuesta de Insurello
Don't waste your time in anyway what so ever with this " So called service". None transparent and you give all your rights away not ever knowing what really happened!
With that said! Big warning!
If you would not trust a family member with the task! Why a Stranger hiding behind a Company Logo? And you never get to see a face or hear a voice!
Follow your instincts and Remain Human!

Respuesta de Insurello
Jag hade aldrig förstått själv att jag kunde få ut så mycket ersättning för min skada som Insurello hjälpt mig med!

Respuesta de Insurello
Är väldigt nöjd med eran arbetet . Det togs lång tid men tillslut fick min ersättning , tack 🙏 för hjälpen mvh Oscar 🤗

Respuesta de Insurello
Toppen bra hjälp , och utan detta hade min dotter inte fått en krona , nu är hon glad och ska ta sitt körkort i år för slantarna.

Respuesta de Insurello
Det tog lång tid att få ersättning! Jag är nöjd med ert jobb men inte med ersättningen! Då min fingertoppskänsla aldrig kommer att kunna användas fullt ut då jag undviker att använda den då det gör ont. Fingertoppen är amputerad till viss del. Se läkarintyg.

Respuesta de Insurello
Dem tar avgift för det man får ut. Så mer lönsamt att ta från ett försäkringsbolag, inte så svårt att söka därifrån. Krångligare med insurello

Respuesta de Insurello
Más información sobre otros tipos de reseñas.