Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ego Skincare kan varmt anbefales – især deres winter retreat, som var den mest afslappende oplevelse, jeg længe har haft. Har aldrig prøvet ansigtsbehandling før, men deres tilbud med 50% rabat denn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er yderst tilfreds med min oplevelse efter at være blevet klippet hos Annika i frisør Ego. Fra starten blev jeg varmt og professionelt modtaget. Flotte og lækre Lokaler. God tid og vejledning om... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Salón de peluquería
  2. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Frisør EGO og EGO Skincare er to eksklusive behandlingsuniverser i Vanløse, skabt med fokus på kvalitet, nærvær og en helhedsorienteret tilgang til skønhed. Vi arbejder udelukkende med Oways biodynamiske produkter og tilbyder skræddersyede behandlinger, der kombinerer faglighed, ro og æstetik. Hos os får du en gennemført oplevelse – uanset om du besøger vores frisørsalon eller hudplejeklinik. Vores fokus er bæredygtighed, nærvær og et trygt miljø, hvor hver kunde bliver mødt med tid, rådgivning og æstetisk sans.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min søster og jeg fik en…

Min søster og jeg fik en ansigtsbehandling hver i sidste uge, på dejlige 75 minutter. Det var virkelig et skønt momtreat til os begge. Vi kom begge ned i gear, og blev enige om at vi klart måtte komme igen i næste måned 🌟 Dejlig klinik og skønt personale.

4 de marzo de 2026

Skøn oplevelse

Jeg har lige fået en skøn ansigtsbehandling og det kan virkelig anbefales. Der var god tid og ingen stress. Min hud havde en rigtig fin glød bagefter og kroppen var kommet helt ned i gear. Jeg kommer igen!

20 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den skønneste selvforkælelse !!!

Har aldrig prøvet ansigtsbehandling før, men deres tilbud med 50% rabat denne uge (uge 4) lokkede mig, og det fortryder jeg bestemt ikke.
Du kommer helt ned i gear (jeg er ret sikker på, jeg nåede at falde i søvn, så dejligt var det), og der er stadig ledige tider – skynd dig at booke!

20 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk buccal massage og wellness…

Fantastisk buccal massage og wellness af Liliana. Dejlig og rolig atmosfære fra det øjeblik man træder ind ad døren. Liliana udviser utrolig meget varme og er behagelig i sin tilgang og behandling. Hun sætter ord på hvad der skal ske så man bare kan tage imod og nyde under behandlingen. Hvor var det bare dejligt. Kæmpe TAK

29 de noviembre de 2025

Min første tid hos Frisør EGO🤩

Jeg havde min første tid hos Frisør EGO, og det bliver helt sikkert ikke den sidste! Der var en utrolig hyggelig stemning, og man føler sig virkelig forkælet fra start til slut.

Jeg fik et super flot klip af super dygtige Louise, det blev præcis som jeg havde håbet på🤩

En rigtig dejlig oplevelse – man går derfra både afslappet og glad. Kan varmt anbefales til alle, der sætter pris på god service, forkælelse og et flot resultat🤩

8 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

EGOskin_care mere end bare en behandling

EGO har åbnet en skincare afdeling ved siden af frisøren med de mest fantastiske piger, som tager i mod en med det største smil og åbenhed. Behandlingerne udføres med største omsorg og professionalisme for lige netop dit behov.
Deres måde at være på, skaber ikke kun rum for selve skincare behandlingen, men sætter større kærligt aftryk i hele kroppen. Ren luksus for både krop og sjæl.

19 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var hos Caroline og hun var så…

Jeg var hos Caroline og hun var så dygtig! Foruden at have klippet og stylet mit hår rigtig pænt, var hun også enormt varm og omsorgsfuld. Kan varmt anbefale hende og selve klinikken hvor alle virkede enormt imødekommende.

5 de noviembre de 2024

Tusind tak Julie ❤️

Yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds med frisør ego
Super søde piger, god stemning og man tages altid godt imod. Efter jeg startede hos Laura, så skal ingen andre farve og klippe mit hår. Altid smilende, snaksaglig og vejledende ift hvad der kunne være flot til mig.

