Myslalem ze beda problemy z anulowaniem subskrycji,ale nie bylo Narzedzia do stworzenia cv na "wczoraj"tak bylo w mojej sytuacji pozwalaja szybko i profesjonalnie napisac nowe ,przystosowane do inne... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny... Ver más
La empresa ha respondido
Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kon... Ver más
La empresa ha respondido
Jest to najlepszy kreator ze wszystkich, z którymi miałam styczność. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość zmiany nazwy sekcji, jak i wiele innych udogodnień. Małym minusem jest to, że trzeba usiąść na s... Ver más
Escrito por la empresa
Works Limited, H.P. House 21 Laffan Street Hamilton, HM09 , Bermuda
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bardzo polecam. Wiele lat korzystam z interviewme.pl i jestem mega zadowolona. Jeden z najlepszych kreatorów.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Odradzam. Zapłacicie grosze za dostęp, ale to jest subskrypcja i potem macie obciążane konto co miesiąc kwotami ok 100zł.
Nie da się tego odzyskać.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Super aplikacja! Jestem bardzo zadowolona, mam super c.v.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Aplikacja robo wszystko co trzeba gorąco polecam.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Добрий сайт для створення резюме, але Нажаль для мене воно не було потрібне, мене прийняли на роботу без резюме, тому більше не потрібно) але я залишився задоволений цим додатком

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Jeśli twoje cv ma więcej niż siedem stanowisk pracy, lepiej jest zrobić cv w edytorze tekstu i nie płacić.
Końcowy podgląd nie daje informacji o tym ile stron zajmie cv! Przesuwanie suwaków nic nie daje, oprócz utraty estetycznego efektu i rosnącego gniewu. Czas spędzony gorzej niż na przeglądaniu stron z ogłoszeniami pracy...
Nie ma możliwości zmniejszenia czcionki tylko w stopce z zgodą na przetwarzanie informacji.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo profesjonalna i szybka obórka CV. Jasne zasady. Szybka możliwość anulowania subskrybcji. Polecam - 5 gwiazdek

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Pisało darmowy kreator. Tworzyłem CV z 20 min na koniec gdy chciałem pobrać wyskoczyło że muszę wykupić pakiet za 7pln. Tylko ukradli mi czas.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Fajny kreator dużo funkcji potrzebowałem szybko CV i stworzyłem je ekspresowo

Automatyczne przedłużenie po 14 dniach i kwota 94,50 to zwykłe złodziejstwo

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Generalnie to jakiś SCAM, jak raz podasz im dane do karty to nie da się już tego z ich strony usunąc, nie ma opcji do tego, jest tylko możliwość podpięcia innej karty. A kontakt z supportem jest jak rozmowa z upośledzonym. Kłamią, że w każdej chwili można sobie wykasować dane karty z ich bazy , co jest nieprawdą!
Strona stała się bezużyteczna ponieważ obecnie nie ma możliwości edycji języka aplikacji, a także nie da się usunac ich głupich dodatków do opisów pól na szaplonie. Po prostu to śmieć ten serwis obecnie.
Ale co Wy mi tu odpisujecie za bzdury? Ja pisze, że niemoge usunąć swojej karty kredytowej z profilu, bo nie ma takiej opcji a moję mailowe rządania usunięcia danych karty płatniczej ignorujecie!!
OMIJAĆ TEN SCAM !!

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
I highly recommend this site to be very helpful

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo fajna stronka do tworzenia nowoczesnego i czytelnego cv. Cena bardzo przystępna. Estetyczne i jednocześnie elastyczne szablony. Jestem bardzo zadowolona i polecam

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo fajne narzędzie, łatwe w obsłudze, intuicyjne. Polecam!

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Do szybkiego tworzenia CV idealna, choć ma pewne wady np. czasami ucina treść klauzuli informacyjnej. Przyczyną jest to że app nie przenosi na następną stronę treści powyżej klauzuli informacyjnej. Czasami trzeba trochę pokombinować.

Respuesta de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.