Ik had een cadeaubon voordelig gekocht via de site. Door storingen bleek geen saldo op mijn aangekochte cadeaubon dus even een mail gedaan met dit bericht en er werd snel gereageerd. De eigenaar he... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vrijdag mijn bon # 2588 ingeleverd met instant uitbetaling. 3 dagen later nog geen betaling, en staat nog op ontvangen. Indien opgelost, verander ik de score naar 5.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Inwisselexpert.nl is hét platform voor het inwisselen van ongebruikte cadeaubonnen. Heb je een cadeaubon liggen die je nooit gaat gebruiken? Bij Inwisselexpert zetten we die om in echt geld — snel, veilig en voor de beste prijs. Hoe het werkt Het proces is eenvoudig: geef de waarde van je bon op, voer je boncode in en vul je IBAN-nummer in. Wij verifiëren de bon en betalen je direct uit. Gemiddeld staat het geld binnen 1 uur op je rekening. Geen gedoe, geen verborgen kosten. Wat wij bieden Wij kopen meer dan 50 populaire merken op, waaronder Bol.com, Zalando, H&M, VVV, Apple, Coolblue en nog veel meer. Je ontvangt tot 85% van de originele bonwaarde — direct op je bankrekening via een gewone overboeking. Veilig en betrouwbaar Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen. We gebruiken AES-256 encryptie voor al je persoonlijke informatie en boncodes. Inwisselexpert is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK: 76695808) en werkt volledig transparant. ExpertPoints loyaliteitsprogramma Elke inwisseling levert je ExpertPoints op. Hoe meer je inwisselt, hoe hoger je niveau en hoe beter je uitbetalingspercentage. Zo belonen wij trouwe klanten automatisch. Heb je vragen? Ons team staat klaar via info@inwisselexpert.nl.
Información de contacto
Lichttoren 32, 5611BJ, Eindhoven, Holanda
- +040 304 1584
- info@inwisselexpert.nl
- inwisselexpert.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zeer snelle service
Zeer snelle service. Mijn bon was al in gebruik waardoor ze niet konden uitbetalen. Maar toch deden ze hun best om mij te helpen met de situatie. Bedankt!
Uitstekende service
Uitstekende service, wegens storing ging er iets niet helemaal goed, maar daar zat de eigenaar echter gelijk bovenop. Hij bleef in contact, korte lijntjes omtrend updates en daarnaast ook nog eens heel coulant door 5 euro extra te geven als tegemoetkoming.
Super geholpen door ze vriendelijk…
Super geholpen door ze vriendelijk correct en snel
gevalletje alberto stegerman
ALBERTO STEGERMAN??!!!
Ik heb een Nintendo-tegoedbon ter waarde van €25 ingeleverd, maar het afgesproken bedrag is mij nooit uitbetaald. Ik heb meerdere keren geprobeerd hierover contact te krijgen, maar zonder resultaat.
Eliach is een persoon die op sociale media veel foto's en luxe reizen deelt. Die hij bekostigt met ons geld... kaaklijn laten zien vindt hij ook nice.