1 de marzo de 2024

Tusind tak Mille ❤️

God vejledning

Jeg var glad for at blive klippet af Katrine hun tog sig god tid til at at snakke med mig vedrørende mulighederne for balayage og striber (fordele ulemper) jeg fik igen en super fin klipning og er kommet i klinikken igennem mange år og har altid været tilfreds. Jeg vil varmt anbefale Frisør EGO, det er et dejligt åndehul hvor man kan blive forkælet samtidig med sin behandling. Jeg glæder mig til til næste besøg.

15 de febrero de 2024

Tusind tak Kristina ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er yderst tilfreds med min…

Lokaler. God tid og vejledning omkring klipningen før hårvask. Meget god klipning. Lækre økologiske produkter og rigtig god vejledning omkring dem ud fra mine spørgsmål. Ramte lige mine behov. Kommer bestemt tilbage!

12 de enero de 2024

Respuesta de Frisør EGO/EGO Skincare

Tusind tak for de søde ord, Lise🙌

Salon Ego I er bare fantastisk

Nu har jeg igen været hos Salon Ego, og aldrig før har jeg været i en salon, hvor forkælelse og kvalitet er sådan i højsædet. Jeg elsker at komme hos jer. Og massagen i stolene ved hårvask er bare helt fantastisk. Jeg går altid superglad hjem, når jeg har været hos jer. I er bare super.

2 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse i salon EGO

Dårlig oplevelse i salon EGO i dag. Bestilte tid på nettet i går. Kom i god tid i dag. Spurgte venligt om musikken måske kunne slukkes eller skrues ned - jeg er lydølsom. (Der var 1 anden kunde i salonen.) Det kunne man ikke, det var på grund af akustikken. Så beklagede jeg meget og undskyldte ulejligheden, men forklarede at jeg ikke kunne være der en time.
5 min efter fik jeg en sms om at komme tilbage og betale for klipningen 625 kr. da jeg var udeblevet fra min tid.
Jeg svarede at jeg ikke var udeblevet og forklarede hvad der var sket. I næste sms blev der påstået, at jeg havde bedt om at LUKKE for musikken og da jeg fik nej havde jeg sagt "så smutter jeg".
Ord jeg aldrig bruger og en fordrejning på en ordveksling der i mine øjne foregik høfligt og roligt.
Man skrev også at hvis jeg havde bedt om at skrue ned ville man selvfølgelig have gjort det???!!!???

19 de agosto de 2022

Hej Lisbeth.

Tak for din feedback. Som du allerede ved, er vi ikke enig i din udlægning af episoden.
Du møder op til en aftalt tid, som du selv har booket via vores onlinebooking. Ved ankomsten spørger du, om vi kan slukke for musikken da du er lydfølsom. Vi spiller altid kun afdæmpet musik og akustiske spillelister, da vi netop har fokus på velvære og selvforkælelse. Du får at vide at vi ikke har lyst til at slukke for musikken. Dette er en del af stemningen og vi nyder den rolige musik i vores arbejdsdag. Du forlader herefter salonen og min medarbejder står paf tilbage.

Hvis du er lydfølsom, er det din opgave at undersøge salonen inden dit besøg hos os. Du kunne have ringet eller noteret det ved din booking, så vi havde haft en chance for at fortælle dig, at dette er en stor salon med 7 medarbejdere. Vi er oftest fuldt booket og musikken er den mindste larm i lokalet, da føntørrere og snak tit overdøver denne. Så hvis du er lydfølsom, er dette ikke den rette salon for dig. Medmindre du havde oplyst os om dette, så kunne vi havde tilbudt dig en tid en tidlig morgen før vi åbner eller lignende. Vi er nemlig den slags salon, som sætter en ære i, at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Men vi behøver ikke acceptere alt og slet ikke måden der bliver kommunikeret til os.

Når du vælger at gå fra din behandling, fordi du har særlige behov, får vi ikke betaling for vores tid. Det er helt enkelt ikke respektfuldt og derfor anerkender vi heller ikke din anmeldelse herinde. Jeg bad dig komme tilbage og betale for den tid du havde optaget, da det er vores løn.
Vi beklager at du ikke kan se det fra et forretningsmæssigt synspunkt.

Mvh Frisør EGO

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Cathrine er bare så dygtig og sød. Både klipning og farvning blev super flot. Serviceniveauet er helt i top og der er en god og afslappet stemning. Jeg kan varmt anbefale frisør Ego til alle, der ønsker høj kvalitet og serviceniveau.

2 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.