Myslalem ze beda problemy z anulowaniem subskrycji,ale nie bylo Narzedzia do stworzenia cv na "wczoraj"tak bylo w mojej sytuacji pozwalaja szybko i profesjonalnie napisac nowe ,przystosowane do inne... Ver más
Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny... Ver más
Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kon... Ver más
Jest to najlepszy kreator ze wszystkich, z którymi miałam styczność. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość zmiany nazwy sekcji, jak i wiele innych udogodnień. Małym minusem jest to, że trzeba usiąść na s... Ver más
Works Limited, H.P. House 21 Laffan Street Hamilton, HM09 , Bermuda

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
It'very helpfull to crate any documents or cv's

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Uwielbiam, proste w użyciu i szybko udało mi się stworzyć CV które wygląda profesjonalnie za kilka zł

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Myslalem ze beda problemy z anulowaniem subskrycji,ale nie bylo
Narzedzia do stworzenia cv na "wczoraj"tak bylo w mojej sytuacji pozwalaja szybko i profesjonalnie napisac nowe ,przystosowane do innej oferty pracy.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Z tym kreatorem o wiele szybciej wypełniłam cv, także jest świetny.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Temat załatwiony pomyślnie, więc jestem zadowolony,
Polcam

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Fajna platforma. Szybko, sprawnie. Tylko trzeba pamietać O ANULOWANIU SUBSKRYBCJI:/

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo pomocna aplikacja. Dzięki niej mogłam stworzyć profesjonalne CV.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
super jest mega super super wszystko jasne i samo prowadzi

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
subskrypja byla nie jasna i nie dostalam zadnego powiaodmienia ze 100zl kosztuje za kolejny miesiac jest to nieakceptowalne

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo pomocna strona która w jest łatwa i przejrzysta w obsłudze.

fajna sprawa ale droga w sumie wychodzi 95 zl za drigo jak dla mnie