Intendit Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättefin kontakt redan från början och genom hela projektet. Jag fick snabb återkoppling och alltid lika trevligt bemötande vilket alltid uppskattas :) Rekommenderar helhjärtat deras service och se... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intendit är mycket enkla att arbeta med. De levererar precis det man efterfrågar. De är snabba på att svara och vi är väldigt nöjda med samarbetet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otroligt dålig service när jag kom med klagomål. Fick ingen möjlighet att kontakta ansvarig vare sig i sverige eller danmark. Hamnade hos en person på deras ekonomiavdelning som meddelade att han skul... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade ett mycket bra samarbete med Linna, som först var flexibel efter en del stora helhetsändringar, och var sedan otroligt lyhörd för mina specifika detaljer med millimeterönskningar:) Jag kände... Ver más

1. Diseñador web

Escrito por la empresa

Vi på Intendit arbetar hårt varje dag med att skapa hemsidor och sökmotoroptimering med den senaste tekniken. Våra kreativa webbdesigners och fulländade kodkonstnärer levererar skräddarsydda webblösningar som stärker er digitala närvaro! Med ett par tusen kunder runt om i landet är vi idag en av Sveriges större webbyråer.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

161 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag va först skeptisk efter telefon…

Jag va först skeptisk efter telefon samtalet men bokade ett möte, men sedan mycket imponerad av upplägget och säljaren som var trevlig och bra. Vi tänkte att vi testar och de har levererat hela vägen in i mål! Vi är supernöjda!

21 de marzo de 2020

Respuesta de Intendit

Stort tack för ert fina omdöme. Vi önskar er lycka till med den nya hemsidan.

Fint bemötande

Fint bemötande, lyhörda kan rekommenderas.

4 de marzo de 2020

Respuesta de Intendit

Hej Conny, tack för dina fina ord. Det glädjer oss att du är nöjd :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bara positivt att säga om Intendit!

Har bara positivt att säga om Intendit: de tog kontakt med oss för några år sedan och presenterade sitt förslag, vi satt dock fast i ett avtal med befintlig hemsideleverantör och affären rann ut i sanden. Tack och lov hörde de av sig igen och vi har nu en fantastiskt snygg, lättarbetad och funktionell hemsida tack vare Intendit! Kundflödet har ökat och vi får fin feedback från våra kunder som uppskattar den nya designen och användarvänligheten på hemsidan. Intendit förvaltade våra tankar och idéer väl och la också till egna förslag som passade bra in i vår profil. Under hela processen har de varit imponerande proffsiga i sitt bemötande och det enda jag ångrar är att vi inte bytte hemsideleverantör tidigare!

7 de febrero de 2020

Respuesta de Intendit

Vilket fint omdöme! Det glädjer oss verkligen och tack så mycket för ett bra samarbete.

Proffsiga

Proffsiga, trevliga att prata med och bra service.

7 de febrero de 2020

Respuesta de Intendit

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Sämsta tänkbara företag

Först och främst så skriver deras anställda på google reviews och ger dem 5 stjärnor.

Hemsk upplevelse med det här företaget för drygt ett år sen. De skapade en extremt dålig hemsida som inte passade in med beskrivningen jag gav dem och de var allmänt okunniga inom webdesign. Hemsidan gjordes troligtvis med en enkel mall för det tog mig 10 minuter att återskapa i ett gratis onlineprogram. Jag var självklart inte nöjd men bemöttes av en faktura. De hotade med att skicka till kronofogden om jag inte betalade trots att jag bestred fakturan. De fortsatte att skicka fakturor tills jag sa att vi var tvungna att göra ett tingsärende av det, då vände de och lämnade mig ifred.

Vidrigt!

11 de diciembre de 2019

Hej Ehmil,

mycket tråkigt att ni känner som ni gör. Vi fakturerar endast utifrån de avtal som ni gått med på. I ert fall har vi vid upprepade tillfällen försökt komma i kontakt med er gällande ert missnöje - men utan återkoppling från er sida. Det är svårt för oss att skapa en nöjd kund när viljan inte finns och man bara bestrider.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande från dag ett

Bra bemötande från dag ett som sen varit genomgående genom hela processen. Väldigt nöjd med slutresultatet.

5 de diciembre de 2019

Snabb och fin service

Snabb och fin service. Alla har varit lyhörda och förstått våra önskemål. Bra uppföljning också med återkoppling till mig.

1 de octubre de 2019

Fantastiskt duktiga

Fantastiskt duktiga! Rekommenderar starkt. Mycket bra service!

27 de septiembre de 2019

Levererar mycket bra

Mycket bra strukturerade och hjälpsamma. Levererade det som vi vi planerat. Duktiga och trevliga, Hög servicenivå.

20 de junio de 2019

Respuesta de Intendit

Vi tackar för 5 stjärnor och ett fint omdöme.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som proffs är jag ändå mycket imponerad!

Började jobba med Intendit av en tillfällighet. Hade börjat leta webbyrå då en av deras säljare ringde mig, och jag var lite skeptisk som vanligt med telefonsäljare.
Hur som helst, jag beslöt mig för att ta ett samtal med dom, och sedan dess har min upplevelse av deras leverans varit HÖGT över vad jag förväntade mig.
Då ska det också sägas att jag arbetat med varumärken och marknadskommunikation internationellt på hög nivå, och har aldrig varit särskilt imponerad av webbyråer. Men denna förvånade mig. Extremt hög kreativ kvalitet, de tog sig friheter med mitt material, men det förhöjde bara den kreativa kvaliteten på slutprodukten. Detta är dessutom ett start-up projekt, så allt detta levererades också till ett fantastiskt bra pris. Det är bara att tacka och buga. Inga konstigheter, rak och bra kommunikation och en mycket nöjd kund!
tmsverige(punkt)com

27 de mayo de 2019

Respuesta de Intendit

Stort tack Pontus! Vi är också mycket nöjda med samarbetet.

Proffsiga och flexibla

Proffsiga och flexibla, ett stort tack till Rebecka och Kristina som hjälpt till med hemsidan.

16 de mayo de 2019

Tack så mycket Fernando.

Intendit = Bluff.

Intendit = Bluff.
Over 2 weeks ago their salesman Joonas visited us here in Esbo Finland and promised to contact back with verification of the time schedule for web pages.
It was main issue for us the timeframe.
Now when I search at net comments from other disappointed companies, I understand: To stay at promises is difficult...But for good customer service should give an answer even "sorry, can't do".
Very disappointed! 2 weeks wasted.

15 de mayo de 2019

Hi Juha,

We've now been looking into the matter. When Joonas visited you two weeks ago that was his last week before he started another job. The transfer of all meeting details were supposed to be handled this week by our new sales representative. We are sorry that you did not receive an answer to your question immediately.

These things can unfortunately happen but I'm sure you will be satisfied with our service level if you become a customer. Then hopefully you will rethink this review :)

Best regards, Intendit

8 consejos para escribir buenas reseñas.