Jättefin kontakt redan från början och genom hela projektet. Jag fick snabb återkoppling och alltid lika trevligt bemötande vilket alltid uppskattas :) Rekommenderar helhjärtat deras service och se... Ver más
La empresa ha respondido
Intendit är mycket enkla att arbeta med. De levererar precis det man efterfrågar. De är snabba på att svara och vi är väldigt nöjda med samarbetet.
La empresa ha respondido
Otroligt dålig service när jag kom med klagomål. Fick ingen möjlighet att kontakta ansvarig vare sig i sverige eller danmark. Hamnade hos en person på deras ekonomiavdelning som meddelade att han skul... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade ett mycket bra samarbete med Linna, som först var flexibel efter en del stora helhetsändringar, och var sedan otroligt lyhörd för mina specifika detaljer med millimeterönskningar:) Jag kände... Ver más
La empresa ha respondido
Vi på Intendit arbetar hårt varje dag med att skapa hemsidor och sökmotoroptimering med den senaste tekniken. Våra kreativa webbdesigners och fulländade kodkonstnärer levererar skräddarsydda webblösningar som stärker er digitala närvaro! Med ett par tusen kunder runt om i landet är vi idag en av Sveriges större webbyråer.
Nordenskiöldsgatan 4, 21119, Malmö, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Jag va först skeptisk efter telefon samtalet men bokade ett möte, men sedan mycket imponerad av upplägget och säljaren som var trevlig och bra. Vi tänkte att vi testar och de har levererat hela vägen in i mål! Vi är supernöjda!

Respuesta de Intendit
Allt de lovade höll dem! Rekommenderas starkt!

Respuesta de Intendit
Det har varit bra bemötande och jag har fått den hjälp jag behöver.

Respuesta de Intendit
Allt har varit kanon ifrån första kontakt och uppföljning.

Respuesta de Intendit
Har bara positivt att säga om Intendit: de tog kontakt med oss för några år sedan och presenterade sitt förslag, vi satt dock fast i ett avtal med befintlig hemsideleverantör och affären rann ut i sanden. Tack och lov hörde de av sig igen och vi har nu en fantastiskt snygg, lättarbetad och funktionell hemsida tack vare Intendit! Kundflödet har ökat och vi får fin feedback från våra kunder som uppskattar den nya designen och användarvänligheten på hemsidan. Intendit förvaltade våra tankar och idéer väl och la också till egna förslag som passade bra in i vår profil. Under hela processen har de varit imponerande proffsiga i sitt bemötande och det enda jag ångrar är att vi inte bytte hemsideleverantör tidigare!

Respuesta de Intendit
Först och främst så skriver deras anställda på google reviews och ger dem 5 stjärnor.
Hemsk upplevelse med det här företaget för drygt ett år sen. De skapade en extremt dålig hemsida som inte passade in med beskrivningen jag gav dem och de var allmänt okunniga inom webdesign. Hemsidan gjordes troligtvis med en enkel mall för det tog mig 10 minuter att återskapa i ett gratis onlineprogram. Jag var självklart inte nöjd men bemöttes av en faktura. De hotade med att skicka till kronofogden om jag inte betalade trots att jag bestred fakturan. De fortsatte att skicka fakturor tills jag sa att vi var tvungna att göra ett tingsärende av det, då vände de och lämnade mig ifred.
Vidrigt!

Respuesta de Intendit
Bra bemötande från dag ett som sen varit genomgående genom hela processen. Väldigt nöjd med slutresultatet.

Respuesta de Intendit
Snabb och fin service. Alla har varit lyhörda och förstått våra önskemål. Bra uppföljning också med återkoppling till mig.

Respuesta de Intendit
Fantastiskt duktiga! Rekommenderar starkt. Mycket bra service!

Respuesta de Intendit
Bra service ,bemötande och snygg design på hemsidan.
Mycket nöjd med resultatet...

Respuesta de Intendit
Designern var mycket lyhörd för våra önskemål. Vi är helnöjda.

Respuesta de Intendit
Bra dialog och lätt att samarbeta med
Bra resultat

Respuesta de Intendit
Mycket bra strukturerade och hjälpsamma. Levererade det som vi vi planerat. Duktiga och trevliga, Hög servicenivå.

Respuesta de Intendit
Började jobba med Intendit av en tillfällighet. Hade börjat leta webbyrå då en av deras säljare ringde mig, och jag var lite skeptisk som vanligt med telefonsäljare.
Hur som helst, jag beslöt mig för att ta ett samtal med dom, och sedan dess har min upplevelse av deras leverans varit HÖGT över vad jag förväntade mig.
Då ska det också sägas att jag arbetat med varumärken och marknadskommunikation internationellt på hög nivå, och har aldrig varit särskilt imponerad av webbyråer. Men denna förvånade mig. Extremt hög kreativ kvalitet, de tog sig friheter med mitt material, men det förhöjde bara den kreativa kvaliteten på slutprodukten. Detta är dessutom ett start-up projekt, så allt detta levererades också till ett fantastiskt bra pris. Det är bara att tacka och buga. Inga konstigheter, rak och bra kommunikation och en mycket nöjd kund!
tmsverige(punkt)com

Respuesta de Intendit
Proffsiga och flexibla, ett stort tack till Rebecka och Kristina som hjälpt till med hemsidan.

Intendit = Bluff.
Over 2 weeks ago their salesman Joonas visited us here in Esbo Finland and promised to contact back with verification of the time schedule for web pages.
It was main issue for us the timeframe.
Now when I search at net comments from other disappointed companies, I understand: To stay at promises is difficult...But for good customer service should give an answer even "sorry, can't do".
Very disappointed! 2 weeks wasted.