Frisør INTHECHAIR - Copenhagen Opiniones 35

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste frisør, som jeg har anvendt i mange mange år. Dygtig, gode råd, altid i godt humør, humor og nærvær. Tak Michael for mange gode timer i stolen 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunde siden 1993. Startede med at afprøve salonerne fra den ene ende af Ndr. Frihavnsgade da jeg flyttede til Østerbro i 1992, og stoppede næsten i den anden hos Michael/Jan - nu inthechair.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse hos Per, der er dygtig, vidende, lun og informativ. Han tog sig god tid til at anbefale, guide og forklare, hvad han gjorde undervejs. God atmosfære og altid søde, smilende folk.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er gennem de sidste 4 år blevet klippet af Per. Per er udover at være den klart dygtigste frisør jeg har mødt, et meget behageligt menneske som formår at give en helt fantastisk oplevelse. At b... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Salón de peluquería
  2. Peluquería de caballeros

Escrito por la empresa

INTHECHAIR - Copenhagen er en frisørsalon med høj standard af kvalitet, erfaring og kundeservice. Salonen er en fusion af to veletableret frisørsaloner med mere end 30 år i branchen. ALLE frisører har den 4-årige uddannelse. Velkommen til Østerbro

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Den bedste frisør

Den bedste frisør, som jeg har anvendt i mange mange år.
Dygtig, gode råd, altid i godt humør, humor og nærvær.
Tak Michael for mange gode timer i stolen 🤩

31 de marzo de 2026

10/10

Jeg har aldrig haft en så god frisør før med sådan en hyggelig snak imens🤩

1 de abril de 2025

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Tak for dejlige feedback.... på gensyn

Bedste frisør

Dygtig, professionel gode anbefalinger, råd og altid god service. Bedste frisør.💇🏽‍♀️

28 de marzo de 2025

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Tak Jane. Mine kunder fortjener kun det bedste :-)

Den bedste frisør

Jeg har været fast kunde hos Per i Inthechair salonen i mange år. Der er altid højeste service, flotteste klipning, altid venligt personale også går de op i gode produkter.
Kan varmt anbefales!

21 de diciembre de 2024

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Mange tak for de fine ord.
ALTID en fornøjelse at have dig i biksen ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Why change a winning game”

Altid god klip med inspiration til at prøve noget nyt. Altid god humor med højt til loftet. Altid kaffe på kanden eller en Cakao.

Aldrig overvejet at skifte og kører nu de 10-12 kilometer til salonen her plus 30 år senere.
❤️❤️❤️❤️❤️

25 de octubre de 2024

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Tak for anmeldelsen. Kakaoen er klar ;-)

Altid en fornøjelse

Per er en pissegod håndværker med holdninger. Det er megafedt at få klar besked om hvad der kan og ikke kan lade sig gøre. Altid en fornøjelse at være forbi. Har været kunde i mange år (og kører nu langt for at komme til salonen).

20 de enero de 2024

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Altid en fornøjelse at have dig i stolen....

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Både Per og Michael var meget imødekommende og nærværende, da jeg for første gang trådte ind i deres salon - man føler sig set og værdsat. Per klippede mit hår og gav mig masser af brugbare ideer med på vejen. Hertil kommer at han i den grad har styr på de forskellige produkter, så jeg har fået sammensat en "pallette" af produkter og rutiner, som jeg kan finde ud af. Jeg er super glad for min frisure, og har høstet mange roser af familie og venner for den. Første gang, men ikke den sidste gang at Per ordner mit hår.

15 de noviembre de 2023

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Hej Helene. Rigtig mange tak for dine fine ord. Vi er altid glade for at gøre vores kunder smukke :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er blevet klippet af Michael i…

Jeg er blevet klippet af Michael i flere år. Det er dejligt som kunde ,at blive mødt af en frisør, som har mange års erfaring i at klippe ,og som følger med i moden indenfor hårklipning .Jeg er altid meget tilfreds, når jeg går derfra. Jeg er også vild med de lækre veganske hårprodukter som vedligeholder mit hår.

19 de octubre de 2023

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Hej Therese. Mange tak for dine fine ord. Vi er altid glade for at kunne gøre vores kunder tilfredse. På gensyn inden jul :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er utrolig tilfreds efter mit første…

Er utrolig tilfreds efter mit første besøg hos Per. Han er meget imødekommende og dygtig. Jeg kom derfra med lækkert hår og nye tips til pleje og styling af mit hår.