Gisteren een bon uitbetaald
Gisteren een bon uitbetaald, maar verkeerde rekeningnummer doorgegeven, nadat ik ze een bericht had gestuurd hebben ze het opgelost door het bedrag alsnog over te maken, super netjes afgehandeld.
Vrijdag 5x een bon van 50 euro…
Op vrijdag 5x een bon van 50 euro opgegeven.
Sindsdien staan ze alleen "in behandeling" (nu dinsdag!!) maar gaan niet verder in het proces.
Ik heb gemaild en geappt maar krijg geen respons.
Vage shit dus ...ondertussen dus 250 aan bonnen die zweven tussen wel uitbetalen of kwijt zijn.
Heb er een raar gevoel bij!
Cool Blue bon werkte niet
Drie Cool Blue bonnen besteld. De eerste kon ik niet inleveren de andere twee niet meer geprobeerd. Bericht gestuurd naar Elias en die reageerde vlot dat hij ze wilde omruilen voor VVV bonnen. Niet duidelijk of het alleen om de ene Cool Blue bon ging of alledrie. Gezegd dat dat prima was maar sindsdien al 11 dagen niets meer gehoord.
snelle afhandeling
Door de storing had ik inderdaad…
Door de storing had ik inderdaad verkeerde codes gekregen, na het sturen van een mail had ik binnen 24 uur een reactie en was er ruimte om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Hierdoor kwam er ook een compensatiebedrag van 5 euro vrij.
Snelle service
Snelle service! Wat een geweldig bedrijf doen moeite om het geregeld te krijgen en nog snel ook. Beter dan andere wisselplatformen die er eeuwen over doen. 10/10 will use again.
Krijg geen contact
Eerste order een bol.com cadeaubon van 35 euro aangeschaft. Kreeg een code toegestuurd die al gebruikt was. Gelukkig kreeg ik na mail contact dezelfde avond een nieuwe toegestuurd die werkte. Tweede order een bol.com cadeaubon van 125 euro, kijrg een code opgestuurd zonder pincode. Al sinds 13 juli stuur ik emails en whatsapp berichten maar krijg op geen enkele mogelijkheid contact. Vermoedelijk helaas opgelicht.
Snelle service direct uitbetaald
Snelle service direct uitbetaald. Vriendelijke support via whatsapp
Geen betaling ontvangen
Beloven instant uitbetaling maar wacht al paar uur, beweren eerst dat het voucher was maar stuurde foto in WhatsApp antwoorden momentje daarna niks meer wacht nog steeds op antwoord en geld. NIET GEBRUIKEN ONBETROUWBAAR EN SLECHT en dan dit antwoord ja ik heb hem bij andere site ingeleverd later omdat er nul antwoord kwam en werd gezegd is voucher en nooit antwoord in WhatsApp en niet binnen de beloofde tijd uitbetaalde. Wissel.nl is prima ga daar heen

Respuesta de Inwisselexpert
Super tevreden over de service
Super tevreden over de service. Alles verliep snel, duidelijk en professioneel. Zeker een aanrader!
Hoge korting, wel vaak "problemen"
Cadeaubonnen met de hoogste korting die ik tegen ben gekomen online. Veel aanbod beschikbaar. Echter meermaals besteld, vaak is er toch wat aan de hand met de code; al gebruikt, al gekoppeld aan ander account etc. Bij contact wordt dit altijd wel opgelost, maar soms moet je hier wel een aantal dagen geduld voor hebben. Als je geen haast hebt, dan is dit een prima optie. Als je direct wil bestellen, beter met iets minder korting een deurtje verder kijken. Laatste keer werd mij over de mail een compensatie beloofd voor het niet geldig zijn van de code en het lang(er) uitblijven van reactie over de mail/instagram/whatsapp. De juiste code heb ik na lang heen en weer berichten ontvangen, maar de beloofde compensatie heb ik nooit mogen ontvangen.
Dat je storing hebt en dat daardoor verkeerde codes worden gestuurd kan gebeuren (denk ik?). Maar los het dan wel snel en netjes op en wees hier zelf pro actief in. De klant zou hier niet meerdere keren per dag, voor een aantal dagen achteraan hoeven te horen zitten. Tevens als je daarna een compensatie toezegt, zou het netjes zijn dit ook na te komen.
Volledige bedrag betaald gekregen!!
Op zaterdag 11 juli een Gamma bon van 139,- euro gekocht, echter na het ontvangen van de code, bleek er geen saldo op de kaart te staan. Na contact te hebben gezocht met Elias Lachhab, gaf hij aan dat dit niet zo hoorde te zijn. Hij nam mij mee in een CC met een mailtje aan de Gamma.
Echter, zondag 12 juli contact proberen te krijgen met deze Elias, maar geen antwoord terug.
Op maandag 13 juli contact proberen te krijgen, wederom geen gehoor.
Vandaag contact proberen te krijgen middels Whatsapp en e-mail, maar ook geen gehoor. Enkel een automatisch berichtje, dat je e-mail ontvangen is. Wat een drama.
Ik schrijf liever niet van dit soort reviews en hoop dat dit als nog opgelost wordt. Wij zitten namelijk midden in een verhuizing.
Update 16 juli:
Ik heb 2 bonnen van 50,- euro ontvangen van VVV. Komt dus nog niet overeen met bovenstaand bedrag…
Update 22 juli
Het hele bedrag ontvangen!! Duurde wat langer dan normaal en heb een euro extra ontvangen voor de lange wachttijd!

Respuesta de Inwisselexpert
Supper snelle uitbetaling zeer…
Supper snelle uitbetaling zeer vriendelijke klantenservice 8.5
Supper snele uitbetaling en makkelijk