Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar

Escrito por la empresa

7 dagen per week geopend! Interieurwereld van de Belt biedt alles op het gebied van wonen & slapen. Onze collecties bestaan o.a. uit: hoekbanken, banken, fauteuils, relaxfauteuils, dressoirs, tv-meubelen, boxsprings, bedden, wandsystemen, vloerbedekking, raambekleding, verlichting en natuurlijk heel veel accessoires op meer dan 10.000 m2 winkeloppervlak.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij wilden 2 stoelen kopen en hadden…

Wij wilden 2 stoelen kopen en hadden wat vragen hierover.
Ik werd automatisch doorverbonden met een verkoopster.
Deze snauwde mij af omdat we de slaapafdeling hadden gebeld. Moesten maar weer opnieuw bellen. Dat deden we en opnieuw kregen we dezelfde afdeling. Weer moesten we opnieuw bellen. Toen werden we zelfs niet meer te woord gestaan en werden verbroken. Met ander telefoonnummer gebeld kregen we weer de slaapafdeling. Je kunt niet kiezen welke afdeling je wilt spreken. Niet willen doorverbinden om ons toch te woord te willen staan. Niet uitzoeken hoe t kwam dat we steeds de verkeerde afdeling kregen. Dan kopen we hier toch niks. Dat was ook prima zei de verkoopster.
We gaan gewoon ergens kijken waar we wel te woord gestaan worden op een normale manier.
Geen Interieurwereld voor ons. Gemiste kans.

30 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie zaak

Mooie zaak, mooie meubels. Vriendelijk.
Mooie dressoir gekocht, bezorgkosten duur, ze adviseren ook zelf liever ophalen. Kast was loodzwaar maar toch in huis gekregen. Uitgepakt en neer gezet. Bij aansluiten deed de verlichting het in de kast niet. Er miste een verbinding stukje. 3x daarvoor terug geweest, uiteindelijk door iemand daar belooft dat ik de bedrading plus verlichting nieuw kreeg. Dit zou binnen 1 dag verstuurd worden en ik zou voor de kerst 2025 de kast met verlichting klaar hebben. Januari 2026 met vele keren er achteraan moeten bellen is de bedrading geplaatst, lampen zaten er nog dus dat is meegenomen wat mij eigenlijk beloofd is dat die lampen voor mij waren. Ze zouden ze opsturen tot op heden nog niks gehoord van ze. Vind de service erg slecht,voet is niet meer zoals vroeger toen mevr. Van de Belt er zelf nog inzat. Die pakte wel aan. Jammer dat het nu zo gaat. Koop dan toch liever elders.

17 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

trage afhandeling, bij wat ze zelf fout doen.Ik zou hier niet weer kopen, je kan overal je geld uitgeven maar doe het niet hier!

Ik heb online een bestelling gedaan , na een paar dagen niks gehoord te hebben , heb ik zelf contact opgenomen , product was niet meer op voorraad dus ze gingen het van de website halen en het geld zou worden teruggestort , maar dat is een dingetje dat duurt even. Dat kost wat energie wat je niet wil.

9 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet best!

Het uitzoeken en ontwerp van mijn interieur was top
Vervolgens ging er van alles mis
Pootjes van de bank te laag lamp kon er niet onder Lampen daar gekocht maar die mogen ze niet ophangen
Plinten van de vloer was een vreselijk kunstwerk 3 soorten werden er gebruikt op de pvc vloer
Pootjes van de stoelen gaven zwarte strepen
Pvc werd op pvc gelegd vervolgens wilde de voordeur niet meer open en moesten de andere deuren worden ingekort

1 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geld en moeite niet waard

Wij hebben onlangs een tv-kast en twee stoelen gekocht bij Interieurwereld. Dit is een nare ervaring gebleken. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een telefoontje dat wij nog extra verzendkosten zouden moeten betalen. Echter staat op de site duidelijk vermeld dat de verzending voor bestellingen boven de 100 euro gratis is. Na dit aangekaart te hebben waren er uiteraard geen extra kosten meer nodig. Wel zouden we dan nog bijna een maand moeten wachten voor het geleverd kon worden – ondanks dat het op voorraad was. Uiteindelijk hebben we dus toch maar besloten om vanuit Tilburg de kast en stoelen zelf op te halen (ca. 4 uur reizen). Goed, eenmaal weer thuis blijkt dat de stoelkussens beschadigd zijn. Ook de tv-kast kwam met een dolle en losse inschroefmoer. Na contact hebben we in principe wel redelijk snel nieuwe kussens voor de stoelen ontvangen. Echter kwamen wij bij verdere inspectie ook erachter dat de stoelen flinke lakschade hebben en dat er op enkele plekken roestplekken zaten. Ook daar heb ik direct weer over gemaild – video en foto’s meegestuurd. Hier heb ik echter nooit meer een antwoord op gehad. Vandaar ook dat ik deze review achterlaat. Wij hebben enorm spijt dat wij de zaken hebben gedaan met Interieurwereld.

29 de agosto de 2023
Logotipo de Interieurwereld van de Belt

Respuesta de Interieurwereld van de Belt

We betreuren het zeer dat u een negatieve ervaring heeft gehad en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We nemen uw feedback serieus en zullen intern stappen ondernemen om de genoemde problemen in de toekomst te voorkomen. We willen ook benadrukken dat er bezorgkosten gelden voor sale artikelen, zoals duidelijk vermeld op onze website. Excuses dat dit voor verwarring heeft gezorgd. Goed nieuws is dat we nieuwe frames hebben verzonden om de kwestie met de stoelen op te lossen. We hopen dat dit bijdraagt aan een betere ervaring.

Team Interieurwereld van de Belt

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.