16 de octubre de 2023

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Hej Sophie. Mange tak for de fine ord :-) Jeg håber at du er tilfreds med dine nye baby-highlights og gloss. Jeg glæder mig til at se dig igen til jul.....

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fundet den rigtige frisør

Jeg er virkelig glad for at have fundet den rigtige frisør i Per :-) Jeg blev mødt af en meget imødekommende person ved mit første besøg i salonen. Det viste sig også, at Per er en meget dygtig frisør, så jeg gik meget tilfreds hjem - ikke bare med en pæn nyklippet frisure, men også med tips til pleje af mine krøllede lokker.

6 de marzo de 2023

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg ser frem til at gentage succesen næste gang :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faglighed, forkælelse og god stemning

Jeg føler mig altid ekstra forkælet og vældig tilfreds hos Per (og så er det ekstra hyggeligt når Michael også er der). God stemning!! og Per er den bedste frisør jeg nogensinde har haft. Mega dygtig, og så er han stolt af sit fag og kender sine produkter helt igennem. Jeg har fulgt Per fra Valby til Østerbro, og har ingen intention om at skifte selvom der bor en frisør 1 minut fra mit hjem. Sæt dig i stolen, du fortryder ikke.

30 de junio de 2022

Elsker loyale kunder ;-)

Tak Per

Tak Per
Denne gang for striber og øjenbryn, vi ses igen om 4 uger, kommer lige forbi inden sommerferien 👏🏻☀️Tina

23 de mayo de 2022

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Elsker bare vores sessions i salonen ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har skiftet frisør efter 20 år og var…

Har skiftet frisør efter 20 år og var lidt i tvivl om hvilken frisør jeg skulle vælge. Blev anbefalet Per fra inthechair og han er blevet min nye faste frisør.

Per giver gode råd og tips til hvordan du sætter dit hår og hvilke produkter man skal bruge for at få det bedste resultat.

Ikke andet en ros 5/5

11 de mayo de 2022

Det var en fornøjelse.
Tak fordi du vil dele din oplevelse hos os herinde - det betyder meget for mig.

Behagelig stemning og mennesker

Jeg er gennem de sidste 4 år blevet klippet af Per.
At blive klippet hos inthechair er ikke noget der bare skal overståes, det er en oplevelse.
Både Per og Michael sørger altid for en meget behagelig stemning, hvor man altid føler sig tilpas.

11 de mayo de 2022

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Tak fordi du vil dele din oplevelse hos os herinde - det betyder RIGTIG meget for mig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har prøvet mange frisører rundt…

Jeg har prøvet mange frisører rundt omkring DK og jeg må bare sige at jeg aldrig har oplevet større indlevelse, rådgivning og professionalisme end her hos Inthechair, det er betrykkende at opleve den kærlighed og entusiasme de har for deres fag! En stor anbefaling herfra

6 de mayo de 2022

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Mange tak fordi du vil dele din oplevelse hos os herinde - det betyder meget for os.

Vi ser frem til at se dig igen.

Min favoritsalon i byen

Jeg er gennem de sidste par år blevet klippet af både Dorte, Per og Michael, og de kan bare deres håndværk. Sidst fik jeg også en fantastisk barbering af Per. Udover det var en virkelig god oplevelse, og at mit skæg så skarpt ud bagefter, så fik jeg også lært en masse om skægpleje jeg ikke anede. Kan varmt anbefales.

9 de abril de 2022

Det var en fornøjelse.
Tak fordi du vil dele din oplevelse hos os herinde - det betyder meget for mig.

Per,
Dorte & Michael

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kunne ikke være mere glad for at…

Jeg kunne ikke være mere glad for at jeg prøvede noget nyt og gik ind hos INTHECHAIR og fik en klip- og farvning, der flere måneder efter stadig ser og føles fantastisk! Per er en super dygtig frisør, der er god til at lytte til sin kundes ønsker og skabe et fantastisk resultat.

19 de febrero de 2022

Respuesta de Frisør INTHECHAIR - Copenhagen

Rigtig mange tak - for din dejlige anmeldelse. Jeg glæder mig til at gentage succéen. :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.