Ik heb een mountainbike thuisgestuurd gekregen,maar het is een waardeloze bike. nou wil ik deze retouren en heb al een aantal keren gemailt of ze een afhaalopdracht bij DHL willen plaatsen,maar ik... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb een fiets gekocht bij internet biks.com. Helaas kan ik de website niet vinden. Dat is jammer want er is wat met mijn fiets aan de hand en daar wil ik contact over hebben. Hele slechte zaa... Ver más
Wanneer Internetbikes het onderdeel heeft wat ik nodig heb, dan bestel ik het hier. Nu DHL een duidelijke kwaliteitsslag heeft gemaakt, ook geen klachten meer over de bezorgingen. Alles wat er s... Ver más
In september een fiets besteld. Bleek toch niet voorradig te zijn, er werden alternatieven voorgesteld welke ik niet wilde hebben, daarom telefonisch om terugstorting van het geld gevraagd. Dit z... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Zeer slechte service!
Heb (helaas) bij deze winkel een paar spullen gekocht, waaronder een rieten mand voor op de fiets.
Toen ik deze thuis kreeg bleek deze mand op meerdere plekken beschadigd (vooral op de hoeken waren er stukken riet behoorlijk beschadigd, gebarsten en die staken dus ook uit en zaten er op meerdere plekken sneeën in het riet) en wilde deze dus ruilen.
Mand teruggestuurd (moest wel zelf de verzendkosten betalen...), maar kreeg helemaal geen reactie van hun kant. dus hun hier weer over gemaild over hoe en wat.
Na een week kreeg ik pas een mailtje terug van hun en na wat heen en weer mailen over dat ze het geen beschadigingen vonden en dat het zo hoorde omdat het een natuurproduct is en dat ik het maar als karakteristieke eigenschap moest accepteren.
Uiteindelijk gingen ze akkoord om een andere mand op te sturen... eindelijk! tenminste.... dat dacht ik, ik kreeg wel een mand thuis, maar dit bleek dezelfde mand te zijn die ik terug had gestuurd!!! terwijl ze hadden beloofd dat ze een andere zouden opsturen.
Deze mochten we wel retour sturen, maar dan moesten we de verzendkosten zelf betalen, en geld terug krijgen kon niet, want het was heel veel werk om alle producten in te pakken en te versturen, dus daar deden ze niet aan... ik kon wel een tegoedbon krijgen... alsof ik nu nog behoefte had om daar wat te gaan bestellen!
wilde hun bellen maar telefonisch waren ze niet te bereiken en degene die ik via via te pakken kreeg, wimpelde ons af met dat hij van niks wist en dat hij er niet over ging...
Dus dan maar weer via de mail... maar de mailtjes die we hierover stuurden reageerden ze zeer traag op en als ze al reageerden was het dat ze ons mailtje gingen doorsturen naar de administratie (wel 4 keer).... waar we niks aan hadden, want er werd gewoonweg niks mee gedaan.
Uiteindelijk na heel veel boze mailtjes en klachten ingediend te hebben, hebben ze na 3 maanden het geld overgemaakt...
Voor mij nooit weer!
Más información sobre otros tipos de reseñas.